Προς το περιεχόμενο

Deus Ex: Mankind Divided [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν έχεις ασύρματο ποντίκι την ώρα που παίζεις καλό είναι να υπάρχει άμεση "οπτική" επαφή μεταξύ ποντικιού και δέκτη

εγώ για αυτό έχω βγάλει το δέκτη σε hub επάνω στο γραφείο στα 30cm

αν κάνω οτιδήποτε άλλο (πχ χαζεύω βίντεο από πιο μακριά αν και έχω ένα k400 για αυτά) δε με νοιάζει το όποιο lag που βασικά δε παρατηρώ, στο παιχνίδι όμως παρατηρείς το παραμικρό 

η χαρά των κεραιών είμαι :P 

20160903_160039_zpspyztkb6k.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Βάζω στοίχημα ότι δεν φταίει το παιχνίδι και κάτι έκανες πάλι..

ούτε καν..από 1/9 είχα να το πιάσω..

Drops είχα και εγώ (R9 280X). Αυτό με το ποντίκι το έχω πάθει, αλλά όχι στο Deus Ex. Δηλαδή, ζουμάρει στιγμιαία και μετά επανέρχεται (Logitech G602). Αν έχεις και συ ασύρματο, κοίτα μήπως παρεμβάλλεται κάτι μεταξύ του πομπού και του δέκτη. Μόλις έφερα πολύ κοντά αυτά τα δύο λύθηκε το πρόβλημα. Συν του οτι εγκατέστησα τους τελευταίους Drivers και το συνέδεσα στις USB θύρες της μητρικής (καλά όχι ότι έφταιγε αυτό, αλλά λέμε...).

Δεν έχω ασύρματο,και δεν έχω logitech.

Το κάνει μόνο σε αυτό το game,και μόλις κάνω restart το παιχνίδι τότε νιώθει.

αν έχεις ασύρματο ποντίκι την ώρα που παίζεις καλό είναι να υπάρχει άμεση "οπτική" επαφή μεταξύ ποντικιού και δέκτη

εγώ για αυτό έχω βγάλει το δέκτη σε hub επάνω στο γραφείο στα 30cm

αν κάνω οτιδήποτε άλλο (πχ χαζεύω βίντεο από πιο μακριά αν και έχω ένα k400 για αυτά) δε με νοιάζει το όποιο lag που βασικά δε παρατηρώ, στο παιχνίδι όμως παρατηρείς το παραμικρό 

η χαρά των κεραιών είμαι :P

20160903_160039_zpspyztkb6k.jpg

όχι δεν έχω

• Like 1
Δημοσ.

Tην Παρασκευη βγαινει το expansion και ακομα το dx 12 patch ειναι σε beta. Αντε να το βγαλουν μεχρι τοτε μπας και καταφερουμε και εμεις με 970 να το τρεξουμε σε very high . Που κανονικα θα επρεπε να τρεχει ηδη αφου η διαφορα στα γραφικα μεταξυ high και ultra ειναι ελαχιστη και σε καμια περιπτωση δεν δικαιολολογουντια αυτε; οι απαητησεις που εχει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...