Tb/s Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Καλημέρα σε όλους.Έχω την εξης απορία. Ξερει κανενας αν υπαρχει προγραμμα το οποιο θα μπορει να κανει κλησεις ( ή και να λαμβανει κλησεις ) μεσω του pc αλλα με τον ηδη υπαρχοντα αριθμο σταθερου? Δηλαδη με λιγα λογια θελω να χρησιμοποιησω το pc μου σαν σταθερο τηλεφωνοΤο google voice το εψαξα λιγο και δεν μου φανηκε σοβαρη ιδεα , για Ελλαδα τουλάχιστον.Ευχαριστω
NikosKallithea Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Σαφώς και υπάρχει αλλά θέλεις και hardware, modem, μικρόφωνο
NikosKallithea Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Καλημέρα σε όλους. Έχω την εξης απορία. Ξερει κανενας αν υπαρχει προγραμμα το οποιο θα μπορει να κανει κλησεις ( ή και να λαμβανει κλησεις ) μεσω του pc αλλα με τον ηδη υπαρχοντα αριθμο σταθερου? Δηλαδη με λιγα λογια θελω να χρησιμοποιησω το pc μου σαν σταθερο τηλεφωνο Το google voice το εψαξα λιγο και δεν μου φανηκε σοβαρη ιδεα , για Ελλαδα τουλάχιστον. Ευχαριστω Οχι δεν υπαρχει αλλος τροπος για αυτο που θελεις
rfc Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Αν εχεις dialup modem το software ειναι το λιγοτερο μιας και υπαρχουν 10δες. μικροφωνο και ακουστικα εννοουντε.
Tb/s Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Συγγνωμη για την καθυστερηση αλλα υπηρξε μια διακοπη στην συνδεση μου και δεν ειχα καθολου internetΜήπως μπορειτε να μου δωσετε καποια link με το τι εξοπλισμο χρειαζεται , κοστος και κανα αξιοπιστο software ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα