geiamas Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Αν πάρω ι5 ψυχολογικό με βαριά διάγνωση ( χωρίς να έχω κάτι) ποιες θα είναι οι μελλοντικές συνέπειες αργότερα στη ζωή μου?Παρακαλώ επειδή το θέμα επειγει δειξτε κατανόηση και δώστε μόνο σοβαρές απαντήσεις εφόσον όντως ξερετε γιατί μιλάτε. Ευχαριστώ πολύ
Pa0ki Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δε φαίνεται πουθενά ο λόγος για τον οποίο πήρες Ι5
Basilhs23___ Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δεν θα μπορείς να προσληφθείς σε σώματα ασφαλείας ή ΕΠ.ΟΠ, επίσης θα έχεις θέμα αν θες να γίνεις σεκιουριτάς. Όλα τα άλλα είναι ραδιοαρβύλα. Edit: Για να βγάλεις άδεια σεκιουριτά δεν ζητάνε απολυτήριο στρατού από την αστυνομία, αλλά ενδέχεται να ζητάνε οι εταιρείες για να βρεις δουλειά.
Agnostos__ Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Καμια σοβαρη συνεπεια, μονο σεκουριτη και σωματα ασφαλειας δεν μπαινεις! Δεν φαινεται επισης!
KostasI Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Εκτος απο αυτα που αναφερθηκαν οπουδηποτε και να πας να πιασεις μια σοβαρη δουλεια θα σου ζητησουν απολυτηριο στρατου. Εσυ θα εχεις ενα χαρτι που θα λεει οτι απλα απαλαχτηκες απο την στρατευση (δεν ξερω εαν γραφει το γτ)...Αλλα πιστευεις οτι αυτο δεν θα θελει να το μαθει η θα κινησει τις υποψιες του εργοδοτη;; Σε περιπτωση που δεν το γραφει ετσι. Εαν δεν εχεις βγαλει διπλωμα αμφιβαλω για το αν θα μπορεις μετα... Και διαφορα αλλα που θα μπορουσαν να σου τυχουν αργοτερα στην ζωη σου
poten159 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Συνέπειες επίσημες δεν γνωρίζω. Για κάποιο λόγο το μόνο που ανακαλώ είναι η τελείως ξεκάρφωτη και αδιάκριτη ερώτηση σε ορισμένες συνεντεύξεις που ήταν πάντα στο ίδιο πάνω κάτω στύλ.... "Δεν πιστεύω να έχεις κάνα Ι5 ε? " ή (χαζο)χαμογελώντας "Στρατό,...Ι1 υποθέτω ε?" Τρόπος να διαπιστωθεί αν κάποιος είναι/ήταν ή όχι Ι5 δεν γνωρίζω αν υπάρχει. Δεν έχω πάντως κάποιον συγκεκριμένο υπόψην *Για τον στρατό απολυτήριο δεν νομίζω να ζητάει κανείς. Ερώτηση δε για εκπλήρωση στρατιωτικών υποχρεώσεων εννοείται γίνεται πάντα...
tehAllantin Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Εκτος απο αυτα που αναφερθηκαν οπουδηποτε και να πας να πιασεις μια σοβαρη δουλεια θα σου ζητησουν απολυτηριο στρατου. λολ, τι;
Atallos1 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Εκτος απο αυτα που αναφερθηκαν οπουδηποτε και να πας να πιασεις μια σοβαρη δουλεια θα σου ζητησουν απολυτηριο στρατου. Εσυ θα εχεις ενα χαρτι που θα λεει οτι απλα απαλαχτηκες απο την στρατευση (δεν ξερω εαν γραφει το γτ)...Αλλα πιστευεις οτι αυτο δεν θα θελει να το μαθει η θα κινησει τις υποψιες του εργοδοτη;; Σε περιπτωση που δεν το γραφει ετσι. Εαν δεν εχεις βγαλει διπλωμα αμφιβαλω για το αν θα μπορεις μετα... Και διαφορα αλλα που θα μπορουσαν να σου τυχουν αργοτερα στην ζωη σου Random πραματα εντελως 2
KostasI Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 λολ, τι;Οτι εχεις εκπληρωση τις στρατιωτικες σου υποχρεωσεις μηπωσς;;
tehAllantin Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 οχι, δεν μου εχει ζητηθει ποτέ. Επισης, αμα βαλεις στο CV πχ εκπληρωμένες (εφοσον εχεις απαλλαχτεί με ι5) το ιδιο θα κανει για αυτους. 3
Basilhs23___ Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 οχι, δεν μου εχει ζητηθει ποτέ. Επισης, αμα βαλεις στο CV πχ εκπληρωμένες (εφοσον εχεις απαλλαχτεί με ι5) το ιδιο θα κανει για αυτους. Το αυτό. Ελάχιστοι εργοδότες ζητάνε να δούνε απολυτήριο στρατού, πιθανόν αν δεν αναφέρεις στο βιογραφικό οτι έχεις ξεμπερδέψει ζητάνε να δούνε το χαρτί. Εγώ πάντως αν ακούσω ερώτηση του στυλ "δεν πιστεύω να σαι Ι5" κατά 90% θα σηκωθώ να φύγω. 1
KostasI Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 οχι, δεν μου εχει ζητηθει ποτέ. Επισης, αμα βαλεις στο CV πχ εκπληρωμένες (εφοσον εχεις απαλλαχτεί με ι5) το ιδιο θα κανει για αυτους.Πχ ασεπ απο οσο ξερω ζητανε πιστοποιητικο τυπου Α
MikeJ Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Αν ζητήσουν απολυτήριο πάντως δε μπορούν να καταλάβουν τι παίζει από τις ημερομηνίες ; ή δεν αναφέρεται η ημερομηνία που παρουσιάζεσαι στο χαρτί απόλυσης ; (κάποιος μου το έλεγε εγώ δεν ξέρω) γιατί άμα αναφέρεται και ημερομηνία κατάταξης μαζί με την ημερομηνία απόλυσης θα κάνει μπαμ το τι έχει συμβεί... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις