Προς το περιεχόμενο

Dolce gusto refilable pods

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αφου η ξεφτιλισμενη dolce gusto/nescafe αποφασισε να καταργησει τον classic "γιατι ηταν παραγωγη ειδικα για Ελλαδα"  -και εμεις εδω προφανως δε πινουμε nescafe- λεω να δοκιμασω αυτα βαζοντας μεσα νες..

http://www.ebay.co.uk/itm/Refillable-Coffee-Pods-for-DOLCE-GUSTO-Machine-Reuseable-Capsules-Free-P-P-/161569728295?pt=LH_DefaultDomain_3&var=&hash=item259e4e6727

τα εχει δοκιμασει κανει?

οι καψουλες εβγαζαν μια κρεμα, λες και τον ειχες χτυπησει με το μιξερακι..

Δημοσ.

Δε βγαίνουν πουθενά πλέον; Γιατι αν βγαίνουν Ελλάδα μπορεις να συνεννοηθείς με κάποιον να σου στέλνει πολλές μαζί.

Αυτό το μπλιμπλκικι ήθελα και εγω να το παρω αλλα μου έκανε ένας φίλος ενα νεροζουμι και ξενέρωσα απίστευτα οποτε το άφησα και απλά ψωνίζω κάψουλες σε προσφορές μέχρι να βγουν γενοσημες

Δημοσ.

Ταπεινή μου άποψη ότι δεν έχει και πολύ νόημα να χρησιμοποιείς την μηχανή για να φτιάχνεις νες και φραπέ.... Παίρνεις με 5 ευρώ ένα κουτί νεσκαφε και βγάζεις καμιά εκατοσταριά καφέδες εκεί που με κάψουλες βγάζεις 16...και τους κάνεις και όπως θέλεις... Η μηχανή είναι περισσότερο για καπουτσίνο, λάτε κλπ... καφέδες που δεν μπορείς να φτιάξεις στο σπίτι χωρίς μηχάνημα.....

• Like 3
Δημοσ.

επισης χρησιμο της συγκεκριμενης μηχανης ειναι το στιγμιαιο ζεστο νερο που σου πεταει προς πασα χρηση.

μερικοι μερακληδες ξαναγεμιζουν μια χρησιμοποιημενη καψουλα γκουγκλαρε

Δημοσ.

διαφωνω εγω προσωπικα πινω nescafe απο καψουλα και ειναι πολυ πιο γευστικο απο τον κλασσικο nescafe που κανουμε σπιτι και τις περισσοτερες φορες ειναι νεροζουμι. οι καψουλες nescafe classic καταργηθηκαν απο την nestle

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...