Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον απο οτι διαβασα στο ιντερνετ υπαρχουν καποιο συμπληρωματα αμινοξεων που διεγειρουν την εκκριση αυξτικη ορ. με φυσικο τροπο θα ελεγα  ,ομως η απορια μου ειναι η εξης: αν μπορουσαμε να μιλησουμε ποσοτικα....ποση ποσοτητα ορμονης απαιτειται για συγκεκριμενη αυξηση υψους για παραδειγμα για αυξηση κατα 10 εκ 5 εκ 3 κ.ο.κ

Δημοσ.

λοιπον απο οτι διαβασα στο ιντερνετ υπαρχουν καποιο συμπληρωματα αμινοξεων που διεγειρουν την εκκριση αυξτικη ορ. με φυσικο τροπο θα ελεγα  ,ομως η απορια μου ειναι η εξης: αν μπορουσαμε να μιλησουμε ποσοτικα....ποση ποσοτητα ορμονης απαιτειται για συγκεκριμενη αυξηση υψους για παραδειγμα για αυξηση κατα 10 εκ 5 εκ 3 κ.ο.κ

Αν δε κάνεις πρωταθλητισμό ή δεν έχεις προσωπικό ιατρό να σε παρακολουθεί, ούτε καν να το σκεφτείς. Αν ξέρεις Αγγλικά ψάξε "HGH supplements pros and cons". Αν κάνεις του κεφαλιού σου το πιθανότερο είναι να κονομήσεις ανεπάρκεια σε κάποιο όργανο ή χειρότερα κάποια μορφή καρκίνου. Είναι αναβολικό.

• Like 1
Δημοσ.

αν είσαι ανήλικος και βρεθεί  γιατρός να σε βάλει σε κούρα με αυξητική(σου δίνω μια πιθανότητα 1% λολ) ίσως τσιμπήσεις αρκετά εκ ύψος και λίγα ή καθόλου προβλήματα αφου θα σε έχει υπο παρακολούθηση και οι ποσότητες θα ειναι σωστές και απο καθαρά σκευάσματα , με λίγα λόγια θα γίνει ιατρική χρήση και όχι κατάχρηση. 

Πάντα υπάρχει η πιθανότητα καρκίνου αν έχεις προδιάθεση γιατι η αυξητική κάνει ότι λέει το όνομα της και στα καλά και στα "κακά" κύτταρα του οργανισμού μας (καρκινικά)

κατα τα άλλα ειναι κατι πολυ ακριβό που για χρήση solo , δηλαδή να βρεις απο κάπου etc δεν θα το πρότεινα ούτε στον χειρότερο εχθρό μου. Τώρα γιατι επαγγελματίες bodybuilder κάνουν χρήση no comment , δεν τους ενδιαφέρει η υγεία τους και γιαυτό ψοφάνε σαν τις μύγες κοντά στα 40-50

αν έχεις περάσει την ηλικία που τελειώνει η απάπτηξη δεν θα πρόκειται να ψηλώσεις άλλο με αυξητικη  

Είναι αναβολικό.

δεν είναι

• Like 1
Δημοσ.

λοιπον απο οτι διαβασα στο ιντερνετ υπαρχουν καποιο συμπληρωματα αμινοξεων που διεγειρουν την εκκριση αυξτικη ορ. με φυσικο τροπο θα ελεγα ,ομως η απορια μου ειναι η εξης: αν μπορουσαμε να μιλησουμε ποσοτικα....ποση ποσοτητα ορμονης απαιτειται για συγκεκριμενη αυξηση υψους για παραδειγμα για αυξηση κατα 10 εκ 5 εκ 3 κ.ο.κ

Δε πρόκειται να αυξήσεις το ύψος σου έτσι, ξέχασε το. Αυτά τα συμπληρώματα τα παρουσιάζουν έτσι για λόγους marketing, εάν όντως το έκαναν αυτό θα κόστιζαν αρκετά.

Η αυξητική ορμόνη ειναι φαρμακευτική ουσία και τη χορηγούν σε άτομα που έχουν έλλειψη. Θέλει ΜΕΓΑΛΗ προσοχή γιατί επάγει τον κυτταρικό πολλαπλασιασμό (κάτι που θελουμε στον οστιτη ιστό) αλλα δεν δρα στοχευμένα. Δρα σε όλο το σώμα και εάν υπάρχει προδιάθεση για καρκίνο δημιουργούνται σοβαρές επιπλοκές.

Αν έχεις πρόβλημα υγείας καλύτερα να κάνεις να επίσκεψη σε ενδοκρινολόγο να το δείτε.

Αν απλά έχεις κόμπλεξ με το ύψος σου, ξεπέρασε το.

Sent from my iPad using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

εχω κομπλεξ με το υψος και πιστευω με το καιρο περνα απλως μαλλον δε καταλαβατε σωστα  εγω δε θελω να παρω αυξητικη ουτε ενεσιμη ουτε χαπια απλως καποια αμινοξεα οπως γλυκινη και αργινηνη τα οποια δεν εγγυωνται αυξηση αλλα διεγειρουν συνεπως μπορει να μη δω αποτελεσματα αλλα μπας και σπασει ο διαολος το ποδαρι του μπορει να παρω 4-5 ποντους παραπανω...

επιπλεον εχω υποθυροειδισμο και με παρακολουθει γιατρος εδω και 7 χρονια αλλα δεν το εχω συζητησει για αυτο καθολου μονο κατι χαπια περνω για τη θυροξινη

Δημοσ.

απλά μην πάρεις οτιδήποτε αν δεν σου δώσει το ok o γιατρός σου 
#case closed

Δημοσ.

αυτο θα κανω παλια παντως οταν τους ειχα πει αν μπορω να κανω κατι το μονο που μου ειπαν γυμναστικη κτλ τις ιδιες παπαριες  και μετα τους ρωτηση γενικα αν μπορω να παρω αυξητικη οχι μονο δε μπηκαν στο κοπο να το σχολιασουν αλλα μου ειπαν......εμεις θεωρουμε το υψος σου φυσιολογικο και δεν ασχολουμαστε με αυτο....................

τα σχολια δικα σας

Δημοσ.

Έχω να σου πω το εξής.. ότι μόνο ενέσιμη αυξητική ορμόνη (HGH) θα έχει αποτέλεσμα και αυτά μόνο αν έισαι ανήλικος πάντα υπό την επίβλεψη του ιατρού. Επίσης γενικά να ξέρεις ότι κατάχρηση της αυξητικής ορμόνης προκαλεί μεγαλακρία. Άμα θες να ψηλώσεις μπορείς να δοκιμάσεις μονόζυγο που έστω και προσωρινά δίνει κάποιους πόντους.. γενικά διαφωνώ όπως και να χει.. Ξέρω ότι δεν ειναι παρηγορία αλλά μπορείς να φοράς αθλητικά με αερόσολα που θα σου δώσουν ενα τσικ παραπάνω στο ύψος. 

Δημοσ.

Έχω να σου πω το εξής.. ότι μόνο ενέσιμη αυξητική ορμόνη (HGH) θα έχει αποτέλεσμα και αυτά μόνο αν έισαι ανήλικος πάντα υπό την επίβλεψη του ιατρού. Επίσης γενικά να ξέρεις ότι κατάχρηση της αυξητικής ορμόνης προκαλεί μεγαλακρία. Άμα θες να ψηλώσεις μπορείς να δοκιμάσεις μονόζυγο που έστω και προσωρινά δίνει κάποιους πόντους.. γενικά διαφωνώ όπως και να χει.. Ξέρω ότι δεν ειναι παρηγορία αλλά μπορείς να φοράς αθλητικά με αερόσολα που θα σου δώσουν ενα τσικ παραπάνω στο ύψος. 

Eπειδη μια ζωη τη εχουμε και επειδη παντα ο τολμων νικα ΑΝ μου επιτρεψει ο γιατρος θα παρω συμπληρωματα αμινοξεων για..........το ονειρο....για ενεσεις ουτε που να το ακουσω

Δημοσ.

για να μην πετάς τα λεφτά σου τα μόνα που "δουλεύουν" ειναι παράνομες ουσίες επικίνδυνες για τον οργανισμό σου που μόνο προβλήματα θα σου επιφέρουν. Επειδή ειμαι σχεδόν σίγουρος οτι φράγκα για hgh δεν έχεις σε αυτή την ηλικία αλλα ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να προσπαθήσουν να σου σπρώξουν όταν δεις οτι τα συμπληρώματα δεν κάνουν τίποτα , καλύτερα να αλλάξεις τρόπο σκέψης όσο ειναι νωρίς. Γιατρός να σε κουράρει δεν πρόκειται να βρεθεί γιατι δεν έχεις κάποιο πρόβλημα , απλά υποθέτεις οτι είσαι κοντός ΧΡΟΝΙΑ πριν το τέλος της ανάπτυξης σου και αυτά που θες να αγοράσεις δεν θα σε βοηθήσουν να ψηλώσεις ούτε στα όνειρα σου, ειναι υπερβολικά τρελό για να το δεις και στον ύπνο σου. 

ελπίζω πως ο γιατρός σου δεν θα σου επιτρέψει να πετάξεις τα λεφτά σου , καλύτερα φάτα σε παγωτά τώρα το καλοκαίρι να σου μείνει και η γλύκα 

• Like 1
Δημοσ.

Δε ξέρω σε τι συμπληρώματα αμινοξέων αναφέρεσαι.. πάντως πέραν των ενέσεων (που διαφωνώ κάθετα να κάνεις και άμα δεν έχεις αντικειμενική αναπτυξιακή διαταραχή κανένας γιατρός δε θα το επιτρέψει) όλα τα άλλα κακό σε σένα και την τσέπη σου θα κάνουν. Από ότι βλέπω παραπάνω λες ότι εισαι 1.64. Αντικειμενικά δε θεωρείσαι ψηλός, αλλά αυτό το ύψος δε θεωρείται τόσο λίγο ώστε να δικαιολογήσει τέτοιου είδους παρέμβαση. Επίσης αν είσαι πάνω από 17 δε νομίζω έχει και νόημα. Μπορεί να καταλήξει να έχεις μεγάλα άκρα και κοντό κορμό. Η αυξητική ορμόνη δεν είναι παιχνιδάκι. Επίσης δεν επιδρά μόνο στο ύψος. 

Δημοσ.

Δεν πρόκειται να σου κάνουν τίποτα όλα αυτά.. Τα αμινοξέα είναι οι δομικοί λίθοι των πρωτεϊνών.. Δηλαδή τα προσλαμβάνουμε με την τροφή μας.. το να πάρεις εσύ ξέμπαρκα αμινοξέα.. τίποτα δε πρόκειται να σου κάνει..  εσύ νομίζεις θα πάρεις αργινίνες και ιστορίες και θα ψηλώσεις.. ούτε χιλιοστό δε θα ψηλώσεις με αυτά. Δε το λέω για να γίνω κακός απλά για να σε προειδοποιήσω. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...