ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Εγώ πάντως κατά την προσωπική μου άποψη θα έλεγα να αφήσουμε το παλικάρι να κάνει την δουλειά του και να πάμε να κυνηγήσουμε τις γνωστές άγνωστες σελίδες like farming που έχουν πουλήσει και την μάνα τους για να βγάλουν λεφτά και φυσικά τους γνωστούς άγνωστους που το παίζουν δημοσιογράφοι και τους ακολουθούν χιλιάδες πρόβατα... 1
georgev19892013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δεν προλαβαίνω επειδή πρέπει να πάω στη δουλειά να κάνω παράθεση σε όλους όποτε θα βολευτώ με αυτό εδώ το μήνυμα. Backpacker πραγματικά δεν ήξερα πως υπάρχει παρόμοιο topic στο section του internet. Αλήθεια!Σε ευχαριστώ όμως που μου το είπες (και δεν το λέω ειρωνικά) γιατί αν είναι από την επόμενη φορά θα τα ανεβάζω κατευθείαν εκεί. Unabomber ναι το ξέρω ότι είναι πολλά τα blogs που γράφουν παιδιά και κατά την γνώμη μου αυτό είναι καλό, όταν φυσικά στα κείμενα αυτά δεν προσβάλλουμε τους άλλους. Είναι ένας πολύ δημιουργικός τρόπος. Και σίγουρα θέλω το blog μου να πηγαίνει καλά ( θα ήμουν ψεύτης αν ισχυριζόμουν το αντίθετο) αλλά πιστεψε με όσα views και να μαζέψω δεν θα βγάλω ποτέ λεφτά από αυτό. Με την έννοια πως εδώ οι εταιρείες δεν έχουν χρήματα για τους εργαζόμενους τους και θα βρουν λεφτά για να διαφημιστούν σε ένα απλό blog σαν και το δικό μου?Δεν νομίζω. Πιο πιθανό είναι να κερδίσω το Oscar! To κάνω επειδή πραγματικά μου αρέσει και με γεμίζει. Όσον αφορά εσένα Μανώλη δεν θα σε ευχαριστήσω για το support γιατί θα νομίζουν πως είμαστε συγγενείς και πως εγώ σε έβαλα να το κάνεις!χαααααααααααααα! (only joking)
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δεν τον ξέρω τον george παιδιά . Να ξηγιόμαστε... Απλά βλέπω στο πρόσωπο του και στον τρόπο γραφής του ένα τίμιο άνθρωπο ο οποίος πάει για να κάνει κάτι καλό χωρίς να σκέφτεται το πως θα κοροιδεψει και το πως θα βγάλει φράγκα. Αν σε γεμίζει προχώρα και θα δικαιωθείς τουλάχιστον ηθικά.
georgev19892013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 σε ευχαριστώ και πάλι πάρα πολύ Μανώλη για τα καλά σου λόγια!Αλήθεια!Ανέκαθεν μου άρεσε να γράφω τις σκέψεις μου, μην με ρωτάς γιατί, δεν ξέρω πραγματικά απλά παίρνω τεράστια χαρά όταν το κάνω!Δεν θα σου πω ψέματα όμως πως δεν είχα σκεφτεί τα λεφτά.Τα είχα σκεφτεί και για αυτό πριν δημιουργήσω το δικό μου blog είχα απευθυνθεί σε αρκετά site για το αν ήθελαν να έχουν τη στήλη μου!Όλα ( μα όλα όμως) μου απάντησαν πως θα τους άρεσε κάτι τέτοιο απλά να το έκανα εθελοντικά γιατί δεν θα μπορούσαν να μου δώσουν ποτέ κάποια χρήματα. Επομένως σκέφτηκα πως αντί να έχω κάποιον πάνω από το κεφάλι μου να μου λέει πότε θα γράψω και τυχόν να με λογοκρίνει κιόλας είπα να φτιάξω το δικό μου blog και να το επικοινωνώ με τον κόσμο και μπορώ να σου πω πως μου αρέσει πάρα πολύ και παίρνω πολύ ενέργεια. Κατέληξα πως όταν ο σκοπός δεν είναι τα χρήματα και μόνο αυτά, γίνεσαι πιο ελεύθερος και άρα προσφέρεις (στον εαυτό σου τουλάχιστον) ένα καλύτερο αποτέλεσμα.Άρα λοιπόν λέω να το συνεχίσω! 1
