Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Λοιπον ακουσα στο Ραδιο ( 94,5 θεσσαλονικη) οτι υπαρχει πιθανοτητα του χρονου να μην παρουν στους παιδικους σταθμους παιδακια μεσω ΕΣΠΑ διοτι και καλα δεν υπαρχουν τα κονδυλια ;

Υπαρχει περιπτωση να γινει κατι τετοιο ;

Παρακαλω να απαντησουν μονο οσοι γνωριζουν διοτι ειναι σημαντικο θεμα ( νομιζω για πολλους).

Δημοσ.

Tι απάντηση περιμενεις σε ενα υποτιθέμενο γεγονος, που δεν ξερουν ουτε οι ιδιοι τι θα γινει.

Καποιοι θα ξερουν τι παιζει γιαυτο ζητησα να απαντησουν μονο αυτοι.

Δημοσ.

αν γίνει αυτό οι μισοί παιδικοί σταθμοί θα κλείσουν. Πάντως δεν είναι δυνατόν να γνωρίζει κανείς κάτι συγκεκριμένο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν μπορούμε και δεν πρέπει να παίρνουμε τοις μετρητοίς ότι ακούμε από τηλεοράσεις και ραδιόφωνα :)

Δημοσ.

αν γίνει αυτό οι μισοί παιδικοί σταθμοί θα κλείσουν. Πάντως δεν είναι δυνατόν να γνωρίζει κανείς κάτι συγκεκριμένο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν μπορούμε και δεν πρέπει να παίρνουμε τοις μετρητοίς ότι ακούμε από τηλεοράσεις και ραδιόφωνα :)

Μαλιστα. Εγω παλι λεω οτι πρεπει η ενημερωση να γινεται απο το ΜΜΕ σιγουρα. Δεν μπορει να ειναι ψεμα. Απλα ισως αλλαξει αυτη η αποφαση στο μελλον,γιαυτο ρωτησα κιολας.

Ισως ειναι αυτο που λεει ο πιο επανω...κατα 50% να γινει αυτο .

Δημοσ.

Μαλιστα. Εγω παλι λεω οτι πρεπει η ενημερωση να γινεται απο το ΜΜΕ σιγουρα. Δεν μπορει να ειναι ψεμα. Απλα ισως αλλαξει αυτη η αποφαση στο μελλον,γιαυτο ρωτησα κιολας.

Ισως ειναι αυτο που λεει ο πιο επανω...κατα 50% να γινει αυτο .

Τώρα με προκαλείς :)

Αν θέλεις να είσαι ενημερωμένος κόψε τελείως τα ΜΜΕ και ιδίως την τβ, γιατί από ότι καταλαβαίνω σε αυτά τα ΜΜΕ αναφέρεσαι

• Like 1
Δημοσ.

Τώρα με προκαλείς :)

Η θέλεις να είσαι ενημερωμένος κόψε τελείως τα ΜΜΕ και ίδιος την τβ, γιατί από ότι καταλαβαίνω σε αυτά τα ΜΜΕ αναφέρεσαι

Την ΤΒ την εχω κομμενη εδω και 20 χρονια,ραδιο ακουω λιγο στη δουλεια..Στο ραδιο το ακουσα αυτο για τους παιδικους  σταθμους.Τεσπα θα δειξει η νεκροψια.

Δημοσ.

Μίλησα με έναν φίλο που έχει έναν φίλο ο οποίος έχει έναν φίλο του οποίου ο φίλος γνωρίζει τον φίλο αυτού που προμηθεύει με κουλούρια το κυλικείο του ταμείου διαχείρισης των κονδυλίων του ΕΣΠΑ.

Μου είπε ξεκάθαρα οτι υπάρχουν μόνο δύο πιθανότητες:

α. Οι παιδικοί σταθμοί να λειτουργήσουν κανονικά γιατί θα υπάρχουν τα κονδύλια

β. Οι παιδικοί σταθμοί να μην λειτουργήσουν κανονικά γιατί δεν θα υπάρχουν τα κονδύλια

Οποιαδήποτε άλλη περίπτωση μου την απέρριψε κατηγορηματικά και αν τυχόν γίνει κάτι διαφορετικό πέρα απο τα αναφερόμενα τότε θα δημιουργήσουμε σύλλογο και θα έρθουμε σε επαφή με τους βουλευτές μας (ο καθένας με το βύσμα του) και θα καταθέσουμε επίκαιρα ερωτήματα στη βουλή για το ζήτημά μας.

</βλακεία mode off>

Σοβαρά τώρα, απο όσο γνωρίζω εκ των έσω (όχι απο τον φίλο που ανέφερα παραπάνω), τα κονδύλια του ΕΣΠΑ που αφορούν τους παιδικούς σταθμούς έχουν εγκριθεί μέχρι και για το 2018.

Το αν μέχρι τότε έρθει η καταστοφή του κόσμου και τελικά δεν εκταμιευτούν για να αποδωθούν είναι κάτι που θα το μάθουμε την τελευταία στιγμή.

Δημοσ.

Μίλησα με έναν φίλο που έχει έναν φίλο ο οποίος έχει έναν φίλο του οποίου ο φίλος γνωρίζει τον φίλο αυτού που προμηθεύει με κουλούρια το κυλικείο του ταμείου διαχείρισης των κονδυλίων του ΕΣΠΑ.

Μου είπε ξεκάθαρα οτι υπάρχουν μόνο δύο πιθανότητες:

α. Οι παιδικοί σταθμοί να λειτουργήσουν κανονικά γιατί θα υπάρχουν τα κονδύλια

β. Οι παιδικοί σταθμοί να μην λειτουργήσουν κανονικά γιατί δεν θα υπάρχουν τα κονδύλια

Οποιαδήποτε άλλη περίπτωση μου την απέρριψε κατηγορηματικά και αν τυχόν γίνει κάτι διαφορετικό πέρα απο τα αναφερόμενα τότε θα δημιουργήσουμε σύλλογο και θα έρθουμε σε επαφή με τους βουλευτές μας (ο καθένας με το βύσμα του) και θα καταθέσουμε επίκαιρα ερωτήματα στη βουλή για το ζήτημά μας.

</βλακεία mode off>

Σοβαρά τώρα, απο όσο γνωρίζω εκ των έσω (όχι απο τον φίλο που ανέφερα παραπάνω), τα κονδύλια του ΕΣΠΑ που αφορούν τους παιδικούς σταθμούς έχουν εγκριθεί μέχρι και για το 2018.

Το αν μέχρι τότε έρθει η καταστοφή του κόσμου και τελικά δεν εκταμιευτούν για να αποδωθούν είναι κάτι που θα το μάθουμε την τελευταία στιγμή.

χεχε δεν το ακουσα απο φιλο κουκλε,σε γνωστο ραδιο της πολης το ειχαν ως θεμα . παντως πετυχημενο πολυ αυτο που εγραψες !

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι άσχετο ?

Μόνο εμένα μου φαίνεται ελληνική παπάντζα να θεωρείται "αναπτυξιακό" έργο η χρηματοδότηση παιδικών σταθμών για να πάρουμε κάνα φράγκο από ΕΕ ?? ... δε θα έπρεπε να ήταν απλά/τακτικά έξοδα του ελληνικού προϋπολογισμού, χρηματοδοτούμενα από τα φορολογικά έσοδα του κράτους στο πλαίσιο της κανονικής λειτουργίας και όχι "αναπτυξιακό πρόγραμμα"

...

δηλαδή αν για τον Χ,Υ λόγο δε συνεχιστεί το ΕΣΠΑ ή γίνει κάτι άλλο δε θα πρέπει να συνεχισουν να λειτουργούν οι σταθμοί?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...