Gtr34 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Αναφέρουμε συμβουλές και μικρά μυστικά για τις παρακάτω κατηγορίες: Α)Προετοιμασία σούβλας και τοποθέτηση/στήριξη (αρνι,κατσικι,κοκορέτσι.. κλπ). Β)Προετοιμασία φωτιάς. -Ποσότητα κάρβουνου,κατανομή κατά μήκος, απόσταση σούβλας από την φωτιά. Γ)Χρόνος και διαδικασία ψησίματος, τι πρέπει να προσέξουμε. Δ)Μουσική υπόκρουση. Σκυλάδικα,ροκ/μεταλ η κλασική μουσική;
Apoll Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Καλά είσαι σε ηλικία που μπορείς και γράφεις εδώ μέσα, και δεν έχεις ιδέα σχετικά;;;;;; Από τα 12 είχα αναλάβει την διαδικασία επ' ώμου. Δ) Κλαρίνα Γ) Όταν είναι έτοιμο και να μην το κάψεις. Εξαρτάται δεκάδες παράγοντες. Β) Κάρβουνο; Κλήματα αδελφέ αν θες να φας αρνί και όχι μλκς. (5-7 μπάλες ανάλογα το μέγεθος) Διαφορετικά είσαι άξιος της μοίρας σου. Α) Όλα είναι σχετικά... 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Μουσική ότι γουστάρεις επειδή άκουγαν κλαρίνα οι γονείς θα ακούμε και εμείς, ffs. Το μονο που έχω να σου πω είναι να μην αφήνεις να στεγνώνει, έχε διπλα σου ένα πινέλο και άλειφε το συχνά 1
adi32 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Τυλιγμα με λαδοκολα και γίνεται πιο γρήγορα και λιωμα 2
MT60RS Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 αν θες real ελληνικη φαση θα βαλεις Εφη Θωδη ολο το CD στο repeat. Χαρη στα ξυδια ο μονος που θα ενοχλειται θα ειναι ο γειτονας 2
The_Judas Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Μουσική ότι γουστάρεις επειδή άκουγαν κλαρίνα οι γονείς θα ακούμε και εμείς, ffs. Το μονο που έχω να σου πω είναι να μην αφήνεις να στεγνώνει, έχε διπλα σου ένα πινέλο και άλειφε το συχνά Με μεταλ βγαίνει πιο σκληρό το αρνί 1
adi32 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Για πάμε. Κανιβαλοιιιιιι. Καλό Πάσχα με υγεία !
Apoll Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Για πάμε. Κανιβαλοιιιιιι. Καλό Πάσχα με υγεία ! Που είναι η φωτιά; Ωμό θα το φάτε; 1
adi32 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Τους τα λέω αλλά δεν ακούνε. Κάτσε να ρίξω κάρβουνο. Είναι και ο κουρκουλος εδώ και δε με αφήνει 2
Apoll Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Χα τί μου θύμισες με το Κούρκουλος, οβελία και Πάσχα. Έτσι ονόμασε το αρνί της η ξαδέρφη της μάνα μου στο λάκο (20+ αρνιά) πριν κάμποσα χρόνια.....
bluesattack Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Σκυλάδικα,ροκ/μεταλ η κλασική μουσική; Κλασσικη μουσικη φυσικα.Προτεινω Βιβαλντι για το γυρισμα του αρνιου. 1
Gtr34 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Tο αρνί ψήθηκε με επιτυχία. Την μουσική επιμέλεια ανέλαβε ο γείτονας, μας τα έκανε τσουρέκια. Χριστός Ανέστη! 1
SpirtouLisS Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Χριστος Ανεστη! Με υγεία Το αρνακι είχε ακρωτηριαστεί εις πολλαπλες μερίδες πριν ψηθεί. και τοποθετήθηκεν εις σχάραν οριζοντίως. Στις 1 το μεσημερι ξεκινήσαμε το ψήσιμο, σε λίγο τρώμε! Που υπομονή για σούβλισμα. 1
MT60RS Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Η πιο ωραια ωρα της ημερας θα ειναι οταν τελικα ψοφησουν και οι τελευταιοι σκυλοκουλτουριαρηδες της γειτονιας pro tip: Τους κερνατε 2 μπουκαλια (λευκο/κοκκινο) κρασι που εχετε ριξει υπνωτικα. Τους το δινεται στο χερι λεγοντας «χριστος ΑΝΕΣΤΗ» (με εμφαση στο "ανεστη", λες και κανεις δεν τον περιμενε) Αν δεν νομιζουν οτι φταινε τα πολλα ξυδια και το φαι γενικως, και σας πουν κατι την επομενη μερα, απαντατε «Ο πεθερος μου απο το χωριο το εδωσε, μαλλον θα το ειχε χαλασει, καλα που μου το 'πατε να του το πω. Ευτυχως εμεις δεν πινουμε κρασι, βαφει τα δοντια, μονο ρακι και μπυρα, μα καθιστε να βαλω ενα ρακακι, γειτονες ειμαστε χριστος ΑΝΕΣΤΗ*» (ετοιμοι να τσουγκρισετε, τραβιεται και ωραιο RP της φασης «Ρε γυναικα φτιαξε κανα μεζε# στους ανθρωπους, φερε και τα CD με τα κρητικα, γεμισε ρακι και την κανατα την μεγαληη ε». Καπακια γυρνατε και του λετε «Ειδες; Σουζα το γυναικακι» και του κλεινετε αλαναρικα το ματι. Λογικα δεν θα την παλευει μια, μετα το χθεσινο ονειρικο γλεντι και θα φυγει καπακια, ψελλιζοντας φτηνες δικαιολογιες *αυτο θα κανει trigger στο μυαλο τις εντονες αναμνησεις του χθες #και το μεζε ειναι σημαντικο, γιατι μαλλον θα εχει στουμπωσει με χθεσινο αρνακι, τοσο πολυ που θα σιχαινεται τη ζωη του pentium pro trip: βαζετε και καποιο ηπιο (μην παθουν και αφυδατωση) καθαρτικο. Τι ομορφος θανατος το να φας μαχαιρια απο καποιον συγγενη σου, για να μπεις πρωτος στη χεστρα, ενω προσπαθεις να τον πιρουνιασεις πισωπλατα, κολυμπωντας ολοι μαζι στα σκατα ολου του γαμημ.. σογιου σας Του χρονου θα αναλαβω εγω master dj με καφριλιον, n-carcade κτλ και αν εχουν ορεξη για φιλοσοφια, πανουση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα