cbr750 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Αξιζει να προσπαθησεις φιλε, κυνηγα τα ονειρα σου και ασε τι λενε οι αλλοι.. Οταν πας στο φεγγαρι τσεπωσε κανενα πετραδακι να μου το στειλεις.. Κανει κατι χιλιαδες ευρω σαν τον λακη τον γλυκουλι ακουστηκες φιλε μου ,αλλα να σε καλα σε ευχαριστω ,θα το προσπαθησω..και να ξερεις οτι αν προσληφθω θα διαμεσολαβησω να σε παρουνε μαζι μου στα αστρικα ταξιδια ως ανασκαφεα... αν δεν βρουμε τον μεγα αλεκο εδω σιγουρα θα τον βρουμε στον αρη. παρε φτυαρια και ετοιμασου
Swimmer21 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 σαν τον λακη τον γλυκουλι ακουστηκες φιλε μου ,αλλα να σε καλα σε ευχαριστω ,θα το προσπαθησω..και να ξερεις οτι αν προσληφθω θα διαμεσολαβησω να σε παρουνε μαζι μου στα αστρικα ταξιδια ως ανασκαφεα... αν δεν βρουμε τον μεγα αλεκο εδω σιγουρα θα τον βρουμε στον αρη. παρε φτυαρια και ετοιμασου Να το και το hint 2ο account για σαββατιατικο τρολλαρισμα OP
Basilhs23___ Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 φιλε σε ευχαριστω για της πληροφοριες σου αλλα οπως ανεφερα δεν μιλαω καλα εγγλεζικα ,βεβαια θα το κανω μια κοπια στο gougle translete ..ελπιζω μονο να μην κανουν προσληψεις μεσω asep Για να γίνει μέσω ασεπ πρέπει να υπάρξει συμφωνία ΣΥΡΙΖΑ - NASA, επιπλέον όμως χρειάζεσαι και άδεια από την Μέρκελ και το eurogroup.
Swimmer21 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Για να γίνει μέσω ασεπ πρέπει να υπάρξει συμφωνία ΣΥΡΙΖΑ - NASA, επιπλέον όμως χρειάζεσαι και άδεια από την Μέρκελ και το eurogroup. Μπορουν να γινει κανονικα αν δεν επηρεάζει τον ισολογισμο
TriLoBiTe Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Κάνε κι ένα τηλέφωνο στον Κατρού καλού κακού, δώσε και καμιά προμήθεια και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους...
Silverage Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Καταρχάς, ξέρεις να οδηγάς μηχανάκι; Δίπλωμα έχεις;
cbr750 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Καταρχάς, ξέρεις να οδηγάς μηχανάκι; Δίπλωμα έχεις; ναι αμε εχω ενα μεγκο 25 cc αυτα τα αυτοματα με το πηδαλιο ,διπλωμα δεν εχω αλλα τι χρειαζεται το διπλωμα για τον πυραυλο ? μην με γραψει η αστρονομια? 6
Unabomber Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 ναι αμε εχω ενα μεγκο 25 cc αυτα τα αυτοματα με το πηδαλιο ,διπλωμα δεν εχω αλλα τι χρειαζεται το διπλωμα για τον πυραυλο ? μην με γραψει η αστρονομια? 2
TriLoBiTe Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Για να γίνει μέσω ασεπ πρέπει να υπάρξει συμφωνία ΣΥΡΙΖΑ - NASA, επιπλέον όμως χρειάζεσαι και άδεια από την Μέρκελ και το eurogroup. Να τεθεί το θέμα στη συνάντηση Τσίπρα Μέρκελ. 2
Unabomber Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Να τεθεί το θέμα στη συνάντηση Τσίπρα Μέρκελ. 2
maik42 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 πρεπει να παρακολουθησεις μαθηματα για την αποκτηση του Π.Ε.Ι. και επισης οποσδηποτε καρτα ηλεκτρονικου πλεον ταχογραφου. respect!!!!!!!!!!!!!!!!! 1
Swimmer21 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Αν παρει σουβλακια απο την Ελλαδα και τα φαει εκτος γηινης ατμοσφαιρας, ισχυει ο ΦΠΑ 23 ή 13% ?
.::NikoS::. Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Έχω μία υποψία ότι τρολάρεις, αλλά δεν είμαι σίγουρος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις