ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Καλησπέρα Υπάρχουν θέματα wordpress τα οποία να είναι σε μορφή full installation? Δηλαδή να Μπορέσω να το ανεβάσω στο directory του server με ftp , αφού έχω φτιάξει πρώτα βάσεις κλπ κλπ και να το κάνω customize μετά. Στο joomla Που εχω δουλέψει στο παρελθόν υπήρχαν κατι quickstart templates τα οποία με είχαν βολέψει. Απλά ψάχνω κάτι ανάλογο στο wordpress.
geomagas Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δηλαδή να Μπορέσω να το ανεβάσω στο directory του server με ftp , αφού έχω φτιάξει πρώτα βάσεις κλπ κλπ και να το κάνω customize μετά. Μα όλα είναι έτσι. Εκτός αν εννοείς κάτι που δεν κατάλαβα.
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Καλησπέρα Σε Joomla Που δούλευα μέχρι πρώτινος υπήρχαν τα templates τα οποία τα έκανες εγκατάσταση μέσα από το backend του site και τα οποια ήταν κάτι zip αρχεία μερικών kb και υπήρχαν και τα quickstart στα οποία έφτιαχνες πρώτα την database μέσα στο site και μετά φορτωνες με ftp τα περιεχόμενα στo directory του site. Αυτά τα quickstart ήταν σε μέγεθος μερικά mb. Εγώ για παράδειγμα θέλω να εγκαταστήσω το παρακάτω https://wordpress.org/themes/impressive/ Αλλά κατεβάζοντας το στο pc Και εγκαθιστώντας το στο site μέσω του wp-admin δεν το εμφανίζει έτσι όπως το βλέπω και πρέπει λογικά να ενεργοποιήσω κάποια plugins η κάποιες άλλες παραμέτρους. Βλακεία δικιά μου (*&(^)*((&)))())_^%$^&^&) Σε κάθε template Που κάνεις activate έχει theme options. Έκανα activate μια παράμετρο που λέει *Active custom home page layout* και μου το εμφάνισε ακριβώς όπως ήθελα
geomagas Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Ε, μα προφανώς δεν θα το δεις όπως στο thumbnail... Οι τύποι, για να το "βγάλουν φωτογραφία", έφτιαξαν ένα mockup site, το "γέμισαν" περιεχόμενο, και παραμετροποίησαν το theme. Τη σωστή διαδικασία ακολουθείς. Αφού το εγκαταστήσεις, πήγαινε από το admin στο μενού Appearance. Εκεί θα έχεις την ευκαιρία να φτιάξεις μενού, να ορίσεις widgets στα sidebars και να παραμετροποιήσεις το theme καθεαυτό, ανάλογα με τα options που υποστηρίζει. Για οτιδήποτε έξτρα, ψαχνεις για (ή φτιάχνεις) plugins, ενώ αν θέλεις "βαθύτερο" theme customization απ' όσο υποστηρίζεται από τα options του, φτιάχνεις ένα child theme και του σκίζεις τα.... 1
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Ευχαριστώ geomagas. Εύχομαι να τα καταφέρω...
geomagas Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 υπάρχουν wp theme που έχουν demo content Κι αν δεν έχει (όπως τα περισσότερα) μπορούμε να βρούμε έτοιμο.
gotham7878 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Ο TS εννοεί μάλλον κάποια θέματα (κατα 99,9% όχι δωρεάν) που σου δίνουν ένα αρχείο που έχει τα πάντα. Δηλαδή ένα zip που αντι να είναι 1-2 mb είναι 15-25 mb και έχει έτοιμα μέσα τα πάντα ΚΑΙ wordpress. Δηλαδή έχεις φτιάξει τη βάση σου και πετάς τα αρχεία στο άδειο root σου και κάνεις από εκει την εγκατάσταση του WP. Και όταν μπαίνεις πρώτη φορά στο frontend, βλέπεις κατευθείαν το site που έχεις δει και στο demo. Παλιά είχα αγοράσει κάποια από rockettheme και yootheme που ηταν έτσι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα