Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχουμε ένα κάρο κατσαρολικά και τηγάνια, στα οποία έχει φύγει το teflon. Με το ψάξιμο, είδα ότι υπάρχουν κάποια σπρέι επιδιόρθωσης από telfon, αλλά πολλοί δεν τα προτρέπουν, λόγω επικινδυνότητας.

Υπάρχει τρόπος να περαστεί κεραμική επίστρωση και να τα διορθώσουμε?

Δημοσ.

Χωρίς να ξέρω, φαντάζομαι είναι οικονομικά ασύμφορο κάτι τέτοιο αλλά και δύσκολο να βρεις τεχνίτη που ξέρει να το κάνει σωστά.

Τα σπρέι που λες μου ακούγονται προϊόντα τελεμάρκετινγκ, σαν το στιλό που σβήνει τις γρατζουνιές στα αυτοκίνητα ένα πράμα.

Δημοσ.

Δεν νομίζω να υπάρχει εύκολος τρόπος σε ερασιτεχνικό επίπεδο να παραχθεί κεραμική επιφάνεια, ή επιφάνεια από τεφλόν.

Προσωπικά δεν θα το εμπιστευόμουν για κανέναν λόγο

Δημοσ.

Έχουμε ένα κάρο κατσαρολικά και τηγάνια, στα οποία έχει φύγει το teflon. Με το ψάξιμο, είδα ότι υπάρχουν κάποια σπρέι επιδιόρθωσης από telfon, αλλά πολλοί δεν τα προτρέπουν, λόγω επικινδυνότητας.

Υπάρχει τρόπος να περαστεί κεραμική επίστρωση και να τα διορθώσουμε?

κατ'αρχας ας πιασουμε το προφανες οτι το τεφλον δεν ειναι κεραμικο...

κατα δευτερον οχι δεν γινεται να φτιαξεις τεφλον ουτε σπιτι σου ουτε μαστορας υπαρχει να κανει κατι τετοιο.

τριτον τα σπρει δεν προκειται να κανουν τπτ απλα θα τρως χημικα για μερικες μερες

τεταρτον πετατα και αγορασε αληθινα τεφαλ που αντεχουν πολυ περισσοτερο στις γρατζουνιες.

• Like 1
Δημοσ.

Α και τα καινούρια που θα πάρεις, να είναι κεραμικά, όχι PTFE. Αντέχει περισσότερο. Και είναι και πιο 'αντικολλητικό' από το PTFE.

Δημοσ.

κατ'αρχας ας πιασουμε το προφανες οτι το τεφλον δεν ειναι κεραμικο...

κατα δευτερον οχι δεν γινεται να φτιαξεις τεφλον ουτε σπιτι σου ουτε μαστορας υπαρχει να κανει κατι τετοιο.

τριτον τα σπρει δεν προκειται να κανουν τπτ απλα θα τρως χημικα για μερικες μερες

τεταρτον πετατα και αγορασε αληθινα τεφαλ που αντεχουν πολυ περισσοτερο στις γρατζουνιες.

Παντως εγω που μου αρεσει ο ελληνικος καφες εχω επωνυμα μπρικια τα οποια σιγα σιγα στο κατω μερος ξεβαφουν....!

Θυμαμαι την γιαγια μου που ειχε μπρικια που ηταν ολολευκα μεσα και ενω ηταν ετων παρεμειναν το ιδιο μεσα ασχετα αν ξεβαφαν εξωτερικα τι υλικο να ηταν?

Δημοσ.

Ελληνικό καφέ συνήθως φτιάχνουμε σε απλά μεταλλικά (inox, χάλκινα κλπ) μπρίκια χωρίς επικάλυψη με χρώμα.

• Like 1
Δημοσ.

Παντως εγω που μου αρεσει ο ελληνικος καφες εχω επωνυμα μπρικια τα οποια σιγα σιγα στο κατω μερος ξεβαφουν....!

Θυμαμαι την γιαγια μου που ειχε μπρικια που ηταν ολολευκα μεσα και ενω ηταν ετων παρεμειναν το ιδιο μεσα ασχετα αν ξεβαφαν εξωτερικα τι υλικο να ηταν?

Εμαγιέ ήταν. (Επισμάλτωση)

• Like 1
Δημοσ.

Α και τα καινούρια που θα πάρεις, να είναι κεραμικά, όχι PTFE. Αντέχει περισσότερο. Και είναι και πιο 'αντικολλητικό' από το PTFE.

Πήρα κεραμικό τηγάνι απ'το Lidl την περασμένη βδομάδα και είναι φοβερό!  Μπορεί να τα έχουν ακόμα. 

Επίσης και κεραμικά μαχαίρια.

Δημοσ.

ωραια τα κεραμικα μαχαιρια απλα να ξερεις οτι σπανε και με τον καιρο η λεπιδα μπορει να γινει σαν πριονι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...