Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πες της να κάνει facebook :P :P

παράτα την μην ασχολείσαι για λίγο καιρό μαζί της να κόψεις αντιδράσεις 

Το δοκιμασα, με ρωτησε τι εχω και γιατι απομακρυνθηκα και αν αρχισαμε να σπαμε κλπ. Εδειξε ενδιαφερον, αλλα το ενδιαφερον της ειναι κατι που υπαρχει αλλα αλλες φορες μοιαζει σαν να ειναι χαμενη στον κοσμο του twitter και δεν υπαρχει τιποτα αλλο 

Δημοσ.

Εφόσον την ευχαριστεί αυτό που κάνει τι σε νοιάζει εσένα; Με πιο δικαίωμα θα της επιβάλλεις πράγματα; Γιατί να μπλέξεις τους γονείς της;

Απλά φίλη σου είναι. Αν σε αγνοεί ή είναι στον κόσμο της απλα σε βαρέθηκε και δεν την γεμίζει πλέον η παρέα σου. Είναι κάτι που πρέπει να δεχτείς όσο και αν στενοχωρεί αυτό.

Γενικά είναι δύσκολο να κρατήσεις μακροχρόνια φιλια με γυναίκα για πολλούς λόγους.

Δημοσ.

Εφόσον την ευχαριστεί αυτό που κάνει τι σε νοιάζει εσένα; Με πιο δικαίωμα θα της επιβάλλεις πράγματα; Γιατί να μπλέξεις τους γονείς της;

Απλά φίλη σου είναι. Αν σε αγνοεί ή είναι στον κόσμο της απλα σε βαρέθηκε και δεν την γεμίζει πλέον η παρέα σου. Είναι κάτι που πρέπει να δεχτείς όσο και αν στενοχωρεί αυτό.

Γενικά είναι δύσκολο να κρατήσεις μακροχρόνια φιλια με γυναίκα για πολλούς λόγους.

σε πιο συμπαν ο εθισμος ενος φιλου δεν ειναι λογος να κανεις κινηση να τον βοηθησεις? αν η κοπελα αντιμετωπιζει προβληματα ειναι ηθικο το ζητημα να την βοηθησει.. σαν φιλος..

δηλαδη εμενα ο κολλητος μου με τον οποιο κανουμε παρεα απο τα νηπια πατησαμε τα 30, και τωρα θα εχει ενα προβλημα και δεν θα τον βοηθησω? ποσο μαλλον αν προκειται για τετοιο θεμα εθισμου που οι φιλοι μπορουν να σε βοηθησουν.. και ισως ειναι και οι μονοι.. τι ειναι οι φιλοι δηλαδη? μονο για να μην βγαινεις μονος τα βραδυα?

η φιλια ειναι υποκειμενικη.. αλλιως την βλεπεις εσυ αλλιως εγω αλλιως ο φιλος..  

• Like 1
Δημοσ.

Μιλάμε για "εθισμό" στο Twitter. Τι προβλήματα μπορεί να αντιμετωπίζει; Γνώρισε γκόμενο, είναι και ψώνιο που χαίρεται με τους πολλούς followers. Αυτά έχει ανάγκη φαίνεται. Ο φίλος που άνοιξε το θέμα έχει το πρόβλημα. Για να φτάνει στο σημείο να σκέφτεται να το πει στους γονείς της έχει ακραίες σκέψεις. ή/και τον νοιάζει παραπάνω απ'όσο πρέπει.

Δημοσ.

Μιλάμε για "εθισμό" στο Twitter. Τι προβλήματα μπορεί να αντιμετωπίζει; Γνώρισε γκόμενο, είναι και ψώνιο που χαίρεται με τους πολλούς followers. Αυτά έχει ανάγκη φαίνεται. Ο φίλος που άνοιξε το θέμα έχει το πρόβλημα. Για να φτάνει στο σημείο να σκέφτεται να το πει στους γονείς της έχει ακραίες σκέψεις. ή/και τον νοιάζει παραπάνω απ'όσο πρέπει.

Βγαίνεις με τους φίλους σου, μιλάς για μπάλα, gaming κλπ. Σκέψου ότι βγαίνω με την φίλη μου και ενω παλιά μιλούσαμε για πολλά και διάφορα τωρα μου διαβάζει tweets και μου μιλάει για άτομα από Twitter μάλιστα με το username τους λες και εγώ είμαι υποχρεωμένος να ξέρω ποιοι είναι. Παλαιότερα είχε σχάση από απόσταση και είχε πληγωθεί επειδή νόμιζε ότι ο άλλος την απατούσε, δεν μπορείς να φανταστείς πως ήταν και τι έκανα για να την επαναφέρω, το είχε γνωρίσει από Twitter και έδεσε το γλυκό για λίγο όμως. Αυτά προσπαθώ να αποφύγω ξανά
Δημοσ.

Βαρέθηκε την μικρη κοινωνια της επαρχίας και μιλάει με αλλα άτομα # ειναι εθισμος

Υπαρχει μια απόσταση, δεν νομίζεις.

Δημοσ.

Βαρέθηκε την μικρη κοινωνια της επαρχίας και μιλάει με αλλα άτομα # ειναι εθισμος

Υπαρχει μια απόσταση, δεν νομίζεις.

Σίγουρα αλλά όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό
Δημοσ.

Βγαίνεις με τους φίλους σου, μιλάς για μπάλα, gaming κλπ. Σκέψου ότι βγαίνω με την φίλη μου και ενω παλιά μιλούσαμε για πολλά και διάφορα τωρα μου διαβάζει tweets και μου μιλάει για άτομα από Twitter μάλιστα με το username τους λες και εγώ είμαι υποχρεωμένος να ξέρω ποιοι είναι. Παλαιότερα είχε σχάση από απόσταση και είχε πληγωθεί επειδή νόμιζε ότι ο άλλος την απατούσε, δεν μπορείς να φανταστείς πως ήταν και τι έκανα για να την επαναφέρω, το είχε γνωρίσει από Twitter και έδεσε το γλυκό για λίγο όμως. Αυτά προσπαθώ να αποφύγω ξανά

αν ειχε σχαση απο κοντα, δεν θα ζουσε τωρα

της λες τι ακριβως σε ενοχλει, χωρις να την κρινεις, δειχνοντας την απογοητευση σου, και τονιζεις οτι εχεις κανει υπομονη επειδη την ξερεις χρονια, και καποιος αλλος μαλλον δεν θα ανεχοταν τοση αγενεια

αν δεν παρει χαμπαρι, την ξεκοβεις, αστην να φτασει στον πατο

• Like 2
Δημοσ.

αν ειχε σχαση απο κοντα, δεν θα ζουσε τωρα

της λες τι ακριβως σε ενοχλει, χωρις να την κρινεις, δειχνοντας την απογοητευση σου, και τονιζεις οτι εχεις κανει υπομονη επειδη την ξερεις χρονια, και καποιος αλλος μαλλον δεν θα ανεχοταν τοση αγενεια

αν δεν παρει χαμπαρι, την ξεκοβεις, αστην να φτασει στον πατο

Θα της μιλήσω και θα δω τι θα γίνει.

Νομίζω ότι είχατε να μου πείτε το είπατε, στέλνω σε moderator να το κλειδώσει, Ευχαριστω

Δημοσ.

Και τι παει να πει αυτο;

Και το τερμα τερματοφυλακα εχει αλλα γκολ μπαινουνε ως προς το θεμα κοπελα ;)

Δημοσ.

Νομιζω οτι ο OP τη γουσταρει καργα κρυφα και απλα εχει ζηλεψει που δεν του δινει πλεον σημασια.. B)

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Ναι η αληθεια ειναι οτι ειμαστε πολυ κοντα και μου την δινει να βγαινουμε για καφε και να λιωνει στο twitter. Θα της το πω με τον τροπο μου αυτο που λες. Επειδη μεγαλωσαμε μαζι ειμαστε σαν αδερφια, ξερω πραγματα για αυτη που δεν ξερει κανενας αλλος οπως και αυτη για εμενα. Απλα ξερεις οπως βγαινουμε και εγω ειμαι με την δικια μου την βλεπω μελαγχολικη, και οταν η κοπελα μου προσπαθει να την κανει να παει παρακατω με ατομα που της την "πευτουν" και οντως της αρεσουν εξωτερικα, τελικα κατι βρισκει και δεν. Μου εχει πει οτι μιλαει με ενα ατομο απο Αθηνα και οτι βρεθηκαν κιολας, αλλα εμεις ειμαστε εκτος Αθηνας και οπως ολοι ξερουμε, μια σχεση απο αποσταση δεν ειναι σχεση, ειναι σα να τα εχεις με ενα φαντασμα. Ειναι και εμφανησιμη και εχει και καλο χαρακτηρα και χιουμορ και απ'ολα, δεν ξερω τι φταιει. Παντως οτι την εχει ψωνισει το πιστευω και εγω.

καλα, δεν υπαρχει χειροτερο να βγαινεις με εναν φιλο σου η' μια φιλη σου εξω για καφε η' για βολτα και να ειναι συνεχεια στο κινητο, να στελνει μνματα, να μπαινει στο fb η' στο twitter, και να σ'εχει ψιλοχεσμενο... ευτυχως μ εχει τυχει ελαχιστες φορες... Εχεις σκεφτει μηπως ειναι στο twitter οταν βγαινετε επειδη εισαι με τη δικια σου και εκεινη ειναι μονη της; Γιατι τοτε θα ειναι εν μερει λογικο να ειναι στο twitter οταν εχετε βγει για καφε. Τεσπα, σου λεω μιλησε της και πες της οτι εχεις καπως ενοχληθει που δεν σ δινει τοση σημασια και θα δεις τα αποτελεσματα, αν και δν νομιζω να πετυχεις κατι σπουδαιο, ισως ομως κατι λιγο μπορει να γινει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...