8-bitMUSIC Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Καλησπερα τι ρολο βαράνε αυτα τα αρχεια και ειναι 13 gb?
ii_die_4 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Google it Pagefile ειναι η page memory του συστηματος σου. Μπορει αν το κοιταξεις να βρεις οτι σε ssd συστηνουν να την σβησεις. ΔΕΝ θα σου το προτινα εγω, ασχετος με ποσα RAM εχεις. Απλα μπες και κανε την 1024-2048 MBs Control panel -> System (Or right click on My Computer -> Properties) -> Advanced System Settings -> Advanced tab -> Under "Performance" -> Settings button -> Advanced tab -> Under "Virtual Memory" -> Change button:Untick "Automatically manage paging file size for all drives" -> Custom Size -> Initial size: 1024 Maximum size: 2048 ->Ok ok ok -> Reboot Οσο για το αλλο. Ανοιξε ενα cmd (As administrator) και γραψε: powercfg.exe -h off P.S Μην ξεχασεις οτι πρεπει να κανεις reboot μετα που θα αλλαξεις το pagefile σου.
WalkerSW Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 To page file μπορει να μικρύνει αναιμακτα.... βαλτο περιπου στο μισο της συνολικής μνήμης ραμ και θα είσαι οκ.... Το hybernation αν δεν σου χριάζεται μπορεις να το απενεργοποιησεις (δεν συστήνεται σε win8.1) ...
IceFrog Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Χτες εκανα ακριβως αυτο το πραγμα σε windows 7. Δεν εχω κατι να χασω και να φοβαμαι απο θεμα αρχειων κλπ, απλα εφτασαν τα 26gb και μου την εδωσε. Σημερα θα απενεργοποιησω και το system restore 2-3 απο κει και μια χαρα. Ετσι και αλλιως την ειχα πατησει παλια με sleep και wake οποτε μου εχει μεινει συνήθειο οταν ειναι να φυγω για λιγο απλα να κλεινω την οθονη και τα ηχεια. Τωρα το πως θα παει, θα το δουμε
rfc Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Εγω στα 8.1 μια χαρα εχω κλεισει και το hyber...... και το paging........ ολα.
WalkerSW Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Εγω στα 8.1 μια χαρα εχω κλεισει και το hyber...... και το paging........ ολα. Χανεις την δυνατοτητα του fast boot αμα κλεισεις το hyber στα 8.1
WalkerSW Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Eντελως σκου[ιδια τα λεω Για να μην πω και την αισθητά χαμηλοτερη καταναλωση του hybernation σε σχεση με το sleep!
cuprakatos Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 To hibernate μπορείς να το ρυθμίσεις στο 50% για να μη το απενεργοποιήσεις τελείως ( το ίδιο και στα win7 πλέον ) γράψε σε cmd : powercfg.exe -h size 50 και είσαι κομπλέ http://kmelkat.gr/blog/item/180-ssd-tips-tweaks-optimization-trim-support-diagnostic-tools-firmware
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα