Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους.

Έχω την εξης απορία. Ξερει κανενας αν υπαρχει προγραμμα  το οποιο θα μπορει να κανει κλησεις ( ή και να λαμβανει κλησεις ) μεσω του pc αλλα με τον ηδη υπαρχοντα αριθμο σταθερου? Δηλαδη με λιγα λογια θελω να χρησιμοποιησω το pc μου σαν σταθερο τηλεφωνο

Το google voice το εψαξα λιγο και δεν μου φανηκε σοβαρη ιδεα , για Ελλαδα τουλάχιστον.

Ευχαριστω

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους.

Έχω την εξης απορία. Ξερει κανενας αν υπαρχει προγραμμα  το οποιο θα μπορει να κανει κλησεις ( ή και να λαμβανει κλησεις ) μεσω του pc αλλα με τον ηδη υπαρχοντα αριθμο σταθερου? Δηλαδη με λιγα λογια θελω να χρησιμοποιησω το pc μου σαν σταθερο τηλεφωνο

Το google voice το εψαξα λιγο και δεν μου φανηκε σοβαρη ιδεα , για Ελλαδα τουλάχιστον.

Ευχαριστω

Οχι δεν υπαρχει αλλος τροπος για αυτο που θελεις

Δημοσ.

Αν εχεις dialup modem το software ειναι το λιγοτερο μιας και υπαρχουν 10δες. μικροφωνο και ακουστικα εννοουντε.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Συγγνωμη για την καθυστερηση αλλα υπηρξε μια διακοπη στην συνδεση μου και δεν ειχα καθολου internet

Μήπως μπορειτε να μου δωσετε καποια link με το τι εξοπλισμο χρειαζεται , κοστος και κανα αξιοπιστο software ? :mellow:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...