Chocobo Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 καλησπέρα στο φόρουμ.Μιας και είναι αργά και δεν μπορώ να επικοινωνήσω με το κατάστημα και αύριο δεν θα μπορέσω επίσης λόγω δουλειάς.Ζητώ την βοήθεια του φόρουμ.λοπόν είχω μια gpu με αρκετό υπόλοιπο εγγύησης την οποία πήρα απο άλλο μέλος του ινσόμνια.Όλα άψογα στην κάρτα,αλλά θέλω να πάω σε καλύτερη οπότε είπα να την πουλήσω και γω.Βρήκα αγοραστή αλλά το θέμα είναι πως θέλει η απόδειξη να μεταφερθεί στο όνομα του,μου είπε πως πρέπει να κάνω εξουσιοδότηση στο όνομα του γιατί αλλιώς το κατάστημα δεν του καλύπτει κάποια ζημιά αν γίνει τίποτα.Δεν έχω ξανακούσει κάτι τέτοιο ποτέ μου και προσωπικά έχω πάει μεταχειρισμένα προιόντα σε καταστήματα χωρίς να είναι στο όνομα μου η απόδειξη χωρίς θέμα.Το μαγαζί απο το οποίο είναι αγορασμένη είναι το e-shop. Στην περίπτωση που δεν την πουλήσω και την κρατήσω,θα έχω θέμα και εγώ αν ισχύει κάτι τέτοιο μιας και σε άλλον έχιε κοπεί η απόδειξη..Οπότε βοήθεια παιδιά γιατί μου φαίνεται πολύ περίεργο αν ισχύει όντως αυτό.Εγώ την κάρτα την πήρα απο άτομο μακριά οπότε τρέχα γύρευε τώρα αν χρειαζόμαστε εξουσιοδοτίσεις. Συγνώμη για αν τα λέω μπερδεμένα και χωρίς σωστή σειρά απλά βιάζομαι.
xristoforos89 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Να σου απαντησω με παραδειγμα. Σου κανουν δωρο μια καρτα γραφικων (ή το οτιδηποτε) και παραλληλα εχεις την αποδειξη αγορας. ΦΥΣΙΚΑ και καλυπτεσαι απο εγγυηση εφοσον υπαρχει το αποδεικτικο. Αν ηταν ετσι, θα ψαχνομασταν ολοι μας με εξουσιοδοτησεις εδω στο ινσομνια. 2
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 καλησπέρα στο φόρουμ.Μιας και είναι αργά και δεν μπορώ να επικοινωνήσω με το κατάστημα και αύριο δεν θα μπορέσω επίσης λόγω δουλειάς.Ζητώ την βοήθεια του φόρουμ.λοπόν είχω μια gpu με αρκετό υπόλοιπο εγγύησης την οποία πήρα απο άλλο μέλος του ινσόμνια.Όλα άψογα στην κάρτα,αλλά θέλω να πάω σε καλύτερη οπότε είπα να την πουλήσω και γω.Βρήκα αγοραστή αλλά το θέμα είναι πως θέλει η απόδειξη να μεταφερθεί στο όνομα του,μου είπε πως πρέπει να κάνω εξουσιοδότηση στο όνομα του γιατί αλλιώς το κατάστημα δεν του καλύπτει κάποια ζημιά αν γίνει τίποτα.Δεν έχω ξανακούσει κάτι τέτοιο ποτέ μου και προσωπικά έχω πάει μεταχειρισμένα προιόντα σε καταστήματα χωρίς να είναι στο όνομα μου η απόδειξη χωρίς θέμα.Το μαγαζί απο το οποίο είναι αγορασμένη είναι το e-shop. Στην περίπτωση που δεν την πουλήσω και την κρατήσω,θα έχω θέμα και εγώ αν ισχύει κάτι τέτοιο μιας και σε άλλον έχιε κοπεί η απόδειξη..Οπότε βοήθεια παιδιά γιατί μου φαίνεται πολύ περίεργο αν ισχύει όντως αυτό.Εγώ την κάρτα την πήρα απο άτομο μακριά οπότε τρέχα γύρευε τώρα αν χρειαζόμαστε εξουσιοδοτίσεις. Συγνώμη για αν τα λέω μπερδεμένα και χωρίς σωστή σειρά απλά βιάζομαι. Η μοναδικη απαντηση: ΟΥΤΕ ΚΑΝ. Δεν εχω ακουσει ουτε μια φορα να ζητανε... ταυτοτητα για να ισχυει η αποδειξη. Δεν ειναι λογικο, ουτε εχει καποια νομικη υποσταση αυτο το πραγμα. Συγκεκριμενα για το e-shop, δεν χρειαζεται ΚΑΝ αποδειξη. Αν τους πει "η αγορα εγινε στο ταδε ονομα την ταδε ημερομηνια" την βρισκουν μονοι τους.
Chocobo Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Να σου απαντησω με παραδειγμα. Σου κανουν δωρο μια καρτα γραφικων (ή το οτιδηποτε) και παραλληλα εχεις την αποδειξη αγορας. ΦΥΣΙΚΑ και καλυπτεσαι απο εγγυηση εφοσον υπαρχει το αποδεικτικο. Αν ηταν ετσι, θα ψαχνομασταν ολοι μας με εξουσιοδοτησεις εδω στο ινσομνια. Η μοναδικη απαντηση: ΟΥΤΕ ΚΑΝ. Δεν εχω ακουσει ουτε μια φορα να ζητανε... ταυτοτητα για να ισχυει η αποδειξη. Δεν ειναι λογικο, ουτε εχει καποια νομικη υποσταση αυτο το πραγμα. Συγκεκριμενα για το e-shop, δεν χρειαζεται ΚΑΝ αποδειξη. Αν τους πει "η αγορα εγινε στο ταδε ονομα την ταδε ημερομηνια" την βρισκουν μονοι τους. σας ευχαριστω παιδια.!! και γω αυτο ξερω γιαυτο μου φανηκε περιεργο.θα ενημερωσω το παιδι να μαθω απο πιο ακριβως eshop του ειπαν κατι τετοιο.και απο δευτερα θα τον παρω να παμε μαζι στο καταστημα μιας και ειμαστε και οι δυο απο την ιδια πολη να του το πουν και αυτοι γιατι δεν φαινεται να μπορω να βγαλω ακρη μεσω ομιλιας.
bluesattack Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Τι εξουσιοδοτηση ? Αφου δεν ειναι στο ονομα σου.Εξηγησε του το αυτο για παν ενδεχομενο και πες του να ρωτησει και αυτος τι ισχυει
linkoln Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 παιδια μηπως εξαρτατε απο το καταστημα? εγω απο το πλαισιο πχ οτι εχω παει για service και ειναι σε αλλο ονομα δεν μου ζητησαν ταυτοτητα παρα μονο το τιμολογιο αποδειξη!!
Chocobo Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Τι εξουσιοδοτηση ? Αφου δεν ειναι στο ονομα σου.Εξηγησε του το αυτο για παν ενδεχομενο και πες του να ρωτησει και αυτος τι ισχυει Κάπιου είδους εξουσιοδότηση πως η απόδειξη να πάει στο όνομα του.Ο ίδιος πιστεύει πως θέλω να τον κοροιδέψω και πως η εγγύηση δεν θα ισχύει επειδή η απόδειξη είναι σε άλλο άτομο. παιδια μηπως εξαρτατε απο το καταστημα? εγω απο το πλαισιο πχ οτι εχω παει για service και ειναι σε αλλο ονομα δεν μου ζητησαν ταυτοτητα παρα μονο το τιμολογιο αποδειξη!! Ειλικρινά αν υπάρχει έστω και ένα κατάστημα που να λειτουργεί με πολιτική : μόνο αυτός που αγόρασε το προιόν δικαιούται εγγύηση , πρέπει να κλείσει άμεσα Σοβαρά όμως,θα καραφλιάσω αν όταν πάμε μου πουν κάτι τέτοιο.
HellhammeR Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 ούτε καν ισχύει κάτι τέτοιο, μάλλον τα έχει μπερδέψει ο δικός σου. Εγώ έχω πάει προιόν στο eshop χωρίς απόδειξη,ταυτότητα, ούτε καν ημερομηνία και χρονιά δεν θυμόμουν πότε το πείρα και το βρήκαν με τον σειριακό που εγγραφε πάνω του.
haris_216 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Η εγγύηση αφορά το προϊόν και όχι τον αγοραστή. Γι' αυτό και άλλωστε η απόδειξη αγοράς, που ως επί το πλείστον δεν είναι ονομαστική, είναι σε πολλές περιπτώσεις το μοναδικό στοιχείο που ζητιέται και τεκμηριώνει τον χρόνο έναρξης της εγγύησης. 2
Chocobo Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Σας ευχαριστώ όλους,τελικά σήμερα κατάφερα να φύγω για λίγο απο την δουλειά και να πάω στο eshop με το παιδί,όπου και μας εξήγησαν οι υπάλληλοι στην ουσία, αυτά που λέτε και εσείς.
Dare-Devil Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 NOMIKA αυτό που λες δεν ισχύει και απο προσωπική εμπειρία ποτέ δεν μου έχει τύχει τέτοιο περιστατικό . Ούτε σε μεγάλη αλυσίδα ούτε σε μικρό κατάστημα. Μην ξεχνάς κιόλας ότι αν λεω αν ισχύει αυτό που λες μπορείς να απευθυνθείς και στον κατασκευαστή
Chocobo Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 NOMIKA αυτό που λες δεν ισχύει και απο προσωπική εμπειρία ποτέ δεν μου έχει τύχει τέτοιο περιστατικό . Ούτε σε μεγάλη αλυσίδα ούτε σε μικρό κατάστημα. Μην ξεχνάς κιόλας ότι αν λεω αν ισχύει αυτό που λες μπορείς να απευθυνθείς και στον κατασκευαστή thanks,το λύσαμε φίλε μου όντως δεν ισχύει,όντως του το είχε πει υπάλληλος του eshop αυτό αλλά διαφορετικά και απλά κατάλαβε λάθος το παιδί και με έτρεχε και μένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα