Alithinos Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Σε μια ώρα από τώρα ο παπάς θα πεί το 'Χριστός ανέστη". Είμαι σε νέα γειτονιά που μετακόμισα, και κοντά μου είναι άλλη εκκλησία. Κάθε χρόνο παλιά πριν μετακομίσω, ήξερα ότι σίγουρα θα δω γνωστούς και θα πούμε μια κουβέντα, έξω απ την εκκλησία. Εδώ που είμαι τώρα όμως μάλλον όχι, και εκτός αυτού δεν έχω παρέα (ούτε καν η οικογένεια μου γουστάρει να πάει) και άμα είναι, θα πάω μόνος μου. Να πάω ή να κάτσω σπίτι ?
ribo7 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 να πας, να παρεις φως απο κανα μωρό που θα έχει ντυθεί σα να πάει στο κιάμο/παντελίδη και να ευχηθείς να μη πέσει βαριά η μαγειρίτσα! 11
Alithinos Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 θα πάω τελικά γιατί τελειώνουν και τα τσιγάρα... ελπίζω να βρω κάνα ανοιχτό περίπτερο! 1
Adon1s Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Αν θες να τρολλάρεις , πάρε τσιγάρα και βρες καμια γιαγιά με λαμπάδα και ρώτα της αν μπορείς να ανάψεις ένα . 5
Anorymous Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Αν θες να τρολλάρεις , πάρε τσιγάρα και βρες καμια γιαγιά με λαμπάδα και ρώτα της αν μπορείς να ανάψεις ένα . Χάχα τι μου θύμισες μια φορά μια παρέα έξω από την εκκλησία με το άγιο φως άναψε κάτι αλλά όχι τσιγάρο. ...
andreapaog328 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Αν θες να τρολλάρεις , πάρε τσιγάρα και βρες καμια γιαγιά με λαμπάδα και ρώτα της αν μπορείς να ανάψεις ένα . η να παει να φυσήξει τις λαμπάδες των διπλανών μόλις πέσει το χριστός ανέστη... 1
Anorymous Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Σε μια ώρα από τώρα ο παπάς θα πεί το 'Χριστός ανέστη". Είμαι σε νέα γειτονιά που μετακόμισα, και κοντά μου είναι άλλη εκκλησία. Κάθε χρόνο παλιά πριν μετακομίσω, ήξερα ότι σίγουρα θα δω γνωστούς και θα πούμε μια κουβέντα, έξω απ την εκκλησία. Εδώ που είμαι τώρα όμως μάλλον όχι, και εκτός αυτού δεν έχω παρέα (ούτε καν η οικογένεια μου γουστάρει να πάει) και άμα είναι, θα πάω μόνος μου. Να πάω ή να κάτσω σπίτι ? Να πας ρε κάποιον θα βρεις άσε που είναι και θέμα πνευματικό. Και εγώ μόνος είμαι και θα πάω σε λίγο και μετά σπίτι να ξεκινήσω την μαγειρίτσα
pitogiro Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Τσιγαρο αναμμενο απο χοουλυ λαητ καθαριζει τα πλεμονια. //δεν-το-μαθατε-απο-μενα
Mikeasdf Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Εγω παντως εχω να παω σε ανασταση 5 χρονια. Και φετος σολο στο σπιτι!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις