XMorsX Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Καλησπερα, πηγα να χρησιμοποιησω τη σελιδα gamatotv.com για να παρακολουθησω γνωστη σειρα, το link του επεισοδιου με εστειλε σε σελιδα την οποια το avast απεκλεισε μπλοκαροντας το js:Agent-DJS. Διαβαζω οτι αυτο ειναι επικινδυνο malware. Τι γνωριζετε για την συγεκριμενη σελιδα, ειναι αυτο το link η εξαιρεση η καλο ειναι να το αποφευγουμε?
SPANK Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δεν ξέρω για την σελίδα αλλα καλό ειναι να το αποφεύγεις αφου χτύπησε το avast και καλού κακού κανε ενα scan με malwarebytes και adwcleaner 1
genius_13 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Οι σελίδες που linkαρουν τα websites με online ταινίες περιέχουν διαφημίσεις (μερικές και πορνογραφικές) που ίσως σου προκαλέσουν πρόβλημα. Αν χρησιμοποιείς adblock δεν θα έχεις θέμα.
firepc Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Ενα καλο adblock για IE για να μην βγαινουν οι διαφημησεις please?
noflags Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος πως είναι δυνατό να εγκαταστήσει ιό σε έναν υπολογιστή μία ιστοσελίδα που τρέχει σε οποιονδήποτε σοβαρό browser, χωρίς επιβεβαίωση από τον χρήστη, το 2015?Η άποψη μου είναι ότι όσο δεν πέφτεις θύμα phishing επιθέσεων (δηλαδή χρησιμοποιείς τουλάχιστον ένα 0.3% του εγκεφάλου σου) είσαι 99.99% ασφαλής.Έχω την εντύπωση ότι οι εταιρίες anti-virus σας παίζουν στα δάχτυλα.
XMorsX Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Το συγκεκριμένο malware ´χτυπά ´ όταν πατάω στο link του gamatotv για να με μεταφέρει στο site που hostάρει το επεισόδιο.
noflags Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Όταν λες 'χτυπά' εννοείς οτι το anti-virus σε προειδοποιεί;Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι κάποιο cross-site script, που και πάλι χλωμό να υπάρχει site vulnerable σε τέτοιες επιθέσεις.Εγώ πάντως θα έμπαινα.
XMorsX Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Λέει ότι το μπλοκάρει νομιζω, δεν πρέπει να ειναι απλώς προειδοιηση.
noflags Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Κάπως πρέπει να δικαιολογήσει την ύπαρξή του κι αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα