Tzimmys Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Έχουμε ένα κάρο κατσαρολικά και τηγάνια, στα οποία έχει φύγει το teflon. Με το ψάξιμο, είδα ότι υπάρχουν κάποια σπρέι επιδιόρθωσης από telfon, αλλά πολλοί δεν τα προτρέπουν, λόγω επικινδυνότητας. Υπάρχει τρόπος να περαστεί κεραμική επίστρωση και να τα διορθώσουμε?
idomeneas7 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Χωρίς να ξέρω, φαντάζομαι είναι οικονομικά ασύμφορο κάτι τέτοιο αλλά και δύσκολο να βρεις τεχνίτη που ξέρει να το κάνει σωστά. Τα σπρέι που λες μου ακούγονται προϊόντα τελεμάρκετινγκ, σαν το στιλό που σβήνει τις γρατζουνιές στα αυτοκίνητα ένα πράμα.
cthulhucarbide Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δεν νομίζω να υπάρχει εύκολος τρόπος σε ερασιτεχνικό επίπεδο να παραχθεί κεραμική επιφάνεια, ή επιφάνεια από τεφλόν. Προσωπικά δεν θα το εμπιστευόμουν για κανέναν λόγο
evabb Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Έχουμε ένα κάρο κατσαρολικά και τηγάνια, στα οποία έχει φύγει το teflon. Με το ψάξιμο, είδα ότι υπάρχουν κάποια σπρέι επιδιόρθωσης από telfon, αλλά πολλοί δεν τα προτρέπουν, λόγω επικινδυνότητας. Υπάρχει τρόπος να περαστεί κεραμική επίστρωση και να τα διορθώσουμε? κατ'αρχας ας πιασουμε το προφανες οτι το τεφλον δεν ειναι κεραμικο... κατα δευτερον οχι δεν γινεται να φτιαξεις τεφλον ουτε σπιτι σου ουτε μαστορας υπαρχει να κανει κατι τετοιο. τριτον τα σπρει δεν προκειται να κανουν τπτ απλα θα τρως χημικα για μερικες μερες τεταρτον πετατα και αγορασε αληθινα τεφαλ που αντεχουν πολυ περισσοτερο στις γρατζουνιες. 1
Haldol Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Α και τα καινούρια που θα πάρεις, να είναι κεραμικά, όχι PTFE. Αντέχει περισσότερο. Και είναι και πιο 'αντικολλητικό' από το PTFE.
Tzimmys Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Ναι φίλε μου, τα καινούρια θα είναι σίγουρα.
Dannie Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 κατ'αρχας ας πιασουμε το προφανες οτι το τεφλον δεν ειναι κεραμικο... κατα δευτερον οχι δεν γινεται να φτιαξεις τεφλον ουτε σπιτι σου ουτε μαστορας υπαρχει να κανει κατι τετοιο. τριτον τα σπρει δεν προκειται να κανουν τπτ απλα θα τρως χημικα για μερικες μερες τεταρτον πετατα και αγορασε αληθινα τεφαλ που αντεχουν πολυ περισσοτερο στις γρατζουνιες. Παντως εγω που μου αρεσει ο ελληνικος καφες εχω επωνυμα μπρικια τα οποια σιγα σιγα στο κατω μερος ξεβαφουν....! Θυμαμαι την γιαγια μου που ειχε μπρικια που ηταν ολολευκα μεσα και ενω ηταν ετων παρεμειναν το ιδιο μεσα ασχετα αν ξεβαφαν εξωτερικα τι υλικο να ηταν?
evabb Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 ιδεα δεν εχω. πιο πιθανο ειναι οτι δεν ηταν βαμενα.
The_Judas Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Ελληνικό καφέ συνήθως φτιάχνουμε σε απλά μεταλλικά (inox, χάλκινα κλπ) μπρίκια χωρίς επικάλυψη με χρώμα. 1
aiantas Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Παντως εγω που μου αρεσει ο ελληνικος καφες εχω επωνυμα μπρικια τα οποια σιγα σιγα στο κατω μερος ξεβαφουν....! Θυμαμαι την γιαγια μου που ειχε μπρικια που ηταν ολολευκα μεσα και ενω ηταν ετων παρεμειναν το ιδιο μεσα ασχετα αν ξεβαφαν εξωτερικα τι υλικο να ηταν? Εμαγιέ ήταν. (Επισμάλτωση) 1
black_field Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Α και τα καινούρια που θα πάρεις, να είναι κεραμικά, όχι PTFE. Αντέχει περισσότερο. Και είναι και πιο 'αντικολλητικό' από το PTFE. Πήρα κεραμικό τηγάνι απ'το Lidl την περασμένη βδομάδα και είναι φοβερό! Μπορεί να τα έχουν ακόμα. Επίσης και κεραμικά μαχαίρια.
evabb Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 ωραια τα κεραμικα μαχαιρια απλα να ξερεις οτι σπανε και με τον καιρο η λεπιδα μπορει να γινει σαν πριονι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα