Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω μια φίλη η οποία έχει ένα profile στο Twitter. Είναι σχετικά "famous" με την έννοια ότι έχει 4000 followers και έχει γνωρίσει πολύ κόσμο εκεί, όχι απαραίτητα καλό. Έχει παραμελήσει αρκετά την ζωή της με τους κανονικούς φίλους και αφοσιώνεται πολύ στους εικονικούς, tweetάρει κάθε τρεις και λίγο και διαβάζει tweets όλη μέρα. Το χιούμορ που θεωρείται καλό στο Twitter είναι μαύρο και ψυχρό εκτός λίγων μετρημένων tweets αλλά αυτή το βρίσκει υπέροχο. Νομίζω ότι έχει αναπτύξει σχέση με κάποιον από μακριά και έχει παραμελήσει την κανονική σεξουαλική της ζωή γενικά. Βλέπω έναν εθισμό, μια κατάσταση αδιέξοδο και δεν ξέρω τι να κάνω να την βοηθήσω.. Η ίδια δεν παραδέχεται πως έχει εθιστεί και αυτό το κάνει πιο δύσκολο γιατί αν δεν το αναγνωρίσει δεν μπορούμε εμείς να κάνουμε κάτι για να λύσουμε το ανύπαρκτο για αυτή πρόβλημα. Έχει κανείς αντίστοιχη εμπειρία; Τι μπορώ να κάνω για να βοηθήσω;Σκεφτόμουν να μιλήσω στους γονείς της

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω μια φίλη η οποία έχει ένα profile στο Twitter. Είναι σχετικά "famous" με την έννοια ότι έχει 4000 followers και έχει γνωρίσει πολύ κόσμο εκεί, όχι απαραίτητα καλό. Έχει παραμελήσει αρκετά την ζωή της με τους κανονικούς φίλους και αφοσιώνεται πολύ στους εικονικούς, tweetάρει κάθε τρεις και λίγο και διαβάζει tweets όλη μέρα. Το χιούμορ που θεωρείται καλό στο Twitter είναι μαύρο και ψυχρό εκτός λίγων μετρημένων tweets αλλά αυτή το βρίσκει υπέροχο. Νομίζω ότι έχει αναπτύξει σχέση με κάποιον από μακριά και έχει παραμελήσει την κανονική σεξουαλική της ζωή γενικά. Βλέπω έναν εθισμό, μια κατάσταση αδιέξοδο και δεν ξέρω τι να κάνω να την βοηθήσω.. Η ίδια δεν παραδέχεται πως έχει εθιστεί και αυτό το κάνει πιο δύσκολο γιατί αν δεν το αναγνωρίσει δεν μπορούμε εμείς να κάνουμε κάτι για να λύσουμε το ανύπαρκτο για αυτή πρόβλημα. Έχει κανείς αντίστοιχη εμπειρία; Τι μπορώ να κάνω για να βοηθήσω;Σκεφτόμουν να μιλήσω στους γονείς της

:-D

tumblr_na3zjicKk11shn5p8o1_500.gif

• Like 1
Δημοσ.

Νομίζω ότι έχει αναπτύξει σχέση με κάποιον από μακριά και έχει παραμελήσει την κανονική σεξουαλική της ζωή γενικά. 

Αυτό το πρόβλημα μπορείς να το λύσεις και μόνος σου.

• Like 2
Δημοσ.

Σου έριξε άκυρο ε ;  :ph34r: 

• Like 6
Δημοσ.

Πες της να περασει μια βολτα και απο εδω, θα γινει επισης διάσημη και θα αποκτησει και κανονικη σεξουαλικη ζωη..

• Like 10
Δημοσ.

Και τι μ'αυτο ;

Για αρχή τέτοιες ερωτήσεις/θέματα είναι πιο καλό να τις κάνουμε Παρασκευή/Σάββατο που υπάρχει ποιος πολύς κόσμος online και μπορεί να συμβουλέψει κατάλληλα. B)

• Like 10
Δημοσ.

Εμείς τι να κάνουμε τώρα;

Είπες οτι τις μίλησες και δεν ακούει δεν παραδέχεται τίποτα, ρώτησες αν πρέπει να μιλήσεις στους γονείς της. Εγώ δεν θα σου πω αν θα πρέπει να τους μιλήσεις, αν το κρίνεις σκόπιμο και νοιάζεσαι για την κοπέλα κάντο. Στην θέση σου δεν θα έκανα τίποτα πάντως εκτός αν ήταν καμιά πολύ κολλητή φίλη. Άσε τον καθέναν να φάει τα μούτρα του και να πάρει το μάθημά του μετά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...