Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η περιγραφή της ταιριάζει στην πρώην μου πάντως απόλυτα... Μήπως σπούδαζε φιλολογία στην Πάτρα ;  :devil:

Δημοσ.

Και το τερμα τερματοφυλακα εχει αλλα γκολ μπαινουνε ως προς το θεμα κοπελα ;)

ΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧ  :devil:  :devil:  :devil:  :devil:  :devil:

• Like 1
Δημοσ.

καλα, δεν υπαρχει χειροτερο να βγαινεις με εναν φιλο σου η' μια φιλη σου εξω για καφε η' για βολτα και να ειναι συνεχεια στο κινητο, να στελνει μνματα, να μπαινει στο fb η' στο twitter, και να σ'εχει ψιλοχεσμενο... ευτυχως μ εχει τυχει ελαχιστες φορες... Εχεις σκεφτει μηπως ειναι στο twitter οταν βγαινετε επειδη εισαι με τη δικια σου και εκεινη ειναι μονη της; Γιατι τοτε θα ειναι εν μερει λογικο να ειναι στο twitter οταν εχετε βγει για καφε. Τεσπα, σου λεω μιλησε της και πες της οτι εχεις καπως ενοχληθει που δεν σ δινει τοση σημασια και θα δεις τα αποτελεσματα, αν και δν νομιζω να πετυχεις κατι σπουδαιο, ισως ομως κατι λιγο μπορει να γινει.

Σπάνια θα βγούμε οι τρεις μας, συνήθως είναι παρέα με κάποια άλλη κοπέλα, οπότε αυτό το σενάριο δεν παίζει. Κανόνισα καφέ το πρωί μαζί της να δω πως θα πάει
Δημοσ.

Βγαίνεις με τους φίλους σου, μιλάς για μπάλα, gaming κλπ. Σκέψου ότι βγαίνω με την φίλη μου και ενω παλιά μιλούσαμε για πολλά και διάφορα τωρα μου διαβάζει tweets και μου μιλάει για άτομα από Twitter μάλιστα με το username τους λες και εγώ είμαι υποχρεωμένος να ξέρω ποιοι είναι. Παλαιότερα είχε σχάση από απόσταση και είχε πληγωθεί επειδή νόμιζε ότι ο άλλος την απατούσε, δεν μπορείς να φανταστείς πως ήταν και τι έκανα για να την επαναφέρω, το είχε γνωρίσει από Twitter και έδεσε το γλυκό για λίγο όμως. Αυτά προσπαθώ να αποφύγω ξανά

Άπο αυτά που λες φαίνεται πως είναι αφελής οπότε δεν έχει καμία αξία ότι και αν κανείς. Αυτά τα άτομα συνεχώς κάποια παπατζα βρίσκουν να κάνουν, αύριο μπορεί να κολλήσει με τις καφετζούδες π.χ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...