Προς το περιεχόμενο

gamatotv.com , malwares - adwares?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, πηγα να χρησιμοποιησω τη σελιδα gamatotv.com για να παρακολουθησω γνωστη σειρα, το link του επεισοδιου με εστειλε σε σελιδα την οποια το avast απεκλεισε μπλοκαροντας το js:Agent-DJS. Διαβαζω οτι αυτο ειναι επικινδυνο malware. Τι γνωριζετε για την συγεκριμενη σελιδα, ειναι αυτο το link η εξαιρεση η καλο ειναι να το αποφευγουμε?

Δημοσ.

Δεν ξέρω για την σελίδα αλλα καλό ειναι να το αποφεύγεις αφου χτύπησε το avast και καλού κακού κανε ενα scan με malwarebytes και adwcleaner

• Like 1
Δημοσ.

Οι σελίδες που linkαρουν τα websites με online ταινίες περιέχουν διαφημίσεις (μερικές και πορνογραφικές) που ίσως σου προκαλέσουν πρόβλημα. Αν χρησιμοποιείς adblock δεν θα έχεις θέμα.

Δημοσ.

Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος πως είναι δυνατό να εγκαταστήσει ιό σε έναν υπολογιστή μία ιστοσελίδα που τρέχει σε οποιονδήποτε σοβαρό browser, χωρίς επιβεβαίωση από τον χρήστη, το 2015?
Η άποψη μου είναι ότι όσο δεν πέφτεις θύμα phishing επιθέσεων (δηλαδή χρησιμοποιείς τουλάχιστον ένα 0.3% του εγκεφάλου σου) είσαι 99.99% ασφαλής.
Έχω την εντύπωση ότι οι εταιρίες anti-virus σας παίζουν στα δάχτυλα.

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο malware ´χτυπά ´ όταν πατάω στο link του gamatotv για να με μεταφέρει στο site που hostάρει το επεισόδιο.

Δημοσ.

Όταν λες 'χτυπά' εννοείς οτι το anti-virus σε προειδοποιεί;
Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι κάποιο cross-site script, που και πάλι χλωμό να υπάρχει site vulnerable σε τέτοιες επιθέσεις.
Εγώ πάντως θα έμπαινα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...