De@th L0rd Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 cpu: Amd 3200+ . 2 GB ram DDR 400, vga nvidia 7600 GS, mb MSI nforce 4. Έχω το εξής πρόβλημα. Με το που περαστεί το λειτουργικό και οι drivers, το pc γίνεται άχρηστο γιατί έχει μόνιμη χρήση cpu 100%. Έχω τεστάρει τα modules της ram και βάζοντάς τα ένα-ενα και με χρήση memtest. Έχω αλλάξει τροφοδοτικό,μπαταρία μητρικής, λειτουργικό από xp σε 7 και αντίστροφα, έχω δοκιμάσει άλλους δίσκους. Επίσης δε φαίνεται τίποτα στα processes. Θερμοκρασίες χαμηλές...
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 μηπως δεν την παλευει το συστημα?βασικα οι ραμ...DDR?... και στα XP το ιδιο σου κανει?
De@th L0rd Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 μηπως δεν την παλευει το συστημα?βασικα οι ραμ...DDR?... και στα XP το ιδιο σου κανει? Koίτα είναι λίγο αφύσικο να μην την παλεύει ΤΟΣΟ πολύ. Εφόσον δεν τρέχει τίποτα. Ναι και στα xp το ίδιο κάνει.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 θα λεγα κανα malware ιο και τετοια αλλα δεν γινεται αφου αλλαζεις λογισμικο και κανεις format
De@th L0rd Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Κάτι hardware με drivers υποψιάζομαι, γι αυτό θέλω να δω αν έχει τύχει σε κάποιον κι αν το έλυσε. Αλλιώς θα πάει για ανακύκλωση.
skfn Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Πιο αδύνατα συστήματα αντέχουν τα XP και οριακά τα 7. Τι εργασιες το πανε 100%? Μήπως ψάχνει-κάνει τα πρώτα updates μετά την εγκατάσταση και κολλάει εκεί?
TheELF Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Μήπως ψάχνει-κάνει τα πρώτα updates μετά την εγκατάσταση και κολλάει εκεί? Σχεδόν σίγουρα είναι αυτό,δες αν υπάρχει winupd.exe στην διαχείριση εργασιών,μπορεί να φαίνεται 0% χρήση αλλά αυτό είναι που κάνει την δουλειά. Αν δεν είναι αυτό και όντως έχεις πρόβλημα με driver τότε τρέξε το DPC Latency Checker 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα