Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

άρα δεν τα έχετε με αυτούς που βγάζουν selfies , αλλα με αυτόν που εφηύρε τις ψηφιακές κάμερες 

αυτός φταίει 

Εγώ δεν τα έχω με κανέναν, γιατί πρέπει να φταίει κάποιος? :P

Αλλά είναι μόδα, πως να το κάνουμε

• Like 1
Δημοσ.

το πατε μακρια, το θεμα ειναι να πουμε στον redhotstef οτι αυτο δεν ισχυει... δε ξερω αν το βλεπεις ετσι φιλε αλλα δεν ισχυει αυτο απορω πως το σκεφτηκες προστυχε!

Δημοσ.

Πιο πολύ για να φανούν άλλα πράγματα το κάνουν.

Τώρα αυτή η μόδα με τις selfies έχει ξεφύγει έχουν μαμηθεί όλοι/όλες να τραβάνε selfies σε σημείο που να θεωρείται αρρώστια,δεν είναι τυχαίο άλλωστε που πολλές μελέτες έχουν δείξει μια σύνδεση selfies και ναρκισσισμού.

Δεν είναι όλοι/όλες attention whores αν βγάλουν μια δυο selfies,αλλά κάτι τυπάκια/τύπισσες που βγάζουν όλη μέρα και παντού ναι έχουν πρόβλημα και καλό είναι να το κοιτάξουν.

• Like 1
Δημοσ.

όπως και όσοι λιώνουν στα παιχνίδια και γενικότερα στα pc όλη μέρα^^ , δηλαδή το μεγαλύτερο ποσοστό των insomniacs
θέλεις να πεις πως γνωρίζεις κόσμο χωρίς εθισμούς? γιατι αυτό ειναι η μανία με τις selfies , ψυχολογικός εθισμός 

• Like 1
Δημοσ.

Βέβαια η σημερινή κοινωνία τους μεν τους χαρακτηρίζει nerds και τους δε φυσιολογικούς.

Εκεί έξω αν πιάσεις τους πιο πολλούς και τους ρωτήσεις την γνώμη τους για τα άτομα που βγάζουν αλόγιστα selfies δεν θα δουν κάποιο πρόβλημα καθώς ίσως και αυτοί το κάνουν,βέβαια πολύ άνετα θα χαρακτήριζαν κάποιον "καμμένο" αν ασχολείται όλη μέρα με pc games/internet.

Θέλω να σου πω η κοινωνία βλέπει πολύ πιο φυσιολογικό τον εθισμό στις selfies από τον εθισμό στο ιντερνετ,η/υ,video games.

Δημοσ.
Θέλω να σου πω η κοινωνία βλέπει πολύ πιο φυσιολογικό τον εθισμό στις selfies από τον εθισμό στο ιντερνετ,η/υ,video games.

Σχετικό είναι, εγώ πάντως βλέπω πιτσιρικάδες, θείες, μαμάδες κτλ όλη μέρα στο fb (μονο fb και fb games), και το selfie στο fb δεν πρώτο εμφανίστηκε? νομίζω εκεί είναι το σημαντικότερο πρόβλημα. Just for the record I dislike fb but love this selfie! :D

53144cafe5dd8-selfie.l.mLG.jpg

Δημοσ.

Αν αύριο γίνει της μόδας να φάνε ένα κουβά σκατά , μονο και μόνο για να πάρουνε λάικς , πιστεψε με , όλοι θα το κάνουν.

#skatabucketchallenge

μμμμμμ σκατά  :whistle:

Δημοσ.

με τη καμερα μπροστα μπορεις να βλεπεις τι βγαζεις.ειναι πολυ ευκολο γιαυτο εξαπλωθηκε.

προσωπικα δε το βρισκω υπερβολη η κατι ιδιαιτερο να δειξεις με ποιους εισαι παρεα,η τι κανεις,εφοσον αυτος ειναι ο λογος των φβ κλπ.

οσο γιατο υψος της φωτογραφησης ειναι το πλεον "κολακευτικο" προς το θεμα,αφου εξαφανιζει προγουλια ατελειες κλπ ενω η κυρτοτητα του φακου μπορει να τονισει η οχι συγκεκριμενα σημεια αναλογα τη γωνια.

αλλοι θα πουν οτι μας φακελωνουν κλπ τετριμενα,οκ θα πω η ζωη ειναι μικρη για να κοιταμε τον ισκιο μας.

• Like 1
Δημοσ.

ειλικρινα δεν μπορω να την καταλαβω την χαζη μοδα με τις selfies μου φαινεται τελειως ηλιθιο να καθομαι και αυτοφωτογραφιζομαι χωρια που αγγιζει τα ορια τουν ναρκισισμου αυτο το πραγμα αντε τακοριτσια παει στα κομματια εδω και αγορια φιλοι μου το κανουν και τους κοροιδευω

• Like 1
Δημοσ.

Εγω αυτου του ειδους τις selfies δεν μπορω να καταλαβω.

Τι βλεπουμε?

Μια cute κοπελα να κοιταει το κινητο τις  το οποιο κρυβει το μισο τις προσωπο.

Αρα βλεπω parts απο το συνολο, λιγα μαλλια, λιγο νυχι, λιγο μπλουζα..

Γαμω τις φωτο! not

selfie.jpg

Δημοσ.

Προφανως δεν ζητανε βραβειο καλλιτεχνιας οι selfies.

Απλα πραγματα: Και η κουτση Μαρια μπορει να βγαλει 1 τρισεκατομυριο καραστημενες φωτο τον εαυτο της. Eπιλεγει αυτες που καθονται καλα στο ματι της (με τα γνωστα κριτηρια της...κουτσης Μαριας) και την ανεβαζει για να μετρησει και να (επι)δειξει likes και comments απο τυπους που δηλωνουν ετοιμοι να τεκνοποιησουν μαζι της.

Γενικα η selfie ειναι μια πολυ ευκολη/ξεκουραστη και non-risky (αρα win-win) μεθοδος για αυτοεπιβεβαιωση, ΕΙΔΙΚΑ σε περιπτωσεις που αυτη απουσιαζει irl world.

Κι αν για τις γυναικες (ποσο δε μαλλον τις κοπελες) μπορουμε να το θεωρησουμε καπως αναμενομενο μια που εδω και 10ετιες τις ενδιαφερει αρκετα η αψεγαδιαστη εξωτερικη εμφανιση (αρα και η επιβεβαιωση επ'αυτου), για τους αντρες το ολο concept της selfie μου φανταζει αρκετα γραφικο.

Φυσικα περι ορεξεως, αλλα πχ εγω μολις βλεπω παρατραβηγμενες selfies (συμφωνα με τα δικα μου υποκειμενικα κριτηρια) ενα κρα-κρα θα ειναι η αναποφευκτη πρωτη σκεψη.

• Like 2
Δημοσ.

Παντως εγω απο προχθες μου φανηκε παραξενο που ακομα δεν εληξε αυτη η mainstream πλεον, μοδα. Δεν ειναι ενας, ειναι πολλοι. Προχθες που ημουν στο μετρο ειδα τεσσερις διαφορετικες παρεες κοριτσιων να τραβανε selfies. Μαλιστα παρατηρισα πως η μια παρεα ειδε την αλλη, ζηλεψε και εκανε το ιδιο... ("ελα να βγαλουμε μια σελφυ/ι/η/οι/ει"). 4 διαφορετικες παρεες, οι δυο σε ενα σταθμο, οι αλλες δυο σε διαφορετικους σταθμους.

Οκ, ξερουμε πως ειναι μοδα, βγηκανα αλλωστε και αξεσουαρ στα κινητα κατι κονταρια που στηριζεις το κινητο σου επειδη το χερι σου δεν ειναι αρκετα μακρυ! Αυτο που δεν ξερουμε και σκεφθηκα να το μοιραστω μαζι σας, ειναι ο.. προστυχος τροπος σκεψης μου. 

Τελικα εχετε δικιο, απο ψηλα φαινονται πιο αδυνατες..

Οταν οι αντρες ειναι απο κατω, αναρωτιουνται αν φαινονται χοντρες;..

Το ξεφτυλισα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...