Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένας γνωστός μου μου εκμυστηρευτηκε ότι ενώ κοιμάται το βράδυ φέρεται σεξουαλικα και ριχνεται στη κοπέλα του. Το επόμενο πρωί δεν θυμάται τίποτα. Αν η κοπέλα τον σταματήσει τότε είναι όλα οκ σταματά αλλιώς γίνεται επιθετικός.

Σκέφτεται να πάει σε ψυχολόγο. Έχει κανείς αντιμετωπισει κάτι παρόμοιο;

Ουσιαστικά υπνοβατει όταν το κάνει αυτό. Και όχι δεν είναι Friday post είναι πραγματικότητα.

Δημοσ.

Και η κοπέλα γιατί να τον σταματήσει;

ΤΗΝ ΧΑΛΑΕΙ ΔΗΛΑΔΗ Η ΟΛΗ ΦΑΣΗ;

Ε ρε πού φτάσαμε...

• Like 2
Δημοσ.

Και η κοπέλα γιατί να τον σταματήσει;

ΤΗΝ ΧΑΛΑΕΙ ΔΗΛΑΔΗ Η ΟΛΗ ΦΑΣΗ;

Ε ρε πού φτάσαμε...

Γίνεται βίαιος. Ναι το βρήκαμε αυτό απλά δεν υπάρχουν και πολλά στο ίντερνετ. Ένα ντοκιμαντέρ μόνο. Δεν έχουν συμβουλές ααντιμετώπισης. Εγώ της είπα να έχει ένα ποτήρι νερό και οπότε της βάζει χέρι και δεν σταματάει να τον λουζει. Υπάρχει κίνδυνος σε αυτο;

• Super Moderators
Δημοσ.

Μην ψάχνετε συμβουλές στο ίντερνετ, για όνομα δηλαδή. Εφόσον ο άνθρωπος υπνοβατεί, και γίνεται και βίαιος, στο γιατρό.

Το μπουγέλο είναι από τα καρτούν και τις ελληνικές ταινίες του '50, δεν παίζουν με αυτά τα πράγματα.

Δημοσ.

Ένας γνωστός μου μου εκμυστηρευτηκε ότι ενώ κοιμάται το βράδυ φέρεται σεξουαλικα και ριχνεται στη κοπέλα του. Το επόμενο πρωί δεν θυμάται τίποτα. Αν η κοπέλα τον σταματήσει τότε είναι όλα οκ σταματά αλλιώς γίνεται επιθετικός.

Σκέφτεται να πάει σε ψυχολόγο. Έχει κανείς αντιμετωπισει κάτι παρόμοιο;

Ουσιαστικά υπνοβατει όταν το κάνει αυτό. Και όχι δεν είναι Friday post είναι πραγματικότητα.

το έχω πάθει μερικές φορές αλλα δεν ήταν υπνοβασία... το ξύπνημα ήταν εφιάλτης... 

Δημοσ.

Περίεργα πράγματα.Το ζευγάρι πως το δέχεται όλο αυτό?Πχ ο άνδρας ψιλογουστάρει ενώ η γυναίκα έχει φτάσει στο αμήν?

Λυπάμαι την γυναίκα που δεν θα έχει ύπνο....θα φοβάται μην ξυπνήσει και είναι έγκυος :P

• Like 1
Δημοσ.

Ο φίλος μου δε θυμάται τίποτα. Του το είπε η φίλη μου μετά από καιρό που τον σταματούσε καθημερινά σχεδόν. Στην αρχή νόμιζε ότι είναι ξύπνιος αλλά δεν.

Δημοσ.

Η εύκολη/σωστή λύση είναι ο ψυχολόγος.Επίσης δες εδώ http://www.psychotherapeia.net.gr/articles-psyxologoi-marousi-psyxotherapeftes-marousi/psyxoswmatikes-asthenies/33-ypnovasia-analytika παρόλο που δεν είναι ακριβώς υπνοβασία αυτό που έχει ο άνδρας ίσως βοηθήσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...