RottenLungs Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Συγνώμη ρε παιδιά, εγω κυκλοφορώ αρκετά και ακραίο άθεο δεν έχω συναντήσει. Το ανάποδο, συνέχεια. Κατ'εμέ το να είσαι φανατικά αντίθετος, σε κάτι ηλίθιο, σε μετατρέπει αυτομάτως ηλίθιο. Και σίγουρα οι περισσότεροι απο αυτούς απλα επιζητούν την προσοχή. Μα group άθεων στο FB;;; Είναι σοβαροί; Αυτοί όμως που φανατικά προασπίζονται το δικαίωμα του άλλου, στο να πιστεύει όπου θέλει (αυτό λέγεται ανεξιθρησκεία), έχουν σκοπό ύπαρξης, είμαι μαζί τους και εχθρός αυτών των ανθρώπων είναι τα κολλημένα, θρησκόληπτα ανθρωπάκια. 1
Sellers Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Οι ολλανδοι ομως ειναι πολυ μπροστα σε σχεση με εμας. Τι εχεις να πεις για αυτο; Αυτο που έγραψες είναι μια γνώση που είναι και σωστή γνώση. 2
Gtr34 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Ο ΟΠΑΠ τουλάχιστον πληρώνει φόρους. Μικρή η διαφορά στην νοητική ικανότητα όσων πάνε στην εκκλησία με αυτούς που πηγαίνουν στα Ελληνικά γήπεδα σήμερα. Δηλαδή όσοι δεν πηγαίνουν στην εκκλησία και στα γήπεδα είναι διάνοιες;
RottenLungs Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Στο μπλα-μπλα το παράδειγμα με το μπουζούκι και τον μπάτσο, δεν πρέπει να το έχουν διδαχτεί οι περισσότεροι απο οτι φαίνεται.
The_Judas Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Ο Αινσταιν δεν ήταν χριστιανός. Αγνωστικιστής ήταν, ίσως και άθεος. Θεωρούσε την ιδέα του εκδικητικού θεού που τιμωρεί με λιμούς-καταποντισμούς ως παιδιάστικη και αστεία. Η φράση ο "θεός δεν παίζει ζάρια", είναι απλά μια έκφραση. Στην Ελλάδα ορισμένοι συμπεραίνουν από αυτό ότι ο Αινσταιν ήταν Χ.Ο Αυτό που ήθελε να πει είναι ότι τα πάντα διέπονται από κανόνες στο σύμπαν. Πράγμα που σημαίνει ότι δεν γίνονται θαύματα. Τα ίδια ισχύουν και για τον Hawking.
liakjim Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Αυτο το ποστ μόνο στην Ολλανδία είναι νόμιμο. Πέθανα στο γέλιο σ ευχαριστώ, όντως από το πολύ "μαύρο" που έχει πάρει ο τύπος!!!! Πάντως στην εποχή της πληροφορίας αναρωτιέμαι πως ακόμα υπάρχουν τέτοιες απόψεις ειδικά από νεαρά άτομα. Η φράση ο "θεός δεν παίζει ζάρια", είναι απλά μια έκφραση. Τον Αινστάιν τον ενοχλούσε η κβαντομηχανική. Πράγματι είναι πολύ δύσκολη. Για παράδειγμα αν εκτοξεύσω ένα σωματίδιο από το Α σημείο στο Β, ποτέ δεν ξέρω που είναι ή πόσο πάει απλά την πιθανότητα του που μπορεί να είναι. Εξού και τα ζάρια. Στον μικρόκοσμο, όλα όμως είναι θέμα πιθανοτήτων.
The_Judas Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Συγνώμη ρε παιδιά, εγω κυκλοφορώ αρκετά και ακραίο άθεο δεν έχω συναντήσει. Το ανάποδο, συνέχεια. Κατ'εμέ το να είσαι φανατικά αντίθετος, σε κάτι ηλίθιο, σε μετατρέπει αυτομάτως ηλίθιο. Και σίγουρα οι περισσότεροι απο αυτούς απλα επιζητούν την προσοχή. Μα group άθεων στο FB;;; Είναι σοβαροί; Συνήθως ισχύει αλλά δεν είναι και απόλυτο. Εχω γνωρίσει άτομα που δεν πιστεύουν στον θεό... αλλά πιστεύουν σε ΟΛΕΣ τις υπόλοιπες θεωρίες συνομωσιών. Από illuminati , μασωνία, αεροψεκασμούς, νέα τάξη πραγμάτων και ένα σωρό άλλες θεωρίες που σε τελική ανάλυση είναι υποκατάστατα για την θρησκεία.
Anorymous Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Συγνώμη ρε παιδιά, εγω κυκλοφορώ αρκετά και ακραίο άθεο δεν έχω συναντήσει. Το ανάποδο, συνέχεια. Κατ'εμέ το να είσαι φανατικά αντίθετος, σε κάτι ηλίθιο, σε μετατρέπει αυτομάτως ηλίθιο. Και σίγουρα οι περισσότεροι απο αυτούς απλα επιζητούν την προσοχή. Μα group άθεων στο FB;;; Είναι σοβαροί; Αυτοί όμως που φανατικά προασπίζονται το δικαίωμα του άλλου, στο να πιστεύει όπου θέλει (αυτό λέγεται ανεξιθρησκεία), έχουν σκοπό ύπαρξης, είμαι μαζί τους και εχθρός αυτών των ανθρώπων είναι τα κολλημένα, θρησκόληπτα ανθρωπάκια. Εγω παλι που δεν κυκλοφορω πολυ ξερω ατομα που δεν κανουν αλλη δουλεια απο το να κραζουν εικονες, αγιους και πιστους. 1
RottenLungs Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Συνήθως ισχύει αλλά δεν είναι και απόλυτο. Εχω γνωρίσει άτομα που δεν πιστεύουν στον θεό... αλλά πιστεύουν σε ΟΛΕΣ τις υπόλοιπες θεωρίες συνομωσιών. Από illuminati , μασωνία, αεροψεκασμούς, νέα τάξη πραγμάτων και ένα σωρό άλλες θεωρίες που σε τελική ανάλυση είναι υποκατάστατα για την θρησκεία. Μα αυτό είπα παραπάνω. Οτι πολύς κόσμος δεν έχει διδαχτεί τον συλλογισμό με το μπουζούκι-μπάτσο. Το οτι κάποιος είναι άθεος, δεν τον κάνει έξυπνο. Το οτι δεν βλέπεις τις υπεριώδης ακτίνες που υπάρχουν, δεν κάνει ότι δεν βλέπεις (αλλα φαντάζεσαι) υπαρκτό. Και άλλοι 1000 συλλογισμοί που έχουν αναφερθεί και είναι πιο άστοχοι ο ένας απο τον άλλον.
liakjim Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Συγγνώμη αλλά αυτό με την υπερίωδη ακτινοβολία να μην ξανα-αναφερθεί. Ούτε στο δημοτικό δεν πιάνει. Ντροπή και που υπάρχει στο insomnia. 1
forgotten Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Συγγνώμη αλλά αυτό με την υπερίωδη ακτινοβολία να μην ξανα-αναφερθεί. Ούτε στο δημοτικό δεν πιάνει. Ντροπή και που υπάρχει στο insomnia. βρε δεν μου λες εχει κανενα προβλημα με το παραδειγμα μου? πανεπιστημιο τελειωσα και 2 πτυχια μαλιστα αν θεωρεις οτι ειναι ντροπη κοιταξε να με αποκλεισεις να μην βλεπεις τα σχολια μου. φτασαμε στο σημειο δλδ αμα δεν μας αρεσει κατι να υποτιμουμε τον συνομιλητη μας αντε και εις ανωτερα 1
liakjim Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Θα το προτιμούσα από το να πω καμιά χοντράδα (την οποία δεν λέω μπας και διατηρήσουμε κανά επίπεδο).
GreyHorse Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Το οτι θα κατερρυπτε ολους τους νομους της φυσικης το λες καθαρα εσυ,ελαχιστους μπορει ξαναδιατυπωσε την αποψη σου. Και επειδη μιλαμε με νομους της φυσικης τιποτα δεν μπορει να παει γρηγοροτερα απο την ταχυτητα του φωτος,δεν υπαρχει πηγη ενεργειας για να παραγει τετοια ταχυτητα αρα δεν θα δουμε ποτε ζωη σε αλλον πλανητη και κανενας εξωγηινος δεν θα μας επισκεφτει. http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Christian_thinkers_in_science#2001.E2.80.93today_.2821st_century.29 Δεν με ενδιεφερε καθολου οι αληθεια ειναι ποσοι πιστευουν και ποσοι οχι Καποιοι πηραν και νομπελ φυσικης,αυτοι ειναι λιστα με χριστιανους φαντασου ποσοι πιστευουν σε αλλες θρησκειες.Και ο einstein πιστευε στον θεο. Οταν βγαζεις τετοιες προσωπικοτητες χαζους με μια σου προταση,επειδη αυτη ειναι η αποψη σου δεν υπαρχει λογος για παραπανω συζητηση "i rest my case" To θεμα υπεραναλυθηκε την αποψη μου την ειπα.Δεν υπαρχει λογος συμμετοχης σε θρεντ που παει για τρολινγκ.Απλα θα πω οτι οταν γινεσαι απολυτος με την αποψη σου απλα χανεις το δικιο σου Όταν μίλησα εγώ ότι πρέπει να παρέμβει η φύση και natural selection.... Τι να που πει αυτή η λίστα, ήδη είπα, όσοι την σημερινή εποχή είναι επιστήμονες (δεν εννοώ αρχαιολόγοι, νομικοί, αρχιτέκτονες, μην διευκρινίζουμε και τις επιστήμες τώρα) και δηλώνουν ότι πιστεύουν στο θεό απλά κοροιδεύουν τους εαυτούς τους. Από την άλλη, κι εμένα αν με πλήρωνε κάποιος καλά, βγαίνω στο δρόμο 8ωρο να διαλαλώ ότι έρχεται το τέλος του κόσμου και μετανοήστε αμαρτωλοί. Ο Αινσταιν δεν ήταν χριστιανός. Αγνωστικιστής ήταν, ίσως και άθεος. Θεωρούσε την ιδέα του εκδικητικού θεού που τιμωρεί με λιμούς-καταποντισμούς ως παιδιάστικη και αστεία. Η φράση ο "θεός δεν παίζει ζάρια", είναι απλά μια έκφραση. Στην Ελλάδα ορισμένοι συμπεραίνουν από αυτό ότι ο Αινσταιν ήταν Χ.Ο Αυτό που ήθελε να πει είναι ότι τα πάντα διέπονται από κανόνες στο σύμπαν. Πράγμα που σημαίνει ότι δεν γίνονται θαύματα. Τα ίδια ισχύουν και για τον Hawking. Ε μην του χαλάς κι εσύ το όνειρο τώρα..
forgotten Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Θα το προτιμούσα από το να πω καμιά χοντράδα (την οποία δεν λέω μπας και διατηρήσουμε κανά επίπεδο). μαλιστα το ειδαμε και το κανενα επιπεδο σου 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις