Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν έχετε πάντως καμιά μπλούζα που την αγαπάτε και θέλετε να τη φοράτε συχνότερα αλλά δεν μπορείτε για τους προφανείς λόγους τότε υπάρχει η λύση που λέγεται σκάφη + απορρυπαντικό + λεμόνι για σίγουρα αποτελέσματα από τις μυρωδιές. Το κάνω με τις μπλούζες της δουλειάς μου. Σπάνια οι μπλούζες της δουλειάς μου μπαίνουν μαζί με τα άλλα ρούχα στο πλυντήριο. Απλά γυρνάω από τη δουλειά και απευθείας την πλένω με τον παραπάνω τρόπο και είναι πάντα πεντακάθαρες και μοσχομυριστές.  

• Like 1
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εγω το παθαινα αυτο, εβαζα καθαρες μπλουζες, μολις ιδρωνα μυριζε σαν ψοφιο ζωο.

Επριζα την μανα μου να δειιβτι φταιει, τελικα το μαλακτικο ειχε ληξει

Δημοσ.

Αυτό με τα αποσμητικά έχει παραγίνει

Δεν σταματάς να βρωμάς αν ψεκαστείς που απλά βρωμάει περισσότερο, μπάνιο πρέπει να κάνεις

Μικρά μυστικά για να μείνετε δροσερές και χαλαρές:

http://www.kathimerini.gr/768391/article/gynaika/wellness/pws-na-antimetwpiseis-thn-kakosmia-stis-masxales-prin-se-paroyn-myrwdia

Δημοσ.

Ξύρισμα την μασχάλη, και ρολ ον.Μπορεί να δείχνω ολίγο θηλυπρεπείς αλλά δεν γίνεται αλλιώς

Με τέτοιο nick ούτε ο παπάς δεν σε πιστεύει.

• Like 2
Δημοσ.

Ξύρισμα την μασχάλη, και ρολ ον.Μπορεί να δείχνω ολίγο θηλυπρεπείς αλλά δεν γίνεται αλλιώς

Ρε συ βρωμιαρη,ισα ισα που αν ξυριστεις,ιδρωνεις πιο ευκολα και μυριζει χειροτερα(σε μενα τουλαχιστον)..Και ειναι λογικο απτη μια,γιατι αν ξυριστεις,η τριβη ειναι μεγαλυτερη και χωρις 'διαχωριστικο'..Οι τριχες στη συγκεκριμενη περιοχη λειτουργουν σα φιλτρο..

Δημοσ.

Με τέτοιο nick ούτε ο παπάς δεν σε πιστεύει.

το παλιο μου ηταν psofimis

Ρε συ βρωμιαρη,ισα ισα που αν ξυριστεις,ιδρωνεις πιο ευκολα και μυριζει χειροτερα(σε μενα τουλαχιστον)..Και ειναι λογικο απτη μια,γιατι αν ξυριστεις,η τριβη ειναι μεγαλυτερη και χωρις 'διαχωριστικο'..Οι τριχες στη συγκεκριμενη περιοχη λειτουργουν σα φιλτρο..

δεν τα παιρνω με ξυραφι μη κοπω,με την ξυριστικη τις παιρνω και δεν ιδρωνω σχεδον καθολόυ.

• Like 1
Δημοσ.

το παλιο μου ηταν psofimis

δεν τα παιρνω με ξυραφι μη κοπω,με την ξυριστικη τις παιρνω και δεν ιδρωνω σχεδον καθολόυ.

Αντε και το επομενο Κουναβης...

Και εγω για μηχανη μιλαω...

Δημοσ.

Είναι ακριβά ρούχα αλλά αν τα πλένεις στο χέρι αντέχουν για πάντα.

SILVER-ION TECHNOLOGY

ARGENTIUM® is a Berghaus exclusive Baselayer technology that helps keep you looking and smelling good for longer: No matter what the activity you can work hard and smell fresh for longer thanks to:

Odour resistance properties through the use of silver ion technology

UV blocking properties achieved through the use UV absorbers and optimised knit structure

Moisture management and wicking properties through the use of a denier gradient knit structure and/or channeled yarns

ARGENTIUM® powered by POLYGIENE®

ARGENTIUM® fabrics which are powered by POLYGIENE® have all the benefits of ARGENTIUM® but with the odour resistance coming through POLYGIENE® ‘permanent odour control technology’.

http://int.berghaus.com/on/demandware.store/Sites-brgrowgbp-Site/en_NG/GeoShow-Content?cid=technology-argentium

Δημοσ.

Αντε και το επομενο Κουναβης...

Και εγω για μηχανη μιλαω...

πως να στειλω ιντερνετικα τηξν μασχαλη μου να σε δειξω οτι δεν μυριζει?σε μενα κανει δουλεια ετσι

Δημοσ.

πως να στειλω ιντερνετικα τηξν μασχαλη μου να σε δειξω οτι δεν μυριζει?σε μενα κανει δουλεια ετσι

Χαχαχαχα καντην upload να τη δουμε ολοι,γιατι δε καταλαβαινουμε τι εννοεις..

Δημοσ.

Παρίμενε λίγο να τελειοποιήσω τη νέα μου εφεύρεση:web-nose.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...