forgotten Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 παρακολουθω επι καιρω την επικαιροτητα και διακρινω συχνα πυκνα τα μμε να καννιβαλιζουν γεγονοτα και καταστασεις με στοχο την θεαματικοτητα και τα νουμερα σε σημειο που καταντα γραφικοτητα ,το θεμα ειναι οτι τσιμπαμε οι πλειστοι και τους δινουμε την δικαιολογια για να συνεχισουν, οτι πουλαει ειναι πρωτο θεμα και αμα βολευει και ειναι κατι σημαντικο που πρεπει να θαφτει ,θαβεται εν ριπη οφθαλμου πχ σκανδαλα και τα τοιαυτα. ταιζουν τον λαο οπως παλια αρτο και θεαματα και διαμορφωνουν καταστασεις. ποια η αποψη σας επι του θεματος
dollyyy19 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 διακρινεις συχνα πυκνα;;;;;;;ενω συμβαινει μονιμως,εσυ θεωρεις οτι ειναι συχνα πυκνα;;;;;
Gtr34 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Το περιεχόμενο των θεμάτων που προβάλουν τα κανάλια, είναι καθρέπτης, του επίπεδου, του τηλεοπτικού κοινού. Το κακό είναι ότι η βλακεία και σαπίλα των καναλιών και του κοινού που τους ακολουθεί, έχει εξαπλωθεί και στο internet,με αποκορύφωμα τα κοινωνικά δίκτυα. Φυσικά ο έντυπος τύπος δεν μένει στην απ έξω. Τον οποίο έχω σταματήσει να στηρίζω, μου χάλασε και το dvd player, άστα να πάνε. 7
frenzy Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Eκτός αυτών που θίγει ο ΟΡ (διαπλεκόμενα συμφέροντα κατά κύριο λόγο) η δημοσιογραφία έχει πολλά προβλήματα λόγω ανάγκης ταχύτητας ενημέρωσης, οι διασταυρώσεις γεγονότων ανύπαρκτες (βλέπε πρόσφατο παράδειγμα το κωλοδάχτυλο του Βαρ.), οι προσωπικές απόψεις δημοσιογράφων μπλεγμένες μέσα στα κείμενα (προφορικά και γραπτά) με τα γεγονότα και πολλές φορές τα γεγονότα τα ίδια χωρίς σημασία σε σχέση με άλλα που είναι θαμμένα. Φυσικά παγκόσμιο το φαινόμενο. Σε αυτό συμβάλλει κατά κύριο λόγο ο μέσος αναγνώστης που τα καταπίνει αμάσητα και η οικονομική κατάσταση στα μέσα ενημέρωσης που δεν τους δίνει πολλά περιθώρια να απομακρυνθούν πολύ από τις εκάστοτε γραμμές της μαμάς πολυεθνικής ή ομίλου συμφερόντων στον οποίο ανήκει το μέσο. Και πάλι όμως, δεν μπορώ παρά να σκεφτώ πως πριν 20-30 χρόνια τα πράγματα ήταν χειρότερα. Οι εφημερίδες ναι μεν έβγαζαν περισσότερα χρήματα και είχαν μια κάποια ανεξαρτησία από συμφέροντα, αλλά ο έλεγχος ήταν πολύ δυσκολότερος για τον αναγνώστη που ήθελε να ψάξει. Επίσης όσον αφορά σε ανεξάρτητες γνώμες και αναλύσεις, βρίσκω πολύ συχνά πως έχω την ευκαιρία να διαβάσω κάποιον που δεν θα έβγαινε ποτέ σε παραδοσιακά μεσα πριν 20 χρόνια ή που πολύ απλά ο λόγος του δεν είναι "catchy" αρκετά για mainstream. Όλα καλά λοιπόν, σηκώνει πολλή βελτίωση το πράγμα, απλά να προσέχουμε βρίσκοντας την ελευθερία της έκφρασης μην χάσουμε την υποχρέωση της λογικής στα εκφραζόμενα.
Miracle Worker Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Τα ΜΜΕ πλέον έχουν καταντήσει απόλυτα μέσα πολιτικής προπαγάνδας. Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάνε πια. Έχω την εντύπωση ότι πλέον δεν τους ενδιαφέρει καθόλου η ποιότητα του προγράμματος και το κύρος του καναλιού. Μόνο να βγαίνουν τα πάγια έξοδα, ώστε να συντηρείται η συχνότητα και να προβάλλονται οι "ενημερωτικές" εκπομπές. 1
ADHD Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Τα ΜΜΕ πλέον έχουν καταντήσει απόλυτα μέσα πολιτικής προπαγάνδας. Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάνε πια. Έχω την εντύπωση ότι πλέον δεν τους ενδιαφέρει καθόλου η ποιότητα του προγράμματος και το κύρος του καναλιού. Μόνο να βγαίνουν τα πάγια έξοδα, ώστε να συντηρείται η συχνότητα και να προβάλλονται οι "ενημερωτικές" εκπομπές. Μα γιατι το λες αυτο... 1
Xvipes Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Το ωραίο είναι ότι άτομα που πάντα τα θεωρούσαμε υποκριτές και "πληρωμένους" ξαφνικά ακούω από πολλούς ότι είναι σωστοί και μάγκες. Αναφέρομαι κυρίως στον Χατζηνικολάου και τον eniko που προσωπικά τον θεωρώ την μεγαλύτερη προπαγάνδα με μοναδικό ταλέντο να διαμορφώνει τις ερωτήσεις και την γνώμη όπως τον βολεύει. Παρόλαυτά πολύ ακόμα και εδώ θα πουν ότι "όχι πλέον ο Χατζηνικολάου κάνει σωστές ερωτήσεις και τους φέρνει σε δύσκολη θέση". Το πιο εύκολο πράγμα είναι να φέρεις κάποιον σε δύσκολη θέση πόσο μάλλον όταν είσαι έξω από τον χορό, με το σκεπτικό αυτό και η Χρυσή Αυγή καλά τα λέει τα αυτονόητα Αντικειμενικότητα δύσκολο να βρεις, πόσο μάλλον στην τηλεόραση. 2
παπι Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Μια χαρά είναι τα ΜΜΕ. Το κοινο είναι προβληματικό, που δεν μπορεί να ξεχωρίσει μια είδηση απο το πολιτικο σχολιασμό αυτής. 3
zio10 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 παρακολουθω επι καιρω την επικαιροτητα και διακρινω συχνα πυκνα τα μμε να καννιβαλιζουν γεγονοτα και καταστασεις με στοχο την θεαματικοτητα και τα νουμερα σε σημειο που καταντα γραφικοτητα ,το θεμα ειναι οτι τσιμπαμε οι πλειστοι και τους δινουμε την δικαιολογια για να συνεχισουν, οτι πουλαει ειναι πρωτο θεμα και αμα βολευει και ειναι κατι σημαντικο που πρεπει να θαφτει ,θαβεται εν ριπη οφθαλμου πχ σκανδαλα και τα τοιαυτα. ταιζουν τον λαο οπως παλια αρτο και θεαματα και διαμορφωνουν καταστασεις. ποια η αποψη σας επι του θεματος Φυσιολογικό το βρίσκω!
haris_216 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Η υποκρισία των μμε που ακριβώς βρίσκεται; Επειδή αν τους ρωτήσεις ενδεχομένως να σου πουν ότι "η δουλειά μου είναι να παρέχω άμεση και αντικειμενική πληροφόρηση"; Εδώ άλλοι ορκίζονται (πχ πολιτικοί, γιατροί) να υπηρετούν τον λαό ή τον κάθε άνθρωπο που είναι σε ανάγκη και μετά αρχίζουν τις μίζες ή τα φακελάκια (πράγμα που εκτός από ανήθικο είναι και ποινικά κολάσιμο). Αν δεν μπορείς να "φιλτράρεις" την είδηση ή να "διαβάσεις" πίσω από τους τίτλους τότε δεν υπάρχει κανείς να σε βοηθήσει. Ακόμα και ο αδερφός σου ο ίδιος να προσπαθήσει να σου μεταφέρει κάποιο νέο σίγουρα θα το "χρωματίσει" (ηθελημένα ή όχι) ανάλογα με το μυαλό που κουβαλάει ή με τα πιστεύω του. Και δεν θα βγάλει και φράγκα 2
dacourt Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Η κοινωνία έχει σαπίσει.. και βλέπει στην τηλεόραση αυτά που φοβάται να δει στο καθρέπτη. Μην περιμένετε πολλά από έναν λαό που δεν σταματά να χτυπά το κεφάλι του στο τοίχο..
johnpapoulias Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Κάτι δεν μου κάθεται καλά στον τίτλο του θέματος. Μια αρνητική έννοια όπως η υποκρισία δεν μπορεί να αποτελεί δόλωμα. Οπότε πιο σωστό θα ήταν "η υποκρισία των μμε στην προσπάθεια για νούμερα". Sorry για το σπάσιμο...
Sellers Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Η υποκρισία των μμε που ακριβώς βρίσκεται; Επειδή αν τους ρωτήσεις ενδεχομένως να σου πουν ότι "η δουλειά μου είναι να παρέχω άμεση και αντικειμενική πληροφόρηση"; Εδω θα ήθελα να σταθώ, γιατί πάντα μου φαινόταν περίεργο. Εφόσον (όντως) η δουλειά του δημοσιογράφου είναι να παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, για ποιο λόγο ακούω την υποκειμενική γνώμη του Πρετεντέρη σε κάθε δελτίο του Mega?
aris1986 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Εδω θα ήθελα να σταθώ, γιατί πάντα μου φαινόταν περίεργο. Εφόσον (όντως) η δουλειά του δημοσιογράφου είναι να παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, για ποιο λόγο ακούω την υποκειμενική γνώμη του Πρετεντέρη σε κάθε δελτίο του Mega? Στην κερναει στο τελος για να μας δειξει οτι εχει προσωπικοτητα και οτι δεν ειναι ρομποτ... Κατι τετοιο να ούμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα