Mikeasdf Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Καλησπερα Οπως λεει ο τιτλος, χρειαζομαι ενα αντιανεμικο-αδιαβροχο μπουφανακι (λεπτο + ελαφρυ να μη σκαω) για να μη με ενοχλει το ψιλοβροχο στο τρεξιμο.Εχετε να προτεινετε κατι στα 15-20 ευρω? Θα κοιταξω σε admiral/redrock/makro αλλα ειπα να κανω και ενα θεμα εδω μηπως εχετε κατι στο μυαλο σας μιας και εγω δεν εχω ιδεα.
geodark Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Πηρε ο πατερας μου ενα απο τα lidl πριν κανα δυο βδομαδες πολυ τιμιο. Τσεκαρε το μηπως παιξει ξανα 1
Mikeasdf Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Πηρε ο πατερας μου ενα απο τα lidl πριν κανα δυο βδομαδες πολυ τιμιο. Τσεκαρε το μηπως παιξει ξανα Εχεις μηπως καποιο λινκ η καμια εικονα να μη ψαχνω στα τυφλα? Ευχαριστω
geodark Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 ναι βεβαια, δεν θυμαμαι ομως αν ειναι αυτο που ειναι στη σελιδα 29 του φυλλαδιου η ειναι σε ενα που ειχανε παει στο σπιτι http://flyer.lidl-hellas.gr/26d7c48a-670b-4f09-b1de-ba482b3911bf//html5.html#/1 φυσικα δεν ηταν το παρδαλε χρωμα του τροχονομου αλλα πρεπει να ταν μαυρο. θα τον ρωτησω και θα σου πω γιατι και αυτος για την ιδια δουλεια που το θες και εσυ το χρησιμοποιει και προσπαθουσε να με πεισει να παρω και εγω ενα να χω καβατζα
Mikeasdf Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 ναι βεβαια, δεν θυμαμαι ομως αν ειναι αυτο που ειναι στη σελιδα 29 του φυλλαδιου η ειναι σε ενα που ειχανε παει στο σπιτι http://flyer.lidl-hellas.gr/26d7c48a-670b-4f09-b1de-ba482b3911bf//html5.html#/1 φυσικα δεν ηταν το παρδαλε χρωμα του τροχονομου αλλα πρεπει να ταν μαυρο. θα τον ρωτησω και θα σου πω γιατι και αυτος για την ιδια δουλεια που το θες και εσυ το χρησιμοποιει και προσπαθουσε να με πεισει να παρω και εγω ενα να χω καβατζα Ωραιο φαινεται, ευχαριστω πολυ θα παω να κοιταξω. Και κανενας αλλος αν εχει να προτεινει κατι
giostau Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Καλημέρα, εφόσον είσαι Θεσσαλονίκη απ' ότι βλέπω, πέρνα μια βόλτα από την Nike στο MegaOutlet. Πριν 1-2 μήνες είχε με €20, πολύ καλά. (όπως μπαίνεις στο μαγαζί ευθεία μπροστά σου ήταν) 3
MT60RS Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 παιζουν και "βροχοπαπουτσα" για τρεξιμο στη βροχη; Δηλ με πατο μαλακο με πολλα και μεγαλα αυλακια; Και αν τα τσιτωσεις στο στεγνο θα τα φθειρεις προωρα; #I love avon pro xtreme rain
Mikeasdf Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) παιζουν και "βροχοπαπουτσα" για τρεξιμο στη βροχη; Δηλ με πατο μαλακο με πολλα και μεγαλα αυλακια; Και αν τα τσιτωσεις στο στεγνο θα τα φθειρεις προωρα; #I love avon pro xtreme rain Τα παπουτσια δε με νοιαζουν.Ειπαμε, δε θα πηγαινω και για τρεξιμο οταν κανει κατακλεισμο Καλημέρα, εφόσον είσαι Θεσσαλονίκη απ' ότι βλέπω, πέρνα μια βόλτα από την Nike στο MegaOutlet. Πριν 1-2 μήνες είχε με €20, πολύ καλά. (όπως μπαίνεις στο μαγαζί ευθεία μπροστά σου ήταν) Ειχα παει πριν 2-3 βδομαδες και τα βρηκα ψιλοακριβα στα 40φευγα..ισως παιχτει καμια προσφορα στο τελος της βδομαδας, θα κοιταξω! Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2015 από Mikeasdf
Super Moderators paredwse Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δεν ξέρω αν θα βρεις κάτι πάνω από το μετριότατο στα χρήματα που ψάχνεις... Μήπως πρέπει να αναθεωρήσεις το budget σου; Έστω στα 40-50 ευρώ; Μια σκέψη.
RottenLungs Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Φρόντισε το αδιάβροχο για τρέξιμο να είναι σχετικά τσίτα και ελαστικό αλλιώς δεν βολεύει. Εγω είχα πάρει με 60% έκπτωση ένα γαμάτο Mc KINLEY απο Inter Sport στα 40κάτι ευρόπουλα. Με έχει βολέψει τρελά γιατι βγαίνει και η κουκούλα και το φοράω και με δυνατό αέρα άνετα.
Mikeasdf Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δεν ξέρω αν θα βρεις κάτι πάνω από το μετριότατο στα χρήματα που ψάχνεις... Μήπως πρέπει να αναθεωρήσεις το budget σου; Έστω στα 40-50 ευρώ; Μια σκέψη. Ειναι πολυ δυσκολο αυτη τη στιγμη Φρόντισε το αδιάβροχο για τρέξιμο να είναι σχετικά τσίτα και ελαστικό αλλιώς δεν βολεύει. Εγω είχα πάρει με 60% έκπτωση ένα γαμάτο Mc KINLEY απο Inter Sport στα 40κάτι ευρόπουλα. Με έχει βολέψει τρελά γιατι βγαίνει και η κουκούλα και το φοράω και με δυνατό αέρα άνετα. Ναι κατι τετοιο ψαχνω, να μη το αισθανομαι καν δηλαδη οταν το φοραω, τετοια φαση.
Haldol Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Φίλος με "lidlάτο" αντιανεμικό ψώλιαζε (σόρυ κιόλας) όταν είχαμε πάει μαζί για ποδήλατο. Πάρε κάτι καλό, εκτός κι αν το χρησιμοποιείς για μέτριες συνθήκες. Σε χειμώνα με αέρα κατάστηθα δε θα κάνει τίποτα. Το δροσερό και μαλακό αεράκι αυτής της εποχής από την άλλη μεριά, θα το περιορίσει αισθητά. Αν το "ζορίζεις", ζορίσου εσύ λίγο καιρό και πάρε από την επόμενη σεζόν κάτι αξιόλογο. 1
The_Judas Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Για τρέξιμο επιβάλεται το λεπτό μπουφανάκι. Εγώ έχω κάτι παρόμοιο με το παρακάτω (και έβγαλα τον χειμώνα με αυτό): http://www.teamprostore.gr/product/385/nike-foundation-12-siine-mi-jacket
Mikeasdf Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Για τρέξιμο επιβάλεται το λεπτό μπουφανάκι. Εγώ έχω κάτι παρόμοιο με το παρακάτω (και έβγαλα τον χειμώνα με αυτό): http://www.teamprostore.gr/product/385/nike-foundation-12-siine-mi-jacket Ωραιο φαινεται αυτο (αν κ πεφτει κατα πολυ εκτος budget).Το φορας ανετα και σε βολτες κλπ.Θα το εχω στα υποψιν. Παντως μου φαινεται πολυ ζεστο, δε θα σκασεις αμα κανεις τρεξιμο με κατι τετοιο στους 15 βαθμους π.χ? Με ψιλοβροχο κ αερακι παντα εννοειται.
RottenLungs Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Το απο πάνω δεν είναι αντιανεμικό. Όπως λέει και η περιγραφή είναι αδιάβροχη φόρμα. Δεν νομίζω οτι είναι καλη λύση. Όταν δεν έχει αέρα/βροχή δεν χρειάζεσαι αντιανεμικό για τρέξιμο ή έστω το φορά για 500μέτρα μέχρι να ζεσταθείς. Όταν όμως έχει πολυ κρύο ή πολυ αέρα ή βροχή, φοράς αντιανεμικό σε όλη την διαδρομή και στα πρώτα 500 μέτρα, στο ζέσταμα, μπορείς να φοράς απο μέσα κάτι ζεστό, όπως ένα φλιζάκι. Γενικά θα έχετε παρατηρήσει οτι όσα περισσότερα φοράτε τόσο περισσότερο κρυώνετε. Εγω το έκανα παλια αυτό το λάθος και κρύωνα. Πλέον είμαι στα χιόνια και κάνω ορειβασία φορόντας απο πάνω μόνο ισοθερμικό και απο κάτω φόρμα trekking και δεν νιώθω κρύο. Βέβαια όταν δεν κινούμαι στα διαλείμματα φοράω φλιζ και αντιανεμικό. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα