bluesattack Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Βάζω και 2 πιο κοντινές φώτο για να φαίνονται καλύτερα. http://prntscr.com/6ji0tk http://prntscr.com/6ji1qw Bλεπω οτι εχεις ασπρο κοκκινο hetanker.Εγω εχω το μαυρο, λογικα απο το γαμιστερογαματο μπυρακι την carolus classic. .Τα αλλα μοντελακια της εταιρειας τι λενε ?
vsl Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Φτιάξε έναν καθρέφτη ... bc.jpg Ωραία ιδέα! Bλεπω οτι εχεις ασπρο κοκκινο hetanker.Εγω εχω το μαυρο, λογικα απο το γαμιστερογαματο μπυρακι την carolus classic. .Τα αλλα μοντελακια της εταιρειας τι λενε ? Ναι από εκεί το έχεις. Θυμάσαι που τη βρήκες; Η carolus tripel (με το χρυσαφί και όχι άσπρο), που έχει και το μεγαλύτερο αλκοόλ από όλες, ήταν για ένα διάστημα η αγαπημένη μου μπύρα και γενικά είναι ακόμα ψηλά στη λίστα μου. Να τη δοκιμάσεις. Δε μου είπες με τι ποτήρια ήπιες τις 60 μπύρες
bluesattack Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δε μου είπες με τι ποτήρια ήπιες τις 60 μπύρες Ψηλο ποτηρι , κοντο ποτηρι.Νερου,μπυρας , κρασιου,ολα μια οικογενεια ειναι,καλη θεληση να υπαρχει απο κει και περα
vsl Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Ψηλο ποτηρι , κοντο ποτηρι.Νερου,μπυρας , κρασιου,ολα μια οικογενεια ειναι,καλη θεληση να υπαρχει απο κει και περα Τα λόγια σου είναι μαχαιριές στην καρδιά μου Εγώ έχω αυτό για μοναστηριακές αυτό για weiss αυτά για lager και αυτό που παίρνει 1 λίτρο για yolo καταστάσεις Γενικά έχω καμια 15αριά διαφορετικά ποτήρια, αλλά δε θέλω να λέω ότι κάνω συλλογή, γιατί θα κολλήσω και αυτά κοστιζουν
11demian111 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 εχω καλωδιο κιθαρας από αλυσιδα με tabs αναψυκτικών, καμια τρακοσάρια καπακια:Ρ
vsl Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Επειδή το τραπεζάκι που τα είχα γέμισε, θέλω να τα βάλω σε κάδρο, όπως σ' αυτή τη φώτο Το πρόβλημα είναι ότι δε θέλω να τα κολλήσω μόνιμα, ούτε να τα χαλάσω τρυπώντας τα πχ. Καμιά ιδέα για το πως να γίνει κάτι τέτοιο; 2
nickarmy Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 αν έβαζες βίδα και στην κεφαλή της λίγη κόλλα στιγμής δεν νομίζω να αφήσει κανένα φοβερό σημάδι (το δοκιμάζεις και εύκολα)
agrio.imeros Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δοκίμασε με ταινία διπλής όψεως (αφρώδης) ...Κάνε ένα πείραμα με ένα τυχαίο καπάκι ...
saxos55 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 αν έβαζες βίδα και στην κεφαλή της λίγη κόλλα στιγμής δεν νομίζω να αφήσει κανένα φοβερό σημάδι (το δοκιμάζεις και εύκολα) Βασικά αυτό ^ (δηλαδή κοντές ξυλόβιδες με μεγάλο κεφάλι) και στο κεφάλι τους βάζεις uhu patafix ή ταινία διπλής όψης.
xpapias Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Μπορείς να δοκιμάσεις επίσης blu-tack. Είναι κάτι σαν πλαστελίνη για να στερεώνεις πράγματα. http://www.amazon.com/Blu-Tack-060968-Reusable-Adhesive-75g/dp/B001FGLX72/ref=sr_1_1?s=office-products&ie=UTF8&qid=1451427674&sr=1-1&keywords=blu-tack Προσοχή, μπορεί να σου αφήσει υπολείμματα αν το βάλεις απευθείας στον τοιχο!
vsl Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Νομίζω το πιο βολικό είναι να γεμίσω το κάδρο με ταινία διπλής όψης και απλά να τα βάζω. Φοβάμαι όμως ότι θα "ζαρώνει" και θα χαλάει όταν τα βγάζω...
saxos55 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Νομίζω το πιο βολικό είναι να γεμίσω το κάδρο με ταινία διπλής όψης και απλά να τα βάζω. Φοβάμαι όμως ότι θα "ζαρώνει" και θα χαλάει όταν τα βγάζω... Δε γίνεται έτσι. Στα κενά ανάμεσα στα καπάκια η ταινία θα γεμίσει μπίχλα από σκόνη και χνούδια και θα δείχνει άσχημο 2
vsl Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δε γίνεται έτσι. Στα κενά ανάμεσα στα καπάκια η ταινία θα γεμίσει μπίχλα από σκόνη και χνούδια και θα δείχνει άσχημο Ισχύει. Βίδες με patafix τότε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα