Vaggosktm Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 θα ηθελα να μαθω πως γινεται να μεταφερουμε τις επαφες μας απο i phone 5 σε π.χ i phone 6 η γενικα πως τιςαποθηκευουμε???
zio10 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 θα ηθελα να μαθω πως γινεται να μεταφερουμε τις επαφες μας απο i phone 5 σε π.χ i phone 6 η γενικα πως τιςαποθηκευουμε??? Ο πιο εύκολος τρόπος είναι μέσω icloud, συγχρονίζουν με τον λογαριασμό σου και μπορείς να τις κάνεις και εξαγωγή και αποθήκευση. Γενικά μπορείς και να κάνεις backup όλη τη συσκευή και να κάνεις επαναφορά το backup στην καινούργια 1
Kostasspil Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Εφόσον πας πάλι σε Apple, το iCloud που λέει ο ζιο είναι η πιο εύκολη λύση 2
zio10 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Εφόσον πας πάλι σε Apple, το iCloud που λέει ο ζιο είναι η πιο εύκολη λύση Νομίζω και σε android να πάει το πιο εύκολο είναι να κάνει εξαγωγή σε vcf από το icloud και να τις στείλει στο καινούργιο τηλέφωνο με ένα mail
Vaggosktm Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 οκ παιδια ευχαριστω πολυ αν θελω απλα να τις αποθηκευσω στο pc μου τι κανω?
zio10 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 οκ παιδια ευχαριστω πολυ αν θελω απλα να τις αποθηκευσω στο pc μου τι κανω? Πάλι το πιο εύκολο είναι να τις συγχρονίσεις με το icloud και να τις κάνεις εξαγωγή σε αρχείο excel από το icloud.com. Έτσι θα τις έχεις σε λίστα στο pc σου 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα