Προς το περιεχόμενο

Πράσινο φως για το remake του The Gremlins έδωσε η Warner Bros


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Να ρωτήσω κάτι άσχετο; Έχει κάνει στροφή το forum και προς το σινεμά; Γιατί τον τελευταίο καιρό βλέπω ειδήσεις για ταινίες και δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχουν με ένα τεχνολογικό φόρουμ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

Αλλά το συγκεκριμένο πλάσμα έκρυβε ένα μυστικό. Αν κάποιος το τάιζε μετά τα μεσάνυχτα ή έριχνε επάνω του νερό, ξεπηδούσαν από το δέρμα του μικρές χνουδωτές μπάλες, που αργότερα αναπτύσσονταν σε… κακούς συγγενείς έφεραν την καταστροφή σκοτώνοντας και ανθρώπους ενώ με τον έναν ή τον άλλον

τρόπο κατάφερναν να πολλαπλασιάζονται.

 

Αν αντι με νερο αναπαραγονται με ψηφο ξερω ενα μερος που εχει μπολικα.

 

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μεχρι τη δεκαετια του 80 ο κοσμος δεν ηταν μαθημενος στον κινηματογραφικο τρομο και ηταν ευκολο, με καποια σκηνοθετικα κολπα, να προκαλεσεις την αγωνια του κοινου. Σημερα, μετα απο τοσα που εχουν δει τα ματια μας στο σινεμα, ειμαι περιεργος να δω πως θα αποδοθει αυτη η κλασικη κωμωδια τρομου. Ισως, καποιες ταινιες θα πρεπει να μενουν ανεγγιχτες. 

Ειναι πολυ απλο... Θα αποδωθει με υπερβολες ή πολλα οπτικα εφε ή και τα δυο. Αυτο που γινεται δηλαδη σε καθε (σχεδον) remake τα τελευταια χρονια!

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και γω είμαι της άποψης ότι ΔΕΝ πρέπει ν΄ακουμπάνε μερικά έργα ..., αλλά και από την άλλη είναι τόσο έρωτας μερικά (μεγαλώσαμε και με αυτά) που καμιά φορά κάνω τα στραβά μάτια μόνο και μόνο για να τα ξαναδώ σε αφίσες του σινεμά! :P
Όπως και τον εξολοθρευτή που ετοιμάζουν! Ξενέρωμα από την μια, αλλά και από την άλλη θα δούμε ξανά τον Arnie , οπότε όλα καλά! :-)
Μόλις ξεσκόνισα την συλλεκτική φιγούρα Γκρέμλιν που έχω! Το ίδιο πρέπει να κάνω και με τις άλλες 100+ (μ΄έχει πρήξει και η γυναίκα μιας και δεν μπορεί να τις βλέπει σκονισμένες) , αλλά ....... άστο για άλλη φορά!
Όποιος θέλει καμιά Γκρέμλιν , την ταΐζω λιγουλάκι! :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κακα γινοντουσαν (gremlins δλδ) μονο εαν τα ταιζες μετα τα μεσανυχτα.
βασικα με το νερό πολλαπλασιάζονταν . Είτε χνουδωτό είτε σαυροειδες . Πέρα απο τον φερμπι ομως και τα χνουδωτα που έβγαιναν ήταν κακά , απλά έκρυβαν με τις φατσούλες τους τα σχέδια τους ( να γίνουν γκρεμλινς).
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν ξέρω αν αξίζει η όχι το remake πάντως εγώ τον γάτο μου τον έβγαλα γκιζμο απο την ταινία κ μονο!!ε εντάξει επειδή του μοιάζει κ λίγο..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...