ghostman13 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Εχτες σκαει τηλεφωνο απο το ΚΕΚ που πηγα για να βρω δουλεια. Μου λενε οτι βρεθηκε εταιρεια που να με θελει για δουλεια και να περασω την ταδε ημερομηνια και ωρα για συνεντευξη, η ωρα ηταν 10 το βραδυ. Στην ερωτηση μου τι εταιρεια ειναι αυτη μου λενε οτι ειναι μια "εταιρεια υπαλληλων" Πηγαινω χαρουμενος στο μερος που ηταν το κτιριο και στην εισοδο ηταν σεκιουριτας. Μολις πλησιαζω ακουλουθει ο εξης διαλογος: S - Δεν εξυπηρετουνται σακακια και γραβατες. - Τι; S - Δεν μπορειτε να μπειτε με σακακι και γραβατα εδω. - Για μια συνεντευξη ερχομαι. S - Πως σας λενε; - Ταδε ταδόπουλος. Μετα πηγαινει και μιλαει απο το θυροτηλεφωνο σε καποιον και του λενε αστον να περασει δικος μας ειναι. Μολις μπαινω μεσα με υποδεχονται 2 θεογκομενες αριστερα και δεξια της εισοδου στην πορτα. Μου λενε να ανεβω απο τις σκαλες στο τριτο οροφο. Καθως ανεβαινα στον τριτο περασα απο πρωτο και δευτερο οροφο, εκει εβλεπα εμπορευματα με προφυλακτικα, δονητες μεσα σε φωτιζομενες βιτρινες και γενικα ητανε sex shop. Ε ρε πουστ μου λεω που διαολο πηγαινω τωρα και γιατι δεν μου ειπαν τιποτα απο το ΚΕΚ... Ανεβαινω και μια αλλη γκομενα μου λεει μπες στην αιθουσα και καθησε σε λιγο αρχιζει η συνεντευξη. Ημουν εγω και αλλα 15 ατομα. Μπροστα μας υπηρχε μια μεγαλη οθονη plasma και ενας ανθρωπος. Αυτος μας λεει οτι σε λιγο ξεκιναει το δοκιμαστικο test, μας λεει θα δειτε μια ταινια και 3 λεπτα μετα την έναρξη της ταινιας να βαλουμε το χερι μας λιγο κατω απο το σαγονι για να μετρησουμε τους σφιγμους μας για 10 δευτερολεπτα. Μολις ξεκιναει η ταινια αρχισαν να δειχνουν σκηνες βιαιου πορνο. Εγω λεω νευριασμενος καλα τι γινεται εδω; Κανενας δεν μου εδωσε σημασια ομως. Επειδη δεν μπορουσα να το ανεχτω ολο αυτο σηκωθηκα και εφυγα τσαντισμενος. Μου λεει ενας τυπας εξω απο την αιθουσα, λυπουμαστε που δεν μπορειτε να συνεργαστειτε με την εταιρεια. Την αλλη μερα πηρα τηλεφωνο το ΚΕΚ και τους εκραξα γιατι δεν μου ειπαν περι τινος προκειται και δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα που κανουνε, ζητησα να μην συνεργαστουμε αλλο. ο υπαλληλος αρχισε τα ξερετε μα μου και μην ανησυχειτε τα πραγματα θα πανε καλα στην επομενη δουλεια. εγω απαιτησα επικοινωνια με τον διευθυντη Με συνδεουν με τον διευθυντη στο τηλεφωνο στον οποιον ειπα τα ιδια και μου λεει, και τωρα τι θελετε να σας κανουμε εμεις κυριε?? δουλεια μας ζητησατε, δουλεια σας προτειναμε.
GreyHorse Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Μια χαρά, το τερπνόν μετά του ωφελίμου, τι άλλο θέλεις, το όνειρο όλων να κάνουν δουλειά το χόμπι τους!
bluesattack Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Πολυ δυνατη ιστορια.Σκετη φαντασιωση.Αυτες ειναι συνεντευξεις !
xristos97 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 και εμεις τι θες να σου πουμε; μια δουλεια ειναι και αυτο οπως ολες τις αλλες λολ
TriLoBiTe Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Μολις μπαινω μεσα με υποδεχονται 2 θεογκομενες αριστερα και δεξια της εισοδου στην πορτα Δε σε χάλασε. Mη σου τύχει. μας λεει θα δειτε μια ταινια και 3 λεπτα μετα την έναρξη της ταινιας να βαλουμε το χερι μας λιγο κατω απο το σαγονι για να μετρησουμε τους σφιγμους μας για 10 δευτερολεπτα. μη μας πέσει Μολις ξεκιναει η ταινια αρχισαν να δειχνουν σκηνες βιαιου πορνο. Δε σε ξαναχάλασε. Εγω λεω νευριασμενος καλα τι γινεται εδω; Της εκδιδομένης; Κανενας δεν μου εδωσε σημασια ομως. Dafuq? Κανείς δεν είπε ti malaka einai?? Την αλλη μερα πηρα τηλεφωνο το ΚΕΚ και τους εκραξα γιατι δεν μου ειπαν περι τινος προκειται και δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα που κανουνε, Σου δίναν γάιδαρο και τον κοίταζες στα δόντια. Με συνδεουν με τον διευθυντη στο τηλεφωνο στον οποιον ειπα τα ιδια και μου λεει, και τωρα τι θελετε να σας κανουμε εμεις κυριε?? δουλεια μας ζητησατε, δουλεια σας προτειναμε. Άδικο είχε; Eγώ είμαι με τον διευθυντή. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις