Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν υπάρχει μια κεφαλαιώδους σημασίας παρεξήγηση.

Δεν ξέρω για ποια ιστοσελίδα μιλάτε και δεν  με ενδιαφέρει. Προσωπικά πληρώνω αλλά...

1.Η αύξηση που έγινε πέρυσι είναι απαράδεκτη και  ληστρική,κυρίως για τον χρόνο διάρκειας του εισιτηρίου.

2.Είναι πραγματικά απαράδεκτοι ορισμένοι ελεγκτές που σε διαπομπεύουν δημόσια αν δεν έχεις εισητήριο.Και όχι  μόνο ,υπάρχει και παρανομία, παράνομη κατακράτηση,αν πρόκειται για γυναίκα έχει  αναφερθεί  υβριστική,ρατσιστική και σεξιστική συμπεριφορά.

Ασφαλώς πρέπει να επιβάλλονται κυρώσεις αλλά με τρόπο  που αυτοί οι ενίοτε και τραμπούκοι, οφείλουν να αξιολογούν κάθε περίπτωση και την  προσωπικότητα  κάθε πολίτη.

Για παράδειγμα πριν ένα χρόνο επέστρεφα από Γενεύη  και ατυχώς δεν είχα ούτε ένα ευρώ μαζί μου (είχα κατι  ψηλά ελβετικού νομίσματος),πήρα το μετρό , για  Σύνταγμα και σε ένα Σταθμό μπήκε ελεγκτής ,του εξήγησα ,του έδειξα την ταυτότητα μου πολιτική και επαγγελματική  και  τέλειωσε εκεί το θέμα.

Σε αντίθετη περίπτωση μπορώ να καλέσω αστυνομία μόνον, σε αστυνομικό δίνεις στοιχεία ταυτότητας και φυσικά αν έχεις κακή αντιμετώπιση ζητάς τα στοιχεία τους και τους καταθέτεις μήνυση (μέχρι αυτόφωρο  μπορείς να τους πας με την συνδρομή μαρτύρων) ακόμη και αγωγή και άστους να σε παρακαλούν μετά να αποσύρεις....

Εν κατακλείδι  όμως ο Έλληνας  φορολογούμενος υφίσταται  τέτοια αφαίμαξη με τις έμμεσες φορολογικές επιβαρύνσεις που κανονικά δεν πρέπει να πληρώνει εισιτήρια στα δημόσια μέσα μεταφοράς.

Σκεφτείτε στο Βέλγιο δεν υπάρχουν διόδια στους αυτοκινητοδρόμους. Τα πληρώνεις με την δίκαιη και αναλογική φορολογία σου εκεί.

Όταν δεν σε σέβεται  το Κράτος πως να το σεβαστείς εσύ;

Όσο για τους ελεγκτές, μην ξεχνάτε ότι από τα πρόστιμα εισπράττουν κάποιο ποσοστό,αρα έχουν ίδιον  όφελος να «κυνηγούν» τους πολίτες. 

Τώρα για την ιστοσελίδα, καλό  είναι  να υπάρχει ένας ιστότοπος όπως καλή  ώρα το insomnia, όπου εγγεγραμμένα μέλη να καταθέτουν τις απόψεις τους τις οποίες μπορεί να βλέπει  και το γραφείο τύπου του οργανισμού....

Και όσες είναι ακριβείς να ελέγχονται.

Αυτή είναι  η καλή υπηρεσία που προσφέρει το διαδίκτυο.

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οχι ρε γαμωτο και ειχα αρχισει να τρολαρω... 

υ.γ. ναι για ολους εσας που λεγατε "ναι και αυτος τοσο χαζος ειναι? θα σε καταλαβει και θα σε μπαναρει¨@@ καταλαβε .... καθε μερα σας εβαζα ελεγκτες σε ακυρες στασεις τζαμπατζηδες

• Like 1
Δημοσ.

οχι ρε γαμωτο και ειχα αρχισει να τρολαρω... 

υ.γ. ναι για ολους εσας που λεγατε "ναι και αυτος τοσο χαζος ειναι? θα σε καταλαβει και θα σε μπαναρει¨@@ καταλαβε .... καθε μερα σας εβαζα ελεγκτες σε ακυρες στασεις τζαμπατζηδες

WoW, μπράβο σου.

Δημοσ.

με εφαρμογη ή group στο fb θα λειτουσγουσε καλυτερα 

επισης εχουμε ενα ΑΣΗΜΑΝΤΑ μικρο μετρο. ολοι ξερουμε που καθονται οι ελεγτες... αν εχουμε κυκλοφορησει λιγο

θα είχαν μπει ήδη μπάρες (όπως σε κάθε άλλο μετρό του κόσμου) 

αυτο δεν ισχυει και εχω παει σε αρκετες ευρωπαικες πολεις. μονο στο Παρισι το ειδα

Δημοσ.

Οπως ειπα πχ στην τσεχια (που δεν εχει μπαρες) υπαρχει site/application gia IOS κ android /fb group. 

Νόμιμο 100% αφού απλά ΕΝΗΜΕΡΏΝΕΙ.

Δημοσ.

με εφαρμογη ή group στο fb θα λειτουσγουσε καλυτερα 

επισης εχουμε ενα ΑΣΗΜΑΝΤΑ μικρο μετρο. ολοι ξερουμε που καθονται οι ελεγτες... αν εχουμε κυκλοφορησει λιγο

αυτο δεν ισχυει και εχω παει σε αρκετες ευρωπαικες πολεις. μονο στο Παρισι το ειδα

αρα δεν εχεις παει σε πολλες ευρωπαικες πολεις...!

Οπως ειπα πχ στην τσεχια (που δεν εχει μπαρες) υπαρχει site/application gia IOS κ android /fb group. 

Νόμιμο 100% αφού απλά ΕΝΗΜΕΡΏΝΕΙ.

ελα ρε φιλε να ανοιξεις ενα τετοιο να μας σωσεις!!

(επισης η Τσεχια δεν θεωρειται κι απο τα πιο ανεπτυγμενα κρατη της Ε.Ε. οποτε πιασε καμια αλλη χωρα, εκτος αμα θεωρεις οτι ειναι σωστο να ερθει και το χαμηλοτερο ωρομισθιο που εχετε εκει και στην Ελλαδα...)

• Like 1
Δημοσ.

ελα ρε φιλε να ανοιξεις ενα τετοιο να μας σωσεις!!

(επισης η Τσεχια δεν θεωρειται κι απο τα πιο ανεπτυγμενα κρατη της Ε.Ε. οποτε πιασε καμια αλλη χωρα, εκτος αμα θεωρεις οτι ειναι σωστο να ερθει και το χαμηλοτερο ωρομισθιο που εχετε εκει και στην Ελλαδα...)

1)Καταρχας φιλε μου δεν ειπα οτι θα ανοιξω κατι τετοιο. Μιλαω για το Νομιμο του πραγματος

2)Τι θελεις να πεις να Πιάσω αλλη χωρα? Εδω μενω και αυτην εφερα ως παραδειγμα.. Και αλλη να επιανα τι θα αλλαζε???!

3)Η τσεχια ειναι απο τις ΠΙΟ αναπτυγμενες ΕΕ χωρες οποτε το σχόλιο σου (αν και ασχετο με το θεμα) δεν στεκει. Δεν ξερω τι θεωρεις αναπτυξη αλλα απο την Ελλαδα (δυστυχώς) ειναι  πιο ανεπτυγμένη. Και δεν ηταν παραδειγμα για συγκριση. Ανεφερα οτι υπαρχει κατι τετοιο Εδω.. δεν ξερω που κολαει η ανάπτυξη με αυτο!!!

http://farebandit.net/

www.facebook.com/FareBandit

Δημοσ.

1)Καταρχας φιλε μου δεν ειπα οτι θα ανοιξω κατι τετοιο. Μιλαω για το Νομιμο του πραγματος

2)Τι θελεις να πεις να Πιάσω αλλη χωρα? Εδω μενω και αυτην εφερα ως παραδειγμα.. Και αλλη να επιανα τι θα αλλαζε???!

3)Η τσεχια ειναι απο τις ΠΙΟ αναπτυγμενες ΕΕ χωρες οποτε το σχόλιο σου (αν και ασχετο με το θεμα) δεν στεκει. Δεν ξερω τι θεωρεις αναπτυξη αλλα απο την Ελλαδα (δυστυχώς) ειναι  πιο ανεπτυγμένη. Και δεν ηταν παραδειγμα για συγκριση. Ανεφερα οτι υπαρχει κατι τετοιο Εδω.. δεν ξερω που κολαει η ανάπτυξη με αυτο!!!

1) μερικες φορες κλεφτες και δολοφονοι δικαιωνονται απο το νομο.. αυτο δν σημαινει οτι ειναι και το σωστο 

2)εννοω να πιασεις μια χωρα που υπαρχει οντως αναπτυξη (Γαλλια, Γερμανια, Βελγιο, Ολλανδια, Αγγλια) με αυτες θα ηθελα να συγκριθει η Ελλαδα

3)Εχει πολυ χαμηλα εισοδηματα (εστω και αν δν υπαρχει ανεργια)... με 2 ευρω το κατωτατο ωρομισθιο! Το να παει Ελληνας διακοπες στην Τσεχια (εχω παει) ειναι πολυ ευκολο ακομα γτ ειναι πολυ φθηνη χωρα,,, το να ερθει ομως ο Τσεχος με τον μισθο του στην Ελλαδα...? Προσωπικα δεν εχω δει ποτε μου! Θελω να καταληξω στο οτι η ζωη στη Τσεχια ειναι πιο φθηνη... το ιδιο και οι μισθοι

Θελω να καταληξω οτι αμα μου συγκρινεις την Τσεχια με την Ελλαδα τοτε μαζι με τις εφαρμογες αυτες τις "καλες" που προτεινεις να προτινεις και τους μισθους τους... να δω τοτε ΑΝ οι τζαμπατζιδες θα το δεχτουν

• Like 1
Δημοσ.

To site έγινε report καθώς επίσης έγινε καταγγελία στον διαχειριστή της και παντός υπευθύνου στις αρμόδιες αρχές. Μάλλον είναι και ο λόγος που έγινε suspended.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στην ρουφιανιά είμαστε πρώτοι!.... Κάνανε και sub στο thread για να είναι ενήμεροι και να νιώσουν ικανοποίηση ότι το site έγινε suspended και η ρουφιανιά τους έπιασε τόπο...

Επεξ/σία από Panagiotis32

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...