TriLoBiTe Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Άσε τα γέλια και άλλαξε avatar. Θέλω να σε κοιτάζω στα μάτια. 1
slipknot Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Για αρχή καλύτερα άλλαξε υπογραφή σε "Dayum shawty", που είναι και το ορθό σύμφωνα με την εμπονική.
Μπαν Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Για αρχή καλύτερα άλλαξε υπογραφή σε "Dayum shawty", που είναι και το ορθό σύμφωνα με την εμπονική. σοφά λόγια μεγάλων αντρών Άσε τα γέλια και άλλαξε avatar. Θέλω να σε κοιτάζω στα μάτια. κλαιω αχαχχααχαχχααχαχ
nicoc89 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 μάγκα μου εισαι για μια νύχτα που δεν θα μας τον ξεχάσει κανεις ? 3
Super Moderators billdanos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 οκ έγεινε αδερφέ αυτό θα κάνω δε σε συμφέρει να επικοινωνήσεις με κάποιον mod... (για το καλό σου στο λέω, μη νομίζεις! )
TriLoBiTe Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Έχει ήδη 4 φρέτζ και οι 2 είναι μοτζ. U see what he did there..
Super Moderators Snoob Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Συχνές ερωτήσεις, σημείο 6: Λυπούμαστε αλλά είναι αυστηρή πολιτική του forum να μην επιτρέπεται τέτοια αλλαγή! Προσέξτε ιδιαίτερα το θέμα των πολλαπλών λογαριασμών, οι οποίοι απαγορεύονται αυστηρά από τους Όρους Χρήσης του forum. Αν θέλετε οπωσδήποτε νέο λογαριασμό με νέο nickname, θα πρέπει να έρθετε σε συνεννόηση με έναν συντονιστή για να κάνει πρώτα αποκλεισμό του παλιού σας λογαριασμού και να δημιουργήσετε μετά ένα νέο λογαριασμό με το nickname που επιθυμείτε. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις