Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αξιζει να προσπαθησεις φιλε, κυνηγα τα ονειρα σου και ασε τι λενε οι αλλοι.. Οταν πας στο φεγγαρι τσεπωσε κανενα πετραδακι να μου το στειλεις.. Κανει κατι χιλιαδες ευρω

σαν τον λακη τον γλυκουλι ακουστηκες φιλε μου ,αλλα να σε καλα σε ευχαριστω ,θα το προσπαθησω..και να ξερεις οτι αν προσληφθω θα διαμεσολαβησω να σε παρουνε μαζι μου στα αστρικα ταξιδια ως ανασκαφεα... αν δεν βρουμε τον μεγα αλεκο εδω σιγουρα θα τον βρουμε στον αρη. παρε φτυαρια και ετοιμασου 

Δημοσ.

σαν τον λακη τον γλυκουλι ακουστηκες φιλε μου ,αλλα να σε καλα σε ευχαριστω ,θα το προσπαθησω..και να ξερεις οτι αν προσληφθω θα διαμεσολαβησω να σε παρουνε μαζι μου στα αστρικα ταξιδια ως ανασκαφεα... αν δεν βρουμε τον μεγα αλεκο εδω σιγουρα θα τον βρουμε στον αρη. παρε φτυαρια και ετοιμασου 

Να το και το hint :P 2ο account για σαββατιατικο τρολλαρισμα OP

Δημοσ.

φιλε σε ευχαριστω για της πληροφοριες σου αλλα οπως ανεφερα δεν μιλαω καλα εγγλεζικα ,βεβαια θα το κανω μια κοπια στο gougle translete ..ελπιζω μονο να μην κανουν προσληψεις μεσω asep

Για να γίνει μέσω ασεπ πρέπει να υπάρξει συμφωνία ΣΥΡΙΖΑ - NASA, επιπλέον όμως χρειάζεσαι και άδεια από την Μέρκελ και το eurogroup.

Δημοσ.

Για να γίνει μέσω ασεπ πρέπει να υπάρξει συμφωνία ΣΥΡΙΖΑ - NASA, επιπλέον όμως χρειάζεσαι και άδεια από την Μέρκελ και το eurogroup.

Μπορουν να γινει κανονικα αν δεν επηρεάζει τον ισολογισμο

Δημοσ.

Κάνε κι ένα τηλέφωνο στον Κατρού καλού κακού, δώσε και καμιά προμήθεια και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους...

Δημοσ.

Καταρχάς, ξέρεις να οδηγάς μηχανάκι; Δίπλωμα έχεις;

ναι αμε εχω ενα μεγκο 25 cc αυτα τα αυτοματα με το πηδαλιο ,διπλωμα δεν εχω  αλλα τι χρειαζεται το διπλωμα για τον πυραυλο ? μην με γραψει η αστρονομια?

• Like 6
Δημοσ.

ναι αμε εχω ενα μεγκο 25 cc αυτα τα αυτοματα με το πηδαλιο ,διπλωμα δεν εχω  αλλα τι χρειαζεται το διπλωμα για τον πυραυλο ? μην με γραψει η αστρονομια?

13598592.gif

• Like 2
Δημοσ.

Να τεθεί το θέμα στη συνάντηση Τσίπρα Μέρκελ.

• Like 2
Δημοσ.

πρεπει να παρακολουθησεις μαθηματα για την αποκτηση του Π.Ε.Ι. και επισης οποσδηποτε καρτα ηλεκτρονικου πλεον ταχογραφου.

respect!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...