Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι τύπος που δεν βρωμάει εύκολα η μασχάλη του. Δεν τρώω παστουρμά, αλλάζω t-shirt κάθε μέρα και κάνω μπάνιο επίσης.

Παρολ'αυτά μου συμβαίνει τα t-shirt να αποκτούν μετά από μόλις λίγες εβδομάδες χρήσης μια μόνιμη μασχαλίλα, που δεν γίνεται αντιληπτή όταν βγουν απ' το πλυντήριο (με πλύσιμο στους 40 ή 60 βαθμούς) αλλά μέσα στη μέρα φορώντας τα, και συγκεκριμένα μόλις ιδρώσω έστω και ελαφρά. Η μυρωδιά που αναδίνεται δεν είναι της κλασικής μασχαλίλας, αλλά κάτι μαζί με t-shirt κακής ποιότητας.

Εχω άπειρα μπολουζάκια ακριβώς για να αλλάζω κάθε μέρα, αλλά σταδιακά μετατρέπονται όλα σε κουνάβια.

Το'χει παρατήρήσει κανείς άλλος;

Πρέπει να ψάξω μπλουζάκια από συγκεκριμένο υλικό; Συνήθως γράφουν 90%cotton 10%polyester ή κάτι παρόμοιο. Όσο πιο φτηνά, τόσο πιο βεβαιο να συμβεί αυτό που περιέγραψα.

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δες μήπως το πλυντήριο σου δεν πλένει καλά. Μήπως το στουμπώνεις με ρούχα πχ μέχρι πάνω και τελικά δεν πλένονται, μήπως έχει μαζέψει άλατα, μήπως μούχλα.

Άλλαξε απορρυπαντικό σε κάτι επώνυμο και καλό, πχ ariel.

Τέλος, αν και δε νομίζω να φταίει, άλλαξε αποσμητικό.

Δημοσ.

Δες μήπως το πλυντήριο σου δεν πλένει καλά. Μήπως το στουμπώνεις με ρούχα πχ μέχρι πάνω και τελικά δεν πλένονται, μήπως έχει μαζέψει άλατα, μήπως μούχλα.

Άλλαξε απορρυπαντικό σε κάτι επώνυμο και καλό, πχ ariel.

Τέλος, αν και δε νομίζω να φταίει, άλλαξε αποσμητικό.

Διαφορα πλυντηρια, οχι ενα

Αλλαζω αποσμητικο

Χρησιμοποιω μαρκες οπως αριελ

Δοκίμασες να βάλεις υγρό απορρυπαντικό στις περιοχές τοπικά, πριν το πλυντήριο;

ΟΚ αυτό δεν το δοκίμασα

Πιστευω ότι ειναι η ποιότητα της μπλούζας, όσο πιο πολύ συνθετικό έχουν μέσα τόσο πιο πολύ αρπάζουν;;; Δεν ξέρω.

Σημειωτέον ότι δεν υπάρχουν λεκέδες ή άλλου είδους βρωμιές μετά το πλύσιμο ....

Δημοσ.

το πλαστικο αρπαζει ευκολα και γρηγορα ;)

τοπικα τριψε με λιγο αφρολουτρο axe. θα καταλαβεις αμεσως διαφορα

το πλαστικο αρπαζει ευκολα και γρηγορα ;)

τοπικα τριψε με λιγο αφρολουτρο axe. θα καταλαβεις αμεσως διαφορα

Δημοσ.

Μαλακτικό βάζεις;

Αυτό.

Βάλε μαλακτικό και μετά άμα λάχει σιδέρωσε και με μέριτο.

Δημοσ.

Για ποιο λόγο να σιδερώσει με μέριτο ,τι είναι η μπλούζα,καρεδάκι;

Α εγώ τα σιδερώνω όλα έτσι (εκτός και αν έχουν στάμπα)

Μοσχοβολάνε :)

Δημοσ.

εχει υγρο με αρωμα που μπαινει μαζι με το απιονισμενο στο σιδερο για εξτρα μυρωδια,το μεριτο μυριζει μπλιαξ

Δημοσ.

Δεν σιδερώνω, δεν έχω σίδερο και δεν πρόκειται ποτέ να σιδερώσω.

Ούτε μαλακτικό αγοράζω, αλλά θα τσεκάρω πρώτα με δανεικό μαλακτικό και αν πετύχει θα αγοράσω.

Μια φίλη μου έχει πει ότι τα μπολουζάκια της από H&M και λοιπά μαγαζιά-αλυσίδες made in bangla, στάνταρ αποκτούν μόνιμη μυρωδιά μετά από κάποιο καιρό. Η αλήθεια είναι ότι έχω ρούχα εδώ και χρόνια που δεν έχουν πάθει τίποτα και κάτι τ-σερτ από ελλάδα που πήρα τις γιορτές ήδη αρχίσαν να μανουριάζουν....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...