Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω μεγάλο πρόβλημα. Ζω Αγγλία, τα έχω με μια Νορβηγίδα εδώ και ενάμισι χρόνο. 27 εγώ, 22 αυτή. Ζούμε σε διαφορετικά σπίτια με συγκάτοικους και οι 2 αλλά συνήθως κουβαλιέται αυτή σπίτι μου. Παίζουμε games, κάνουμε σεξ, παραγκέλνουμε πίτσες και τέτοια. Εντάξει ωραία η κοπελιά δε λέω, αλλά όλο στην πίτσα με έχει. Δεν ξέρει από μαγείρεμα και όλο απέξω τρώμε. Επίσης δεν είναι πάντα διαθέσημη τα βράδυα, καμιά φορά βγαίνει με φιλενάδες της και καταλήγω στο πισί να τα ξύνω και αυτή δεν απαντάει στα μηνύατα. Βεβαια όταν βρισκόμαστε περνάω γαμάτα αλλά δεν έχω συνηθίζει τη γκόμενα να κάνει τέτοια. Και να σκεφτείς εγώ κάνω μεταπτυχιακό και έχω λιγότερο χρόνο, αυτή που έχει τελειώσει και τώρα κουτσοδουλεύει, μου έσκασε ότι σκεύτεται να πάει και ένα ταξίδι μόνη της άμστερνταμ με φιληνάδες.

Στην ελλάδα πούμενα με τους δικούς μου, η μάνα μου μ εφερνε καθε πρωί τη φραπεδιά μου εκεί που σερφαρα στο πισί. Μετά από καμιά ώρα, τοστάκι με πορτοκαλάδα. Μετά πήγαινα gym. Η μάνα κοιτούσε τη διατροφή πούχα με μαγνητάκι πάνω στο ψυγείο και έφτιαχνε ότθ είχε το πρόγραμμα. Όταν έφερνα παρέα να αράξουμε, εξαφανιζόταν στην κουζίνα και έσκαγε μόνο με καμιά πιατέλα με ζαμπονάκι και ιστορία ενώ εμείς κατεβάζαμε ουζάκια και βλέπαμε αγώνα. Σε κάποια φάση τα χα με μια κοπελιά από λίγο έξω απ' την πόλη, και η μάνα το αυτοκίνητο δεν το βλεπε, όλο γω το είχα και μου λεγε μη σε νοιάζει για μένα θα πάρω το αστικό. Όταν ήρθε η μάνα επίσκεψη Αγγλία δεν της γνώρισα τη Λιν (ετσι λενε την καινουρια κοπελιά) γιατί φοβήθηκα τη σύγκριση πολιτισμών.

Τι να κάνω; Να αφήσω τη νορβηγίδα και να ψάξω για καμιά ελληνίδα;

Δημοσ.

Καραμπουζουκλής όνομα και πράμα ψηλέ ε; Ακούς εκεί την ρουφιάνα τολμάει να βγαίνει μόνη έξω με τις φίλες της αντί να κάθεται σπίτι και να σου μαγειρεύει ή να σου φτιάχνει φραπεδιά ενώ βλέπεις μπάλα με τα κολλητάρια σου. Ποια νομίζει ότι είναι η κυρία;;

Και ούτε καν τοστάκι με πορτοκαλαδίτσα στυμμένη ε, καλά για την ειδική διατροφή ούτε λόγος!

Πού να συγκριθεί ρε με την μάνα, ποιά άλλη θα 'παιρνε το αστικό για να πάει ο ΤΣΟΛΙΑΣ της αρχοντικά με τ' αμάξι;;

Ευρωπαίες σου λέει μετά, @@ μύδια αδερφέ, καμιά δεν έχει μπέσα και δεν εκτιμάει τον άντρα τον βαρύ, τον σωστό, τον καραμπουζουκλή.

Πραγματικά δεν μπορώ να το χωνέψω, τολμάει 22 χρονών και έχει την δική της ζωή, δεν σε ρωτάει για το αν θα βγει με τις φίλες της, ενώ προτιμάει να πηγαίνει βόλτες αντί να σου κάνει την σκλάβα όσο εσύ ψωλοκοπανάς στο pc.

Και αναρωτιέσαι αν πρέπει να την κρατήσεις ή όχι; ΧΤΕΣ έπρεπε να την είχες σουτάρει, όχι σήμερα!!!

• Like 4
Δημοσ.

Τι να κάνω; Να αφήσω τη νορβηγίδα και να ψάξω για καμιά ελληνίδα;

Φέρε τη μάνα σου στην αγγλία να δεις άσπρη μέρα

Δημοσ.

Καλύτερο από το χθεσινό αλλά μπορείς και καλύτερα.  :-)

Δημοσ.

ασχετο αλλα ως φοιτητης ειδα συμφοιτητριες μου που δεν ηξεραν τα μισα απο νοικοκυρια οσο εγω που στο τελς αναρωτιομουν πως θα σταθουν μπροστα ως το ετερον ημιση σε οικογενεια . η μια μαλιστα δεν ηξερε ουτε αυγο βραστο πως γινεται και μου σκασε μια μερα το θεικο πως βραζουμε τα αυγα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...