ZAFIRIOSNT Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 κάτι που με βασανίζει εδώ και καιρό.... τι είδος ποπού αρέσει τελικά στις γυναίκες? ο ελαφρά γυμνασμένος και τουρλωτός είναι αποδεκτός? seriously τώρα...
frenzy Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Ε τι θα αρέσει, ο κυταρριτιδιασμένος που κρέμεται κάτω από το σώβρακο; 1
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 καλά δεν μιλάμε για ακραίες περιπτώσεις, απλά μου έτυχε να ακούσω συζήτηση μεταξύ κοριτσιών και αναφέρθηκε το "ωραίο σώμα αλλά άκωλος" και μετά άρχισα απο περιέργεια να κοιτάω αντρικούς κώλους σαν gey....
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 ειναι αποδεκτος. ιδιαίτερες τάσεις απο την πλειοψηφία?
Unabomber Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Για να το κανουμε και πιο spicy το νημα, προτεινω να βαζουμε photos απο τους ιδανικους κωλους.... χαχαχαχα...... :-D (kidding of course)
*nenya* Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Να έχουμε κάτι να πιάνουμε κι εμείς, δεν ζητάμε πολλά. Επίσης να μην είναι γυμνασμένο πέτρα γιατί δεν θα ακούγεται καλά το φααπ φαααπ φααπ. 5
Iris_89 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Να έχουμε κάτι να πιάνουμε κι εμείς, δεν ζητάμε πολλά. Επίσης να μην είναι γυμνασμένο πέτρα γιατί δεν θα ακούγεται καλά το φααπ φαααπ φααπ. Με νιώθεις! Θέλουμε να είναι τσουπωτός και λίγο τουρλωτός, να πιάνουμε ^^ Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2015 από Iris_89 2
Mikeasdf Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Με λιγα λογια, ξεκινα squat Παντως εχω ακουσει διαφορες αποψεις για τον δικο μου που ειναι λιγο "πεταχτος" και μεγαλουτσικος του στυλ η θα περναει "απαρατηρητος" η θα ειναι πολυ ωραιος.Στο παρελθον μου εχουν πει κιολας πως εχω πολυ ωραιο κωλο 2 κοπελες (ετσι στο ακυρο, ενω συζητουσαμε για αλλο πραγμα). Απο αλλες φιλες μου παλι εχω ακουσει οτι τους αρεσει το μικρο κωλαρακι και γυμνασμενο. Γουστα ειναι αυτα οπως και σε μας! 1
idomeneas7 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Καλό είναι το μικρό σφιχτό κωλαράκι, όχι να είναι φλατ αλλά όχι και τουρλωτός. Οπως τον δείχνουν στις περισσοτερες ταινίες με Αμερικάνους στρατιτες στα ντουζ. Ο μεγάλος κλος είναι μπλιέξ. Ο αδερφός μου έχει σαν Βραζιλιάνα, αμα ενδιαφέρεστε σας κάνω κονέ.
Porg Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Αφού τον γυμνάσεις να τον ξυρίσεις Δεν λέει να πιάνουν και να κρατιούνται απο τις τούφες 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις