logistoulis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 αν έχεις ασύρματο ποντίκι την ώρα που παίζεις καλό είναι να υπάρχει άμεση "οπτική" επαφή μεταξύ ποντικιού και δέκτη εγώ για αυτό έχω βγάλει το δέκτη σε hub επάνω στο γραφείο στα 30cm αν κάνω οτιδήποτε άλλο (πχ χαζεύω βίντεο από πιο μακριά αν και έχω ένα k400 για αυτά) δε με νοιάζει το όποιο lag που βασικά δε παρατηρώ, στο παιχνίδι όμως παρατηρείς το παραμικρό η χαρά των κεραιών είμαι 1
xtrmsnpr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Βάζω στοίχημα ότι δεν φταίει το παιχνίδι και κάτι έκανες πάλι.. ούτε καν..από 1/9 είχα να το πιάσω.. Drops είχα και εγώ (R9 280X). Αυτό με το ποντίκι το έχω πάθει, αλλά όχι στο Deus Ex. Δηλαδή, ζουμάρει στιγμιαία και μετά επανέρχεται (Logitech G602). Αν έχεις και συ ασύρματο, κοίτα μήπως παρεμβάλλεται κάτι μεταξύ του πομπού και του δέκτη. Μόλις έφερα πολύ κοντά αυτά τα δύο λύθηκε το πρόβλημα. Συν του οτι εγκατέστησα τους τελευταίους Drivers και το συνέδεσα στις USB θύρες της μητρικής (καλά όχι ότι έφταιγε αυτό, αλλά λέμε...). Δεν έχω ασύρματο,και δεν έχω logitech. Το κάνει μόνο σε αυτό το game,και μόλις κάνω restart το παιχνίδι τότε νιώθει. αν έχεις ασύρματο ποντίκι την ώρα που παίζεις καλό είναι να υπάρχει άμεση "οπτική" επαφή μεταξύ ποντικιού και δέκτη εγώ για αυτό έχω βγάλει το δέκτη σε hub επάνω στο γραφείο στα 30cm αν κάνω οτιδήποτε άλλο (πχ χαζεύω βίντεο από πιο μακριά αν και έχω ένα k400 για αυτά) δε με νοιάζει το όποιο lag που βασικά δε παρατηρώ, στο παιχνίδι όμως παρατηρείς το παραμικρό η χαρά των κεραιών είμαι όχι δεν έχω 1
logistoulis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Έχω περιέργεια πώς θα τρέχει στα περισσότερα mac με τις κάρτες που έχουν
dimyok Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν θα τρεχει αν δεν εχεις το τελευταιο μοντελο αιφονι εμμ σορυ παουερμακ
Oroku Saki Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Tην Παρασκευη βγαινει το expansion και ακομα το dx 12 patch ειναι σε beta. Αντε να το βγαλουν μεχρι τοτε μπας και καταφερουμε και εμεις με 970 να το τρεξουμε σε very high . Που κανονικα θα επρεπε να τρεχει ηδη αφου η διαφορα στα γραφικα μεταξυ high και ultra ειναι ελαχιστη και σε καμια περιπτωση δεν δικαιολολογουντια αυτε; οι απαητησεις που εχει. 1
noFEARgr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 λολ πιστευεις εσυ οτι η 970 θα παρει επιδοσεις με το dx12 ; καλα οροκου σακι .... 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Ο τύπος είναι κωμωδία, απλά γελάω πλέον γι' αυτό και δεν τον έχω σε ignore list 1
Oroku Saki Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Oλες οι καρτες εχουν καλυτερη αποδοση σε dx12 .
Oroku Saki Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Aλλες λιγοτερο αλλες περισσοτερο σε αυτο συμφωνουμε εξαρταται απο την καρτα και το opimization .
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν ισχύει αυτό στο RoTR πλέον John.
JohnVani18 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι ε; Απο χθεσινό vid του linustechtips είναι. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν ισχύει γιατί έχω δει και άλλα benchmarks.
Fulgore Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Στα 38ευρω η Steelbook εκδοση του Deus ex http://www.public.gr/product/gaming/games/pc-games/deus-ex:-mankind-divided-steelbook-edition-pc-game/prod7530183pp/ Επομενη τιμη στο skroutz στα 47ευρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα