Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως λειτουργεί αυτή η μέθοδος και αν είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για μεταφορά χρημάτων;

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Ti απο τα παρακάτω δεν καταλαβαίνεις ή σε μπερδεύει?

Τηλεφωνική Ταχυδρομική Επιταγή Money Home

Η τηλεφωνική ταχυδρομική επιταγή Μoney Home απευθύνεται σε πελάτες που θέλουν να στείλουν χρήματα από ένα ταχυδρομικό κατάστημα στην διεύθυνση κάποιου παραλήπτη σε όλη την Έλλάδα με ασφάλεια

http://eltanew.demosite.otenet.gr/el-gr/%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CF%8E%CF%84%CE%B5%CF%82/%CF%87%CF%81%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AC%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD%CF%84%CE%B1/%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%B5%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%AF%CF%89%CE%BD/m%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%ACx%CF%81%CE%B7%CE%BC%CE%AC%CF%84%CF%89%CE%BD%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%B5%CF%83%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8C/%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82%CF%84%CE%B1%CF%87%CF%85%CE%B4%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%AD%CF%82moneyhome.aspx

Δημοσ.

Θελω να μαθω πως μπορω να στειλω κατι και να το παραδωσουν την ιδια μερα.

Και εγω ενδιαφερομαι για την Express οχι την Home :)

Δημοσ.

Θελω να μαθω πως μπορω να στειλω κατι και να το παραδωσουν την ιδια μερα.

Και εγω ενδιαφερομαι για την Express οχι την Home :)

Τώρα με συγχωρείς το λινκλ το διάβασες,

Η παράδοση των χρημάτων γίνεται το αργότερο το μέχρι την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Δημοσ.

Τώρα με συγχωρείς το λινκλ το διάβασες,

Η παράδοση των χρημάτων γίνεται το αργότερο το μέχρι την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Εσυ μαλλον δεν διαβασες καλα τον τιτλο :Ρ 

http://eltanew.demosite.otenet.gr/el-gr/ιδιώτες/χρηματοοικονομικάπροϊόντα/μεταφοράκεφαλαίων/mεταφοράxρημάτωνστοεσωτερικό/τηλεφωνικέςταχυδρομικέςεπιταγέςmoneyexpress.aspx αυτο ειναι το σωστο λινκ και ρωταω αν iσχυει αυτο που λεει οτι γινεται αυθημερον. :D

Δημοσ.

Χμμμ.... μυρίζω τα νύχια μου αλλά δεν μου λένε.

Που θες να το στείλεις;

Επίσης τώρα που είναι και μεγάλη εβδομάδα μπορεί να αργήσει

Δημοσ.

Εσυ μαλλον δεν διαβασες καλα τον τιτλο :Ρ 

http://eltanew.demosite.otenet.gr/el-gr/ιδιώτες/χρηματοοικονομικάπροϊόντα/μεταφοράκεφαλαίων/mεταφοράxρημάτωνστοεσωτερικό/τηλεφωνικέςταχυδρομικέςεπιταγέςmoneyexpress.aspx αυτο ειναι το σωστο λινκ και ρωταω αν iσχυει αυτο που λεει οτι γινεται αυθημερον. :D

Για να το λεει !!!

• 5 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξερει καποιος φιλος πως συμπληρωνουμε την αιτηση τα. επιταγης ?

Εντολεας και δικαιουχος  ειναι βεβαια  ευνοητα  αλλα στοιχεια κομιστη  και στοιχεια

δικαιουχου AML τι βαζουμε?

Επεξ/σία από ringboy
Δημοσ.
Στις 6/11/2020 στις 10:54 ΠΜ, ringboy είπε

Ξερει καποιος φιλος πως συμπληρωνουμε την αιτηση τα. επιταγης ?

Εντολεας και δικαιουχος  ειναι βεβαια  ευνοητα  αλλα στοιχεια κομιστη  και στοιχεια

δικαιουχου AML τι βαζουμε?

Στα ΕΛΤΑ όταν θα πας να την καταθέσεις μπορούν να σε βοηθήσουν. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...