Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω προσέξει οτι όταν φωνάζω δυνατά ακούω σαν χράτσ χράτσ στα αυτιά μου , λες και ακούω μουσική απο ηχείο που παίζει τσίτα και χαλάει η ποιότητα. Ξέρει κανείς γιατί το παθαίνω και τι μπορώ να κλάνω? λέτε να φθείρεται το τούμπανο ? ένιωσα πολύ περίεργα την τελευταία φορά.
μήπως παίζει ρόλο που ακούω πολλές ώρες την μέρα μουσική με ακουστικά ψείρες ?

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

• Super Moderators
Δημοσ.

Εχω προσέξει οτι όταν φωνάζω δυνατά ακούω σαν χράτσ χράτσ στα αυτιά μου , λες και ακούω μουσική απο ηχείο που παίζει τσίτα και χαλάει η ποιότητα. Ξέρει κανείς γιατί το παθαίνω και τι μπορώ να κλάνω? λέτε να φθείρεται το τούμπανο ? ένιωσα πολύ περίεργα την τελευταία φορά.

μήπως παίζει ρόλο που ακούω πολλές ώρες την μέρα μουσική με ακουστικά ψείρες ?

Το ξέρεις πως από ένα σημείο και μετά, όλες αυτές οι "παρατηρήσεις" οδηγούν σε ψύχωση ε? :P

Δημοσ.

Το ξέρεις πως από ένα σημείο και μετά, όλες αυτές οι "παρατηρήσεις" οδηγούν σε ψύχωση ε? :P

ποια ψύχωση καλέ  :devil:  :D

απλά όσο ακούς με ακουστικά φίλε τόσο τα αυτιά σου τα παίζουν οτι ακουστικά και να είναι αυτά αν μπαίνουν μεσα στο αυτή καταστρέφουν τα τριχίδια στις άκρες του αυτιού προσοχή 

Δημοσ.

Ευσταχιανές σάλπιγγες έχεις. Όπως όλοι οι άνθρωποι

thx αλλα ρίξε μια μετάφραση :P

δηλαδή ειναι η ιδέα μου ? αφου με πονάνε κ δεν ακούω για 1-2 δευτερόλεπτα 

απλά όσο ακούς με ακουστικά φίλε τόσο τα αυτιά σου τα παίζουν οτι ακουστικά και να είναι αυτά αν μπαίνουν μεσα στο αυτή καταστρέφουν τα τριχίδια στις άκρες του αυτιού προσοχή 

σοβαρά ????????????!!!! ακούω πολλές ώρες τη μέρα! αν πάρω ακουστικά που δεν μπαίνουν στο αφτί ειναι οκ ???!?!?!?!?!?!?!?!?

χέστηκα τώρα , ακούω τουλάχιστον 5-6-8 ώρες τη μέρα 

μουσική άκουγα τώρα , είχε μπει ενα κομμάτι του Σάκη κ πέταξα τα ακουστικα xD

αν αληθεύει αυτό έχω πρόβλημα!

Δημοσ.

thx αλλα ρίξε μια μετάφραση :P

δηλαδή ειναι η ιδέα μου ? αφου με πονάνε κ δεν ακούω για 1-2 δευτερόλεπτα 

σοβαρά ????????????!!!! ακούω πολλές ώρες τη μέρα! αν πάρω ακουστικά που δεν μπαίνουν στο αφτί ειναι οκ ???!?!?!?!?!?!?!?!?

χέστηκα τώρα , ακούω τουλάχιστον 5-6-8 ώρες τη μέρα 

εγώ τουλάχιστον έτσι ξέρω φίλε είχα πάθει το ίδιο πήγα σε οριλά και μου είπε μόνο εξωτερικά ακουστικά  :D  :D  ;)

Δημοσ.

καλά θα δω σε 5-6 μέρες θα ανοίξω θέμα για αγορά ακουστικών.  απότι καταλαβα είναι θέμα πίεσης του ακουστικού μέσα στην τρύπα μου ?  άρα με ακουστικά που κλείνουν τα αφτιά εξωτερικά πάνω απο τα πτερύγια δεν θα έχει θέμα ?

Δημοσ.

καλά θα δω σε 5-6 μέρες θα ανοίξω θέμα για αγορά ακουστικών.  απότι καταλαβα είναι θέμα πίεσης του ακουστικού μέσα στην τρύπα μου ?  άρα με ακουστικά που κλείνουν τα αφτιά εξωτερικά πάνω απο τα πτερύγια δεν θα έχει θέμα ?

:-D  :P

Y3CjoBx.gif

• Like 15
Δημοσ.

Τρίτη σήμερα και απόρησα, αλλά ντάξ, αργία αύριο.

ΥΓ. Όσοι, ενώ βρισκόμαστε στο 2015, συνεχίζετε να ακούτε δυνατά μουσική με ακουστικά, καλές εμβοές!

• Like 2
Δημοσ.

Καλύτερα να πας σε ωρλ

Μια μικρή διόρθωση, αντί για "κάνω" έχεις γράψει "κλάνω":D

είχα πάει και μου είπε οτι φταίει η ιγμορίτιδα αλλα φέτος που οδήγησα ποδήλατο λουσμένος δεν με έπιασε πάλι , μόνο το μέτωπο μου νιώθω να με πιέζει και ζαλίζομαι λίγο αλλα όταν φωνάζω , ειναι λες και κάτι πιέζεται στις τρύπες στα αφτιά 

αντε να δούμε πόσο περίμενε θα έχει και ο ωρλ , για ορμονολόγο μου κλείσανε μετά απο 3 μήνες 

happy-oh-stop-it-you.jpg

• Like 1
Δημοσ.

σάλπιγγες έχεις.

μέσα στην τρύπα μου ?  

Ποιο είναι το θέμα συζήτησης?

• Like 3
Δημοσ.

Y3CjoBx.gif

ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΣΑΤΑΝΑ :devil:  :devil:  :devil:  :devil:  :-D

Δημοσ.

Μην γραφετε οτι να'ναι ρε γαμωτο.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...