ParhsG Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Ας ανοίξω ένα τόπικ επιπέδου ΠΣΚ... Πως είναι ο σωστός τρόπος για απόψυξη σε ψάρι/κρέας και με ποιον τρόπο το κάνετε; Στο σπίτι μου αφήνουμε πχ το ψάρι/κρέας έξω για 15+ ώρες αλλά από ότι λένε είναι λάθος. Βεβαια και στο ψαρά/κρεοπώλη όταν το αγοράζεις έξω είναι. Απο τις πληροφορίες που βρήκα ο σωστός τρόπος ειναι με νερό ή στο ψυγείο.. Στη πράξη όμως ;
Moderators Spect~ Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Νερό και τα αφήνεις μέσα 1
kabouras Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Το βγαζεις απο την καταψυξη απ το πρωηγουμενο βραδυ η πιο πριν και το βαζεις στο ψυγειο. Αν θελεις αμεσα αποτελεσματα το βαζεις οπως ειναι πανω στο τηγανι κ το σκεπαζεις, η στα μικροκυμματα (προτιμω τηγανι)
MT60RS Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 το καλυτερο ειναι ψυγειο, οσο πιο σιγα, τοσο καλυτερα, αλλιως αν βιαζεσαι με ΔΡΟΣΕΡΟ νερο που το αλλαζεις που και που, σε σημειο που δεν ο βλεπει ο ηλιος Αν το θες γρηγορα, την καλυτερη τυχη θα την εχεις σιγοβραζοντας το 1
funbreaker Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Το βγαζεις απο την καταψυξη απ το πρωηγουμενο βραδυ η πιο πριν και το βαζεις στο ψυγειο. Αν θελεις αμεσα αποτελεσματα το βαζεις οπως ειναι πανω στο τηγανι κ το σκεπαζεις, η στα μικροκυμματα (προτιμω τηγανι) Στο τηγάνι δεν καίγεται?
Wspr Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Ο καλυτερος τροπος αποψυξης ειναι ο φυσικος δηλαδη εξω απο το ψυγειο και σιγα σιγα...οποιοσδηποτε αλλος τροπος απλα χαλαει την ποιοτητα του κρεατος/ψαριου...
sofiathereal Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 μπριζολα παγακι βραστηρας ζεστο νερο μπολ και την πεταω μεσα σε 2΄ την βγαζω με τσιμπιδα και ετοιμη! 1
margaritagr Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 ΠΟΤΕ το κρεας εκτος ψυγειου. 3 τροποι υπαρχουν που αναφερθηκαν 1)ψυγειο 2)νερο 3)μικροκυματα Στο 2 ΠΡΟΣΟΧΗ το νερο που θα το βαλεις πρεπει να ναι κρυο. Μια το αφησεις κι εχει ζεσταθει, θα πρεπει να χεις το νου σου να διατηρειται ΚΡΥΟ. Και γενικα κατι που πολλοι αγνοουν ή θεωρουν υπερβολικο.... Το νωπο κρεας καλυτερα ειναι να το πιανουμε με γαντια κ να πλενουμε παντα την επιφανεια στην οποια το εχουμε ακουμπησει.
γροσερισοπ Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 μπριζολα παγακι βραστηρας ζεστο νερο μπολ και την πεταω μεσα σε 2΄ την βγαζω με τσιμπιδα και ετοιμη! από τους ποιο απαράδεκτους τρόπους να ξεπαγώσεις τρόφιμα. εγληματικός θα έλεγα. απορώ αν λειτουργεί το common sense σας σε τέτοιες περιπτώσεις. αν δεν έχουμε ιδέα τι μας γινεται καλυτερα να μην συμβουλευουμε.. 4
johnkal Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Σωστός ο άπο πάνω. Το χω κάνει και γω αυτό με το βράσιμο λόγο ανάγκης να φάω γρήγορα. Γίνεται εντελώς χάλια το κρέας. Μ'άρεσε η ιδέα με τα μικροκύματα, δεν το χα σκεφτεί ποτέ και θα το δοκίμασω
Anorymous Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Νερό και τα αφήνεις μέσα Συντηρηση μονο 24 ωρες πριν ειναι ο πιο σωστος τροπος, στο νερο υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα για βακτηριδια
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Συντηρηση μονο 24 ωρες πριν ειναι ο πιο σωστος τροπος, στο νερο υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα για βακτηριδια Ε και?Στο ψησιμο σκοτώνονται τα βακτηρίδια ετσι κι αλλιως
ParhsG Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Περίμενα η πλειοψηφία να το έκανε με το τρόπο το κλασικό δηλαδή έξω απο το ψυγείο όλο το βράδυ μέχρι το μεσημέρι. Δεν έχουμε πάθει κάτι btw τόσα χρονια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα