Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας!

Θα ήθελα τη βοήθειά σας σχετικά με την μετακίνησή μου από OS X σε Windows. Είμαι χρόνια mac user αλλά έπιασα δουλειά τώρα και εκεί θα έχω dekstop windows PC. Ξέρω να χρησιμοποιώ Windows, αλλά στην καθημερινή, πλέον, τριβή μου λείπουν κάποια πραγματάκια που έχω στο OS X και έλεγα μήπως γνωρίζετε αντίστοιχες εφαρμογές για Windows.

1) QuickLook: Στο OS X μπορούσα να δω/ακούσω ένα αρχείο με ένα απλό πάτημα του space στο πληκτρολόγιο. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο για Windows; Το preview pane του file explorer δεν με βολεύει και δεν είναι το ίδιο φυσικά.

2) Όσοι γνωρίζετε το Preview.app του OS X υπάρχει κάποια εναλλακτική σε Windows; To Preview.app μου έδινε τη δυνατότητα για γρήγορη και απλή επεξεργασία μιας εικόνας/pdf, δηλαδή, προσθήκη κάποιου κειμένου, αλλαγή διαστάσεων εικόνας κ.λπ. Μπορεί να σας ακούγεται αστεία η ανάγκη μου για το Preview.app αλλά με είχε βολέψει πολύ! :-)

3) Κάτι σχετικό με τα Hot Corners στο OS X υπάρχει και στα Windows;

Αυτά προς το παρόν και μάλλον θα θυμηθώ και κάτι άλλο και θα επανέλθω.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας!

Δημοσ.

Επίσης, (αν και δεν είναι εφαρμογή αυτό που ζητώ) στο OS X αν σύρεις ένα αρχείο (π.χ μια εικόνα) στο Dock και συγκεριμένα πάνω στην εφαρμογή Mail, ανοίγει ένα παράθυρο για αποστολή email με συνημμένη την εικόνα. Δοκίμασα κάτι τέτοιο (δηλαδή σύρσιμο ενός αρχείου πάνω στην εφαρμογή Outllook στην Taskbar) αλλά δεν γίνεται κάτι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...