Adon1s Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 1) Η Σχολή είναι 6 χρόνια. Περιλαμβάνει τόσο Στρατιωτική Εκπαίδευση, όσο και Ακαδημαϊκή (η οποία γίνεται στο ΑΠΘ). Γενικά, έχει τις δυσκολίες των Στρατιωτικών Σχολών, αλλά και το διάβασμα των Ιατρικών Σχολών. Υπόψιν ότι εάν κοπείς σε κάποιες εξετάσεις και τέτοια αποβάλλεσαι από τη Σχολή με συνοπτικές διαδικασίες. Ούτε καν. Είχα συμφοιτητή του έτους μου αλλά και άλλων ετών σασίτες που τελείωσαν μέχρι και 2 χρόνια μετά το τέλος της κανονικής διάρκειας φοίτησης. 1
fylatos Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Ούτε καν. Είχα συμφοιτητή του έτους μου αλλά και άλλων ετών σασίτες που τελείωσαν μέχρι και 2 χρόνια μετά το τέλος της κανονικής διάρκειας φοίτησης. Έχω δει άτομο με διακριτικό 12 στον ώμο.
Razor_7 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Ούτε καν. Είχα συμφοιτητή του έτους μου αλλά και άλλων ετών σασίτες που τελείωσαν μέχρι και 2 χρόνια μετά το τέλος της κανονικής διάρκειας φοίτησης. Ισχύει αυτό? Γιατί με φίλο από ΣΜΑ που μίλαγα τις προάλλες μου έλεγε ότι είναι ν+1. Βέβαια παίζει κάθε σχολή να 'χει άλλα όρια, αλλά μου κάνει δύσκολο λίγο.
mathsrule Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Ούτε καν. Είχα συμφοιτητή του έτους μου αλλά και άλλων ετών σασίτες που τελείωσαν μέχρι και 2 χρόνια μετά το τέλος της κανονικής διάρκειας φοίτησης. Αυτό που είπα ισχύει σίγουρα για ΣΣΕ. Τώρα στην ΣΣΑΣ που φοιτούν παράλληλα και στο ΑΠΘ εάν ισχύει κάτι διαφορετικό δεν το γνωρίζω. Έχω δει άτομο με διακριτικό 12 στον ώμο. Μήπως το 12 ήταν κανένα μεραρχιόσημο ή κάτι τέτοιο; Διότι η μόνη άλλη περίπτωση είναι να κάνει μεταπτυχιακό/ειδικότητα όπου και πάλι δεν μετράει σαν έτος φοίτησης στη Σχολή.
aris2025 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Απο προσωπική εμπειρία, όσους ξέρω απ την σχολή που σε ενδιαφέρει και την εχουν τελειώσει, είτε έχουν πολλά (!!) ψυχολογικά, είτε τα ενδιαφέροντα περιορίζονται καθαρά σε υλιστικά θέματα. Ζωάρα δηλαδή όπως λένε και κάποιοι εδώ προλαλήσαντες 2
Razor_7 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Απο προσωπική εμπειρία, όσους ξέρω απ την σχολή που σε ενδιαφέρει και την εχουν τελειώσει, είτε έχουν πολλά (!!) ψυχολογικά, είτε τα ενδιαφέροντα περιορίζονται καθαρά σε υλιστικά θέματα. Ζωάρα δηλαδή όπως λένε και κάποιοι εδώ προλαλήσαντες Αυτό ισχύει . Γενικά είναι αρκετά περιοριστική η σχολή και σε κάνει τρόπο τινά στενόμυαλο σε πολλά ζητήματα σε σημείο να αναρωτίεσε τί σκατά κριτική σκέψη έχουν όλοι αυτοί.Βλέπεις ότι πολλές φορές σε συζητήσεις περί πολιτικών ζητημάτων π.χ. δεν μπορούν να παράγουν τεκμηριωμένη πολιτική σκέψη και γενικά αντιλαμβάνεσε ότι δεν είχαν και καμιά ιδιαίτερη εξέλιξη ακαδημαϊκά σε σχέση με το πως ήταν π.χ.3η λυκείου.Βέβαια μιλώντας με άτομα από Ευελπίδων δεν το 'χω δει τόσο αυτό (3 στους 4 ήταν κομπλέ),δεν ξέρω αν έπεσα σε εξαιρέσεις...
aris2025 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 της Ευελπίδων πρέπει να διαβάζουν μαζί με τα παιδιά της φιλοσοφικής γι αυτό μάλλον. σε εξαιρέσεις έχεις πέσει αν και το 'κομπλέ' είναι ποικιλοτρόπως παραμετροποιήσιμη έννοια (ενα παράδειγμα πχ. αν η ζωή σας ειναι μόνο ο Ολυμπιακός, φυσικά και ο άλλος ειναι κομπλέ). Γενικότερα έχουν ανοίξει ωραία θεματα στο insomnia περι μελλοντικού επαγγέλματος και σου δίνει ωραίες ευκαρίες να βλέπεις εμπειρίες απο άλλους κλάδους και να κρίνεις το τι γίνεται εκεί έξω (πέρα απ τον μαντρότοιχο των σχολών που κοιτάς)
Pablo_Hasan Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 παιζει πολύ πλύση εγκεφάλου και πηξιμο μέχρι αηδίας. Η κορη ενος γνωστού σπουδάζει σε μια στρατιωτική σχολή, ετύχε και δεν βάρεσε προσοχή μαζί με κάτι άλλες σε κάποιον στρατηγό που περνούσε απο κει. Για κανα δυο βδομάδες τους επριζαν τα ούμπαλα ότι ξεφτιλίζουν την σχολη, την ιστορία της σχολής και άλλες τέτοιες ηλιθιότητες, η κοπέλα επαιρνε τηλεφωνα στο σπιτι και εκλαιγε, ο πατέρας της πήγε απο την Κρητη στην Αθηνα για μια μέρα να την δει και να την ηρεμίσει και άλλες τέτοιες ιστορίες. Μπορεί σε πολλούς να φαινονται αστεια αλλά αλλιώς ειναι αν τα δεις πιο μεγάλος και αλλιώς μολις έχεις τελειώσει το σχολείο, κινδυνευεις να τους πάρεις στα σοβαρά τους απαλευτους, αυτή της έλεγαν κάτι και τα πιστευε. 1
tritonas00 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 δεν θυμαμαι ποσο γελαγα οταν το πρωτοειδα... ειδικα με τον τελευταιο στα ορια της νοητικης καθυστερησης... 2
MT60RS Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 αν πας με παρεα στρατο, παιζει να κανεις και γαμω τις τρολιες 1
panos2171 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Ούτε καν. Είχα συμφοιτητή του έτους μου αλλά και άλλων ετών σασίτες που τελείωσαν μέχρι και 2 χρόνια μετά το τέλος της κανονικής διάρκειας φοίτησης. Πρώτη φορά το ακούω αυτό. Δηλαδή συνεχίζουν να είναι κλεισμένοι στη ΣΣΑΣ και να τους ταίζουν κανονικά; Απο προσωπική εμπειρία, όσους ξέρω απ την σχολή που σε ενδιαφέρει και την εχουν τελειώσει, είτε έχουν πολλά (!!) ψυχολογικά, είτε τα ενδιαφέροντα περιορίζονται καθαρά σε υλιστικά θέματα. Ζωάρα δηλαδή όπως λένε και κάποιοι εδώ προλαλήσαντες Κατά βάση έτσι είναι και υπάρχουν πολλοί με ψυχολογικά εκεί μέσα. 1
Adon1s Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Πρώτη φορά το ακούω αυτό. Δηλαδή συνεχίζουν να είναι κλεισμένοι στη ΣΣΑΣ και να τους ταίζουν κανονικά; Ναι.
mathsrule Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 > Πόσο διαρκεί η φοίτηση στη Σχολή;Η φοίτηση στη Σχολή διαρκεί όσο διαρκεί η φοίτηση στις αντίστοιχες Σχολές και Τμήματα του Αριστοτελείου Παναπιστημίου Θεσ/νικης, δηλαδή 6 χρόνια για το Ιατρικό, 5 για το Κτηνιατρικό, Οδοντιατρικό και Φαρμακευτικό Τμήμα και 4 χρόνια για τα Τμήματα Ψυχολογικού, Στρατολογικού -Στρατιωτικών Νομικών Συμβούλων (ΣΣΝΣ) και Οικονομικού. Το ανώτατο χρονικό όριο φοίτησης στη ΣΣΑΣ, σύμφωνα με τον Οργανισμό της Σχολής, είναι όσα τα χρόνια φοίτησης στο ΑΠΘ, προσαυξημένο κατά δύο χρόνια. Εφόσον κάποιος μαθητής υπερβεί το παραπάνω χρονικό όριο διαγράφεται από τη ΣΣΑΣ, αλλά και από την αντίστοιχη Σχολή - Τμήμα του ΑΠΘ. Επιπλέον, υποχρεούται να καταβάλει αποζημίωση στο Δημόσιο για κάθε χρόνο που φοίτησε στη ΣΣΑΣ. Τα παραπάνω δεν ισχύουν μόνον στην περίπτωση διαγραφής κάποιου μαθητή για λόγους υγείας. http://www.ssas.gr/index.php/el/2013-01-14-09-31-52/2013-01-21-07-07-20 Συνεπώς, 12ετής όπως ειπώθηκε πιο πριν αποκλείεται να υπάρχει. Μάλλον κανένα μεραρχιόσημο θα είδε ο συμφορουμίτης (αν και πλέον δεν φέρουν μεραρχιόσημα στις στολές). 1
aris2025 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 αν πας με παρεα στρατο, παιζει να κανεις και γαμω τις τρολιες εγω πάλι πιστεύω ότι αυτοί θα σε τρολλάρουν με αυτά που θα ακούς και θα σε κάνουν να υποστείς (το βιντεο παραπάνω ειναι μια πτυχή μόνο, εκτός του θερμοκηπίου)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα