Προς το περιεχόμενο

Call Of Duty: Black Ops III [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 401
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μήπως πρέπει να το lock -αρετε για να τρέξει κομπλέ το game; Γιατί και στο AW το είχα lock -αρει στα 60 μέσω radeonpro και ήμουν κομπλέ. Αν το άφηνα ξεκλείδωτο είχα random spikes, hitching κτλ. Πρέπει να είναι ίδια περίπτωση και το BO3.

Δεν το έχω πιάσει ακόμα γιατί ασχολούμαι με άλλα, αλλά διαβάζοντας το θέμα, ψήθηκα να κάνω μερικά τεστ. Αν ειναι μόνο θέμα ram το πρόβλημα, λογικά είμαι εντάξει.

Δημοσ.

μολις τελειωσα το campaign ..... και ηρθε η ωρα να ελευθερωσω 60 ολοκληρα gigabytes απο τον σκληρο μου......απορω πως αντεξα να παιζω τοσες ωρες αυτη την αθλιοτητα

• Like 4
Δημοσ.

Πειραματίστηκα λίγο με το game και θα πω λίγο για την απόδοση αφού ακόμα δεν το έχω αρχίσει στα σοβαρά και προσέχοντας την όποια ιστορία μπορεί να έχει.

Σε γενικές γραμμές τρέχει καλά σε μένα, απλά όταν μπαίνεις σε μια καινούρια περιοχή έχεις ένα αντιληπτό framedrop και γενικά όταν μπαίνεις σε φάση spectate (δηλαδή όταν δεν είσαι free to shoot) φαίνεται λίγο να έχει bugs το game.

Παρατήρησα ότι όταν επικεντρωνόμουν σε κάποιο αντικείμενο, το έβλεπες να τρέμει και με το που με άφηνε το game να μπω σε κανονική ροή διορθωνόταν από μόνο του και όλα καλά. 

Όλα τερματισμένα εκτός του shadow map size(κάπως έτσι νομίζω λέγεται) που δεν το έχω στο extra αλλά στο high.

Στα 60 τα max frames μέσω του cap που δίνει την επιλογή το game, και γενικά είμαι avg πάνω από 58fps. Όταν γίνεται ο χαμός έχω δει κάτι 37αρια και τα σχετικά αλλά είναι φυσιολογικό με τόσα που συμβαίνουν εκείνη την στιγμή στην οθόνη και γενικά στο map. Eυτυχώς δεν γίνεται αντιληπτό γιατί δεν μιλάμε για συνεχόμενη βάση, καθώς τα cod είναι πολύ γρήγορα games και όλα κινούνται σε ανάλογους ρυθμούς.

Οπτικά είναι ωραίο, οκ δεν είναι και το χάρμα οφθαλμών αλλά εμένα δεν με ενόχλησε κάτι στα γραφικά του. Σε μερικά levels αποπνέει πάντως next gen, σε άλλα not so much..

Επισήμανση, σου καταβροχθίζει ram και vram. Δεν θυμάμαι άλλο game εκτός του Shadow of Mordor που να μου έχει τερματίσει την vram στα 1080p και να είναι μονίμως πάνω από 10Gb στην ram.

post-250036-0-29581500-1448549956_thumb.png

Δημοσ.

Βγήκε και update 3 όποιος θέλει να το δοκιμάσει. Το τερματίζω σύντομα οπότε δεν ξέρω αν θέλω να το δοκιμάσω. Σε μερικά level το game είναι απίστευτο αλλά το σενάριο στο campaign(αν ενδιαφέρεται κάποιος για το campaign) είναι από μέτριο ως κακό. Γενικά πέρα του πρώτου Black ops έχει πάρει την κάτω βόλτα.

Anw είναι γενικά unoptimized αλλά όχι σε σημείο να είναι unplayable. Έχουν βγει άπειρα βίντεο με κτήνη συστήματα που ούτε αυτά γλιτώνουν τα όποια frame drops έχει το game. Θα το κρατήσω πάντως στο pc για κάποια παραπάνω τεστ.

Δημοσ.

Μιας και συγκρινεις με το shadow of mordor και οτι πινει και αυτο τα παντα ολα,να σημειωσω οτι το shadow of mordor το παιξα και το τερματισα με 4gb ram και μια 6850(τωρα ειμαι με 8 και μια 6950->6970)

Με καλο οπτικο επιπεδο και αρκετα ανεκτα fps.

Αρα κατι δειχνει αυτο για το scaling στα δυο παιχνιδια και στο τι δουλεια εχει γινει στο καθενα.

• Like 1
Δημοσ.

Τι άθλιοι ήχοι είναι αυτοί και φέτος! Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω.

Θα τους πέσει ο κ@λος να βάλουν καινούργια εφε? Όλες οι εκρήξεις το ίδιο ακούγονται, τα όπλα μουντά όπως πάντα..

Έλεος, το CoD2 ηταν έτη φωτός μπροστά, ας μην μιλήσω για BF.. -_-

Δημοσ.

Η σειρά τελείωσε για μένα στο modern warefare 2. Μια ευχάριστη διαφορά ήταν και το πρώτο Black ops πριν εισάγουν όλο αυτό το future stuff στα επόμενα. Αν και δεν είναι εκεί το πρόβλημα του παιχνιδιού προφανώς..

• Like 4
Δημοσ.

Η σειρά τελείωσε για μένα στο modern warefare 2. Μια ευχάριστη διαφορά ήταν και το πρώτο Black ops πριν εισάγουν όλο αυτό το future stuff στα επόμενα. Αν και δεν είναι εκεί το πρόβλημα του παιχνιδιού προφανώς..

και το MW3 ηταν παρα πολυ καλο ειδικα το campaign

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

χριστε μου τι μουφα παιχνιδι ειναι αυτο..ποσο αθλιο multiplayer?.ποσοοοο

κριμα τα λεφτακια που εδωσα..και πρεπει να το πουλησω και πιο φτηνα τωρα..modern warfare 3 for ever

• Like 1
Δημοσ.

δεν το αγορασα απο κει..και ευτυχως που εκανα καινουριο στεαμ προφιλ ωστε αν ηταν πατατα να το πουλουσα ολο πακετο με το στεαμ.δεν εχω ξανα μετανιωσει τοσο για παιχνιδι call of duty.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...