Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βάζω και 2 πιο κοντινές φώτο για να φαίνονται καλύτερα.

http://prntscr.com/6ji0tk

http://prntscr.com/6ji1qw

Bλεπω οτι εχεις ασπρο κοκκινο hetanker.Εγω εχω το μαυρο, λογικα απο το γαμιστερογαματο μπυρακι την carolus classic. B) .Τα αλλα μοντελακια της εταιρειας τι λενε ?

Δημοσ.

Φτιάξε έναν καθρέφτη ...  :rolleyes:

attachicon.gifbc.jpg

Ωραία ιδέα!

Bλεπω οτι εχεις ασπρο κοκκινο hetanker.Εγω εχω το μαυρο, λογικα απο το γαμιστερογαματο μπυρακι την carolus classic. B) .Τα αλλα μοντελακια της εταιρειας τι λενε ?

Ναι από εκεί το έχεις. Θυμάσαι που τη βρήκες;

Η carolus tripel (με το χρυσαφί και όχι άσπρο), που έχει και το μεγαλύτερο αλκοόλ από όλες, ήταν για ένα διάστημα η αγαπημένη μου μπύρα και γενικά είναι ακόμα ψηλά στη λίστα μου. Να τη δοκιμάσεις.

Δε μου είπες με τι ποτήρια ήπιες τις 60 μπύρες :P

Δημοσ.

Δε μου είπες με τι ποτήρια ήπιες τις 60 μπύρες :P

Ψηλο ποτηρι , κοντο ποτηρι.Νερου,μπυρας , κρασιου,ολα μια οικογενεια ειναι,καλη θεληση να υπαρχει απο κει και περα  :-D

Δημοσ.

Ψηλο ποτηρι , κοντο ποτηρι.Νερου,μπυρας , κρασιου,ολα μια οικογενεια ειναι,καλη θεληση να υπαρχει απο κει και περα  :-D

Τα λόγια σου είναι μαχαιριές στην καρδιά μου :P

Εγώ έχω αυτό για μοναστηριακές

post-249608-0-07651800-1426950522_thumb.jpg 

αυτό για weiss

post-249608-0-05208100-1426950528_thumb.jpg 

αυτά για lager

post-249608-0-74586700-1426950552_thumb.jpg

post-249608-0-95325900-1426950555_thumb.jpg 

και αυτό που παίρνει 1 λίτρο για yolo καταστάσεις :D  

post-249608-0-97367900-1426950558_thumb.jpg

Γενικά έχω καμια 15αριά διαφορετικά ποτήρια, αλλά δε θέλω να λέω ότι κάνω συλλογή, γιατί θα κολλήσω και αυτά κοστιζουν :P

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Επειδή το τραπεζάκι που τα είχα γέμισε,

nMcEGPe.jpg

JirxX33.jpg

kVb9H7m.jpg 

θέλω να τα βάλω σε κάδρο, όπως σ' αυτή τη φώτο

N2fDlGr.jpg

Το πρόβλημα είναι ότι δε θέλω να τα κολλήσω μόνιμα, ούτε να τα χαλάσω τρυπώντας τα πχ.

Καμιά ιδέα για το πως να γίνει κάτι τέτοιο;

• Like 2
Δημοσ.

αν έβαζες βίδα και στην κεφαλή της λίγη κόλλα στιγμής δεν νομίζω να αφήσει κανένα φοβερό σημάδι  (το δοκιμάζεις και εύκολα)

Δημοσ.

αν έβαζες βίδα και στην κεφαλή της λίγη κόλλα στιγμής δεν νομίζω να αφήσει κανένα φοβερό σημάδι  (το δοκιμάζεις και εύκολα)

Βασικά αυτό ^ (δηλαδή κοντές ξυλόβιδες με μεγάλο κεφάλι) και στο κεφάλι τους βάζεις uhu patafix ή ταινία διπλής όψης.

Δημοσ.

Μπορείς να δοκιμάσεις επίσης blu-tack. Είναι κάτι σαν πλαστελίνη για να στερεώνεις πράγματα.

http://www.amazon.com/Blu-Tack-060968-Reusable-Adhesive-75g/dp/B001FGLX72/ref=sr_1_1?s=office-products&ie=UTF8&qid=1451427674&sr=1-1&keywords=blu-tack

Προσοχή, μπορεί να σο​υ αφήσει υπολείμματα αν το βάλεις απευθείας στον τοιχο!

Δημοσ.

Νομίζω το πιο βολικό είναι να γεμίσω το κάδρο με ταινία διπλής όψης και απλά να τα βάζω. Φοβάμαι όμως ότι θα "ζαρώνει" και θα χαλάει όταν τα βγάζω...

Δημοσ.

Νομίζω το πιο βολικό είναι να γεμίσω το κάδρο με ταινία διπλής όψης και απλά να τα βάζω. Φοβάμαι όμως ότι θα "ζαρώνει" και θα χαλάει όταν τα βγάζω...

Δε γίνεται έτσι. Στα κενά ανάμεσα στα καπάκια η ταινία θα γεμίσει μπίχλα από σκόνη και χνούδια και θα δείχνει άσχημο

• Like 2
Δημοσ.

Δε γίνεται έτσι. Στα κενά ανάμεσα στα καπάκια η ταινία θα γεμίσει μπίχλα από σκόνη και χνούδια και θα δείχνει άσχημο

Ισχύει.

Βίδες με patafix τότε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...