Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κύριοι και κυρίες θα ήθελα παρακαλώ να με ενημερώσετε όποιος γνωρίζει στο εξής πρόβλημα που

αντιμετωπίζω,κάνω για πρώτη φορά στην ζωή μου μία παραγγελία στο ebay και ενώ προχωρώ κανονικά και βάζω

όλα τα στοιχεία μου και τα στοιχεία της κάρτας στο τελευταίο πάτημα για να ολοκληρωθεί η παραγγελία μου βγάζει

μήνυμα ότι δεν μπορεί να γίνει η επεξεργασία και θέλω να ρωτήσω μήπως είναι υποχρεωτική η χρήση του Pay Pal

μαζί με τα στοιχεία της Master card?γιατί όταν κάνω παραγγελίες από το Amazon.com η το Αliexpress.com δεν

έχω κανένα πρόβλημα και η διαδικασία είναι περίπου η ίδια?Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια σας.

Δημοσ.

Το ebay δεχεται πληρωμες μονο μεσω paypal. Επομενως θα πρεπει να συνδεσεις τη καρτα σου στο paypal λογαριασμο σου

Δημοσ.

Το ebay δεχεται πληρωμες μονο μεσω paypal. Επομενως θα πρεπει να συνδεσεις τη καρτα σου στο paypal λογαριασμο σου

Άρα πρέπει να ανοίξω Pay pal λογαριασμό κυρία Mary?και θέλω να σας ρωτήσω κάτι ακόμα παρακαλώ?όταν προχωράς για πληρωμή

σου βγάζει 3 επιλογές πληρωμών το Pay pal,τις πιστωτικές κάρτες και την άμεση πληρωμή και εσύ διαλέγεις με την μικρή μαύρη

μπίλια που βάζεις μέσα σε ένα κυκλάκι ποία κατηγορία θέλεις και εγώ επέλεξα τις πιστωτικές κάρτες και δεν μου ζήτησε να βάλω και

pay pal που δεν έχω κιόλας?Ευχαριστώ για την απάντηση σας.

Δημοσ.

Ναι, Νικο σορυ. Παντως ειναι ο πιο ασφαλης και το προτιμω απο το να δωσω πιστωτικη/χρεωστικη.

Δημοσ.

Το ebay μπορεί να δέχεται γενικά κι άλλους τρόπους, αλλά το θέμα είναι ο συγκεκριμένος πωλητής τι έχει επιλέξει

ως αποδεκτό τρόπο πληρωμής για την πάρτη του. Οι περισσότεροι λένε "μόνο paypal", δες τέρμα κάτω στη σελίδα του προϊόντος που θέλεις, τα ψιλά γράμματα με τους όρους του πωλητή.

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι λέτε αλλά ο τίτλος είναι γαμάτος.

Τύπου, ερώτηση για μια ερώτηση... :-D

Επειδή ο τίτλος "πρόβλημα με παραγγελία από ebay" ήταν πολύ mainstream... :P

Δημοσ.

Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για την συμμετοχή σας και άνοιξα λογαριασμό Pay Pal και καθάρισα στο άψε σβήσε που λένε και επίσης

καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...