dj_jim Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα θέλω να δημιουργήσω μία σελίδα για προγνωστικά στοιχήματος αν κάποιος γνωρίζει ας μου στείλει μήνυμα
PavlaraS18 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Ο πιο εύκολος τρόπος για κάποιον που δεν γνωρίζει και δεν μπορεί να δημιουργήσει ιστοσελίδα μόνος του ,κι απο την στιγμή που το site σου θα ενημερωνεται καθημερινά , τότε η καλύτερη λύση είναι να στήσεις ενα blog σε πλατφόρμα blogspot.. Πολύ απλό καιεύκολο και με κάποια βιντεάκια απο youtube και καμία αναζήτηση στο google θα το κανεις κουκλα... 1
me3ikan Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Εγώ πάλι προτιμώ WordPress και για ένα περίεργο λόγο μου φαίνεται πιο εύκολο στη χρήση από το blogspot!!!
PavlaraS18 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Επειδή κατα καιρούς έχω ασχοληθεί και με τα δύο , θεωρώ πως στην πλατφόρμα wordpress τα πράγματα περιπλέκουν λιγάκι ! Τουλάχιστον καποιον που δεν έχει ιδέα θέλει περισσότερο ενασχόληση
BritGreek Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Weebly. Το καλυτερο/ωραιοτερο κατα τη γνωμη μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα