Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για πιο λογο ? Αυτο δεν ειναι λογοκρισια (και δεν τρολαρω καθολου)

Είναι λογοκρισία.

Δεν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος, απλά έτσι αποφάσισαν. Κατά τ αλλά, τα κουίζ που δούλευαν τον κόσμο και θησαύριζαν τα κανάλια, έπαιζαν μήνες.Εκπομπές εκμεταλλεύονται τον ανθρώπινο πόνο, δελτία ειδήσεων κανιβαλιζουν και δεν ανοίγει ρουθούνι.

• Like 4
  • Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ο Θείος έχει ολόκληρες ταινιοθήκες άπειρων τεραμπάϊτς με όλων των ειδών τις θεματολογίες.

Κοπρολαγνείες, ουρολαγνείες, ποδολαγνείες, με κινέζες , με μαύρες , με άσπρους , με νάνους , με 2μετρες ,xXx Parodies , σενάρια τυπου " η θετή μητέρα της γκόμενας μου που κάναμε τριολέ " , με άλογα , με λαχανικά , με καλαμαράκια (ειναι και νηστεία )

Επίσης άπειρα site με βιντεάκια.

Και ολα αυτά διαθέσιμα όλο το 24ωρο.

Επίσης κάθε σπίτι έχει πρόσβαση στο ιντερνετ.

Μάλλον είναι περιττή η τσόντα στα κανάλια .

αλλες εποχες, εγω την εβγαζα με Τηλεραμα και Μενεγακη, μεχρι που εμαθα το περιοδικο CDShow

Δημοσ.

Ο Θείος έχει ολόκληρες ταινιοθήκες άπειρων τεραμπάϊτς με όλων των ειδών τις θεματολογίες.

Κοπρολαγνείες, ουρολαγνείες, ποδολαγνείες, με κινέζες , με μαύρες , με άσπρους , με νάνους , με 2μετρες ,xXx Parodies , σενάρια τυπου " η θετή μητέρα της γκόμενας μου που κάναμε τριολέ " , με άλογα , με λαχανικά , με καλαμαράκια (ειναι και νηστεία )

Επίσης άπειρα site με βιντεάκια.

Και ολα αυτά διαθέσιμα όλο το 24ωρο.

Επίσης κάθε σπίτι έχει πρόσβαση στο ιντερνετ.

Αλλο το νετ αλλο η τιβι και ελληνικες ταινιες του 60 μπορω να δω στο νετ αλλα ειναι αλλη φαση η τιβι.

Περα απο αυτο μιλαμε για ενα εμπορικο προιον και ειδικα τωρα με την κριση νομιζω θα εβγαζαν τρελα φραγκα τα καναλια.

• Like 1
Δημοσ.

αλλες εποχες, εγω την εβγαζα με Τηλεραμα και Μενεγακη, μεχρι που εμαθα το περιοδικο CDShow

Μη φανταστείς , αυτά είναι κόλπα της τελευταίας 5ετίας νομίζω.

Στο Λύκειο κιεμείς με τα Love Stories και τα Video-CD απο το FREE την βγάζαμε .

• Like 2
Δημοσ.

Θυμάμαι πριν την digea τους αποκωδικοποιητές και όλα αυτά. Αν κάναμε αναζήτηση manually στις συχνότητες που και που βρίσκαμε κάτι κανάλια χωρίς όνομα που έπαιζαν όλο στριπτίζ, τσόντες βέβαια σπανίως έβαζαν.

ειχα πετυχει κατι πειρατικα με σκληρο πορνο μερα μεσημερι 16-17 τοτε , οπως καταλαβαινεις ειχε γινει το αγαπημενο μου χαχα

Μη φανταστείς , αυτά είναι κόλπα της τελευταίας 5ετίας νομίζω.

Στο Λύκειο κιεμείς με τα Love Stories και τα Video-CD απο το FREE την βγάζαμε .

εγω πιτσιρικας κολαγα στα περιπτερα στην ομονοια χαχα αργοτερα ανακαλυψα τα video blue :P

• Like 1
Δημοσ.

Περα απο αυτο μιλαμε για ενα εμπορικο προιον και ειδικα τωρα με την κριση νομιζω θα εβγαζαν τρελα φραγκα τα καναλια.

Ρε λες να φτιάξουμε ένα τσοντοκάναλο να χεστούμε στο τάλαρο;

Δημοσ.

Είναι λογοκρισία.

Δεν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος, απλά έτσι αποφάσισαν. Κατά τ αλλά, τα κουίζ που δούλευαν τον κόσμο και θησαύριζαν τα κανάλια, έπαιζαν μήνες.Εκπομπές εκμεταλλεύονται τον ανθρώπινο πόνο, δελτία ειδήσεων κανιβαλιζουν και δεν ανοίγει ρουθούνι.

οποτε ειναι θεμα επιλογης οχι νομικο κολλημα, αν λοιπον παρω ενα καναλι μπορω να παιζω πορνο χωρις προστιμα σωστα ?

Δημοσ.

Αλλο το νετ αλλο η τιβι και ελληνικες ταινιες του 60 μπορω να δω στο νετ αλλα ειναι αλλη φαση η τιβι.

Είναι σαν να λέμε οτι για το Θεσσαλονίκη-Αθήνα , υπάρχουν τα 15€ εισητήρια της Ryan που φτάνεις σε 1ώρα, o ΟΣΕ με τις προσφορές των 19€ και 5-6 ώρες ταξίδι , και έρχεται και ενας επιχειρηματίας και βάζει ακτοπλοϊκή σύνδεση Θεσσαλονίκη-Πειραιάς με 10€ και ταξίδι 17ωρών.

Ναι , γαμάτο το ταξίδι με πλοίο , αλλά απο τη στιγμή που υπάρχουν ευκολότερες , πιο αποτελεσματικές και απείρως VFM λύσεις , κανείς δε θα προτιμήσει το πλοίο και δεν θα πουλήσει .

Δημοσ.

Ρε λες να φτιάξουμε ένα τσοντοκάναλο να χεστούμε στο τάλαρο;

θελει τρελα φραγκα και γνωριμιες για να παρεις συχνοτητα δικια σου.

Είναι σαν να λέμε οτι για το Θεσσαλονίκη-Αθήνα , υπάρχουν τα 15€ εισητήρια της Ryan που φτάνεις σε 1ώρα, o ΟΣΕ με τις προσφορές των 19€ και 5-6 ώρες ταξίδι , και έρχεται και ενας επιχειρηματίας και βάζει ακτοπλοϊκή σύνδεση Θεσσαλονίκη-Πειραιάς με 10€ και ταξίδι 17ωρών.

Ναι , γαμάτο το ταξίδι με πλοίο , αλλά απο τη στιγμή που υπάρχουν ευκολότερες , πιο αποτελεσματικές και απείρως VFM λύσεις , κανείς δε θα προτιμήσει το πλοίο και δεν θα πουλήσει .

και ομως ακομα υπαρχει γερα η βιομηχανια πορνο σε dvd και τετοια ο σηρινακης απο αυτο εκανε περιουσια, αρα γιατι οχι και στην τηλεοραση ?

Αν πχ εκαναν σε ελευθερο καναλι reality show με πορνο βαζω στοιχημα οτι θα βγαζαν τρελο χρημα.

Δημοσ.

Τέτοιες άγιες μέρες και ανοίγετε τέτοιο θέμα...

Λίγη ντροπη...

:ph34r:

για αυτο το εβαλα γιατι τετοιες μερες τα συνδρομητικα σταματαγαν την προβολη τετοιον ταινιων και μου εσκασε η φλασια οποτε ρωτησα .

Δημοσ.

θελει τρελα φραγκα και γνωριμιες για να παρεις συχνοτητα δικια σου.

Bάζεις τα φράγκα, βάζω τις γνωριμίες.

win-win

Δημοσ.

Kι ομως. Οχι απλα δεν ειναι περιττη, αλλα εχει και μεγαλη ζητηση. Πληρωνουν συνδρομες για να εχουν προσβαση σε τσοντοκαναλα και αγοραζουν με το κιλο video on demand τσοντες.
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...