georgev19892013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Kαλη εβδομάδα σε όλους παιδιά!Το νέο μου κείμενο αφορά την πολιτική, τον τρόπο με τον οποίο την αντιμετωπίζουμε αλλά και κάποιους προβληματισμούς μου!Enjoy, share it if you want and feel free to make any comments! https://storiesmusicandthoughts.wordpress.com/2015/07/20/%CE%B5%CE%BC%CE%B5%CE%AF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE/
SilkyN Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 http://www.insomnia.gr/topic/147074-%CF%8C%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CE%AD%CF%87%CE%B5%CE%B9-blog-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%B5%CE%AF/page-85? Δεν προλαβαίνω επειδή πρέπει να πάω στη δουλειά να κάνω παράθεση σε όλους όποτε θα βολευτώ με αυτό εδώ το μήνυμα. Backpacker πραγματικά δεν ήξερα πως υπάρχει παρόμοιο topic στο section του internet. Αλήθεια!Σε ευχαριστώ όμως που μου το είπες (και δεν το λέω ειρωνικά) γιατί αν είναι από την επόμενη φορά θα τα ανεβάζω κατευθείαν εκεί. Unabomber ναι το ξέρω ότι είναι πολλά τα blogs που γράφουν παιδιά και κατά την γνώμη μου αυτό είναι καλό, όταν φυσικά στα κείμενα αυτά δεν προσβάλλουμε τους άλλους. Είναι ένας πολύ δημιουργικός τρόπος. Και σίγουρα θέλω το blog μου να πηγαίνει καλά ( θα ήμουν ψεύτης αν ισχυριζόμουν το αντίθετο) αλλά πιστεψε με όσα views και να μαζέψω δεν θα βγάλω ποτέ λεφτά από αυτό. Με την έννοια πως εδώ οι εταιρείες δεν έχουν χρήματα για τους εργαζόμενους τους και θα βρουν λεφτά για να διαφημιστούν σε ένα απλό blog σαν και το δικό μου?Δεν νομίζω. Πιο πιθανό είναι να κερδίσω το Oscar! To κάνω επειδή πραγματικά μου αρέσει και με γεμίζει. Όσον αφορά εσένα Μανώλη δεν θα σε ευχαριστήσω για το support γιατί θα νομίζουν πως είμαστε συγγενείς και πως εγώ σε έβαλα να το κάνεις!χαααααααααααααα! (only joking) Kαλη εβδομάδα σε όλους παιδιά!Το νέο μου κείμενο αφορά την πολιτική, τον τρόπο με τον οποίο την αντιμετωπίζουμε αλλά και κάποιους προβληματισμούς μου!Enjoy, share it if you want and feel free to make any comments! https://storiesmusicandthoughts.wordpress.com/2015/07/20/%CE%B5%CE%BC%CE%B5%CE%AF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE/ So, είσαι τόσο που περίμενες πως δε θα το δει κανείς ποτέ ή νομίζεις πως είμαστε όλοι εμείς τόσο; εδιτ: για να είναι πιο ευγενικό
georgev19892013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 http://www.insomnia.gr/topic/147074-%CF%8C%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CE%AD%CF%87%CE%B5%CE%B9-blog-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%B5%CE%AF/page-85? So, είσαι τόσο βλάκας που περίμενες πως δε θα το δει κανείς ποτέ ή νομίζεις πως είμαστε όλοι εμείς βλάκες; sorry πραγματικά παίζει να είμαι πολύ πιο βλάκας από όσο νομίζεις γιατί αλήθεια δεν κατάλαβα τι εννοείς!!!!
SilkyN Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Ρε αγόρι μου, σου λέει ο @backpacker πως υπάρχει ήδη τέτοιο θέμα στην κατηγορία internet και του απαντάς πως δεν το ήξερες και θα κάνεις εκεί τα updates σου από δω και πέρα. Και το ήξερες 6 μέρες πριν ανοίξεις το θέμα και έβαλες πάλι εδώ updates. Και συνεχίζεις να το παίζεις κινέζος. Πες απλώς πως θες να έχεις παραπάνω ελπίδες για views να τελειώνουμε.
georgev19892013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 sorry το πιασα,δεν σου κάνω πλάκα!!Λες να πιστευα πως δεν θα το βλέπατε?Αφου φαινεται ξεκαθαρα πότε κάποιος ανεβάζει ή απαντάει σε κάποιο θέμα!Επειδή είχε περάσει παραπάνω από ένας μήνας που μου το είχε πει ο backpacker το είχα ξεχάσει πραγματικά!!!Μπαίνω τώρα στο section του ιντερνετ να δω τι παιζει.
SilkyN Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 sorry το πιασα,δεν σου κάνω πλάκα!!Λες να πιστευα πως δεν θα το βλέπατε?Αφου φαινεται ξεκαθαρα πότε κάποιος ανεβάζει ή απαντάει σε κάποιο θέμα!Επειδή είχε περάσει παραπάνω από ένας μήνας που μου το είχε πει ο backpacker το είχα ξεχάσει πραγματικά!!!Μπαίνω τώρα στο section του ιντερνετ να δω τι παιζει. Αν είναι έτσι πάσο και good luck.
georgev19892013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Να σαι καλά!!Σε ευχαριστώ πολύ!!Ναι, νομίζω πως βρήκα το κατάλληλο section στο ιντερνετ με τίτλο "όποιος έχει blog μπορεί..." άρα από εδώ και πέρα θα τα ποστάρω εκεί να μην σας ζαλίσω κιόλας!Θενκς και πάλι για την υπενθύμιση!!Πραγματικά το είχα ξεχάσει γιατί είχε περάσει περίπου ένας μήνας από το προηγούμενο άρθρο μου!
SilkyN Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Να σαι καλά!!Σε ευχαριστώ πολύ!!Ναι, νομίζω πως βρήκα το κατάλληλο section στο ιντερνετ με τίτλο "όποιος έχει blog μπορεί..." άρα από εδώ και πέρα θα τα ποστάρω εκεί να μην σας ζαλίσω κιόλας!Θενκς και πάλι για την υπενθύμιση!!Πραγματικά το είχα ξεχάσει γιατί είχε περάσει περίπου ένας μήνας από το προηγούμενο άρθρο μου! Φίλε, όλα καλά. Σου είπα τι με πείραξε και το λύσαμε. Συνέχισε εδώ αφού το έχεις ανοίξει ούτως ή άλλως. Δεν είναι θέμα να ζαλίζεις. Όποιος δεν θέλει, δεν διαβάζει το θέμα.
georgev19892013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Φίλε, όλα καλά. Σου είπα τι με πείραξε και το λύσαμε. Συνέχισε εδώ αφού το έχεις ανοίξει ούτως ή άλλως. Δεν είναι θέμα να ζαλίζεις. Όποιος δεν θέλει, δεν διαβάζει το θέμα. Ναι, σωστό και αυτό που λες πως όποιος δεν θέλει δεν το διαβάζει και το αντίθετο. Κοιταξε θα δω αν θα το συνεχισω εδώ ή αν θα το μεταφέρω στο ιντερνετ.Εξαλλου ανεβάζω ένα άρθρο περίπου το μηνα άρα μέχρι τέλη Αυγούστου έχω καιρό για σκέψη!! Και πάλι θενκς και καλη συνεχεια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα