nicoc89 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 μερικά θεματάκια τα έχω αλλα τρελός δεν είμαι , με έχουν ελέγξει χαχαχαε λίγο πολύ έχουμε όλοι τις παραξενιές μας
TriLoBiTe Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 μερικά θεματάκια τα έχω αλλα τρελός δεν είμαι ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ
nicoc89 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 ρε βοηθήστε κ αφήστε την κοροϊδία , μη μου ανεβάζεται την πίεση κουδουνάνε τα αφτιά μου τώρα χωρίς να ουρλιάξω γιατι με εκνευρίσατε μπας κ ειναι θέμα πίεσης ? όταν ουρλιάζω έχω ανεβασμένη πίεση γιατι ειμαι νευριασμένος κ σπάω τα πάντα γύρω μου , πετάω μέχρι και τα παπούτσια μου σε φωτιστικά δεν ειναι οτι το παθαίνω συχνά έτσι ... όλοι το έχετε πάθει , γενικά μια έκρηξη εννοώ αυτό που μας πιάνει όλους ... ε το έπαθα μια φορά φέτος και άκουγα χράτσα χράτσα πάλι όπως είπα (αλλα και πέρσι ακριβώς το ίδιο έγινε) 1
tomato9 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Ξέρει κανείς τι μπορώ να κλάνω? λέτε να φθείρεται το τούμπανο ? μπας κ ειναι θέμα πίεσης ? μια έκρηξη εννοώ https://www.youtube.com/watch?v=K2i4gmmiId0
firewalker Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Ένας γνωστός μου που το πάθαινε αυτό, είχε καρκίνο στο κεφάλι. 1
tsakonas Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 ρε βοηθήστε κ αφήστε την κοροϊδία , μη μου ανεβάζεται την πίεση 20150325_010622.jpg κουδουνάνε τα αφτιά μου τώρα χωρίς να ουρλιάξω γιατι με εκνευρίσατε μπας κ ειναι θέμα πίεσης ? όταν ουρλιάζω έχω ανεβασμένη πίεση γιατι ειμαι νευριασμένος κ σπάω τα πάντα γύρω μου , πετάω μέχρι και τα παπούτσια μου σε φωτιστικά δεν ειναι οτι το παθαίνω συχνά έτσι ... όλοι το έχετε πάθει , γενικά μια έκρηξη εννοώ αυτό που μας πιάνει όλους ... ε το έπαθα μια φορά φέτος και άκουγα χράτσα χράτσα πάλι όπως είπα (αλλα και πέρσι ακριβώς το ίδιο έγινε) FAP MASTER? 2
nicoc89 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Ένας γνωστός μου που το πάθαινε αυτό, είχε καρκίνο στο κεφάλι. ευτυχώς που εγώ δεν έχω γιατι έκανα checkup μαζί με σκανάρισμα κεφαλιού επειδή έχω ιγμορίτιδα :"3 RIP νικοτς νομίζεις , είμαι υγιής σαν άλογο έτοιμο για αναπαραγωγή όλους θα σας θάψω :"3
firewalker Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 ευτυχώς που εγώ δεν έχω γιατι έκανα checkup μαζί με σκανάρισμα κεφαλιού επειδή έχω ιγμορίτιδα :"3 Τι σκανάρισμα έκανες; Γιατί στον γνωστό δεν φάνηκε. Έπρεπε να κάνει μία πολύ περίεργη εξέταση. Έβλεπε και θολά μερικές φορές. Κάτι με το οπτικό χίασμα.
nicoc89 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Τι σκανάρισμα έκανες; Γιατί στον γνωστό δεν φάνηκε. Έπρεπε να κάνει μία πολύ περίεργη εξέταση. Έβλεπε και θολά μερικές φορές. Κάτι με το οπτικό χίασμα. ε τότε δε μιλάμε για ίδια περίπτωση φιουφ κ με τρόμαξες πανάθεμα σε
Pokemon640 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 το είχα και εγώ αυτό το πρόβλημα, έκανα update τους drivers και πλέον έχω 24Bit/192KHz Quality, το θέμα είναι ότι έχασα το 30% της όσφρησης και με πιάνει λεμαργια. 1
The_Judas Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Έχουμε την ίδια οθόνη. Αν ακούς και εσύ παράσιτα, τότε βρήκαμε το αίτιο του προβλήματος (οθόνη lg). 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα