pappous_soulis Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Έχω 50% πιθανότητα να πεθάνω απόψε. Το παρήγορο είναι πως 50% είναι και η πιθανότητα να μου κάτσει η Jennifer Lawrence απόψε. 1
Anorymous Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Μακάρι όσοι πίστευαν απλά να πίστευαν και να μην ενοχλούσαν τους άλλους. Όταν όμως ο θρησκευτικός όρκος ακόμα είναι υποχρεωτικός, όταν σε κάθε σχολείο, σε κάθε δικαστήριο, σε κάθε δημόσια υπηρεσία μου κοτσάρεις σταυρούς και εικόνες, όταν πληρώνω τους παπάδες σου από την τσέπη μου, όταν στα σχολεία γίνεται ορθόδοξη κατήχηση στα μικρά, όταν υπάρχει πρωινή προσευχή στα σχολεία, όταν περπατάνε στον δρόμο 2 άντρες και τους στέλνουν στο νοσοκομείο επειδή είναι "πούστρες", όταν βγαίνει ο κάθε παναγιώτατος (!!!) και κάνει καθημερινά κήρυγμα μίσους στην τηλεόραση ή λέει στον κόσμο τι να ψηφίσει στις εκκλησίες, όταν "εδώ είναι Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών και άμα δεν γουστάρεις να πας αλλού", όταν όταν όταν...υπάρχει ένα μικρό προβληματάκι που με ψιλο-επηρεάζει. Για ολα αυτα δεν φταιει ο χριστος αλλα ο ανθρωπος , οπως για τα χαλια της χωρας μας δεν φταιει η δημοκρατια αλλα εμεις που την εφαρμοζουμε με λαθος τροπο. 1
Basilhs23___ Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Μακάρι όσοι πίστευαν απλά να πίστευαν και να μην ενοχλούσαν τους άλλους. Όταν όμως ο θρησκευτικός όρκος ακόμα είναι υποχρεωτικός, όταν σε κάθε σχολείο, σε κάθε δικαστήριο, σε κάθε δημόσια υπηρεσία μου κοτσάρεις σταυρούς και εικόνες, όταν πληρώνω τους παπάδες σου από την τσέπη μου, όταν στα σχολεία γίνεται ορθόδοξη κατήχηση στα μικρά, όταν υπάρχει πρωινή προσευχή στα σχολεία, όταν περπατάνε στον δρόμο 2 άντρες και τους στέλνουν στο νοσοκομείο επειδή είναι "πούστρες", όταν βγαίνει ο κάθε παναγιώτατος (!!!) και κάνει καθημερινά κήρυγμα μίσους στην τηλεόραση ή λέει στον κόσμο τι να ψηφίσει στις εκκλησίες, όταν "εδώ είναι Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών και άμα δεν γουστάρεις να πας αλλού", όταν όταν όταν...υπάρχει ένα μικρό προβληματάκι που με ψιλο-επηρεάζει. Όπως είπα και στον greyhorse, οτιδήποτε ρυθμίζεται από νόμο είναι θέμα πολιτικής βούλησης και πίεσης των πολιτών να αλλάξει. Αν η πλειοψηφία δεν επιθυμεί την αλλαγή τότε λυπάμαι αλλά θα τα ανεχτούν και όσοι δεν τα επιθυμούν. Και μην βιαστείς να μου πεις οτι η πλειοψηφία είναι άθεοι και το κράτος δεν ακούει την πλειοψηφία. Εδώ αν και βγαίνουμε εκτός θέματος υπάρχει και το θέμα αυτών που δεν ασχολούνται με την πολιτική και μετά γκρινιάζουν επειδή κάποιος ή κάτι δεν πάει να αλλάξει αυτό που μας ενοχλεί.
RottenLungs Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Απο οτι βλέπω και με τις πιθανότητες έχετε γαμώ τις σχέσεις, οι μπλαμπλίτες 2
Anorymous Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 βλέπε post 377... Απαντησα στο ποστ 377, και επισης δεν με νοιαζει τι κανουν αυτοι αλλα εγω και εγω εχω πει 3 φορες τουλαχιστον διαχωρισμο κρατους εκκλησιας και ο καθενας να κοιταει την καμπουρα του.
chrisxkar Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Ο θεος σε λιγα χρονια θα θεωρείται ψυχικη ασθενεια.Για μενα θεος είναι να εχεις την ψευδαισθηση ότι ένα ανωτερο ον σε παρακολουθεί και αν του τα γλείφεις ολη μερα θα σε κανει τσαμπα μαγκα,θα σε γλειτωσει από αρρώστιες και θα λυσει όλα σου τα προβλήματα,εγω αυτην την αρρωστεια δεν την εχω οποτε είμαι αθεος. Αποψη σου ,προβλημα σου 1
Anorymous Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Το point ήταν ότι και στις δυο περιπτώσεις πρεπει να έχεις ισοπιθανα ενδεχόμενα για να βγαλεις αυτες τις αισιόδοξες πιθανότητες, πραγμα που δεν ήταν. εγω οσες φορες παιζω τζοκερ σχεδον 50% κερδιζω 1+1
chrisxkar Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 τι γίνεται όμως όταν κάποιες από τις πράξεις/αποφάσεις ενός βασίζονται στην πίστη? είναι σωστό να επηρεάζει τις ζωές των υπολοίπων (ή της μειοψηφίας) που έχουν διαφορετική ή που δεν πιστεύουν? ποιος είναι αυτός που θα κάνει την υποχώρηση για να μην στεναχωρήσει ή τσακωθεί με τον άλλο? Αν μιλαμε για πολιτικο δεν τον ξαναψηφιζεις,αν μιλαμε για αθρωπο διαιωμα του ειναι να αποφασησει με οποιο κρητιριο θελει.Και η χρυση αυγη ειναι στην βουλη αλλα παρολο που διαφωνω μαζι της και τις αποψεις της εχει καθε δικαιωμα να βρισκεται εκει που ειναι εφοσον καποιοι την ψηφισαν
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Αν μιλαμε για πολιτικο δεν τον ξαναψηφιζεις,αν μιλαμε για αθρωπο διαιωμα του ειναι να αποφασησει με οποιο κρητιριο θελει. σύμφωνοι, αρκεί να μην λέμε το "δεν ενοχλεί κανένα" κτλπ...
chrisxkar Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Αλήθεια το άτομο που πιστεύει σε μια θρησκεία, πως γνωρίζει ότι η θρησκεία του είναι η μία που είναι σωστή και όλες οι άλλες είναι ψεύτικες; Και ένα ωραίο βίντεο https://www.youtube.com/watch?v=GScdUIYXglA Ακολουθω μια θρησκεια που θεωρω πως εχει σωστες διδαχες και οι περισσοτερες πανω κατω διδασκουν τα ιδια απο την στιγμη που ηθικα με καλυπτουν και θεωρω πως πραττω σωστα σαν ανθρωπος σε μια κοινωνια νομιζω πως αν πεθανω και ας πουμε πως υπαρχει ο βουδας και εγω πιστευω στον χριστο δεν προκειτε να μου πει "αααα ψηλε καλος ανθρωπος ησουν αλλα προσευχοσουν σε λαθος θεο".Αν συμβει αυτο ενταξει τι να πω παιξαμε και χασαμε
panagos Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Αυτό που εντοπίζω σε πολλές συζητήσεις γύρω από το θέμα, είναι το τελικό (συνήθως) επιχείρημα των θεϊστών "ο καθένας ας πιστεύει όπου θέλει κτλ κτλ". Δεν είναι έτσι όμως, δυστυχώς. Γιατί αυτό το επιχείρημα δεν αντιπροσωπεύει αυτό που πρέπει, αλλά αυτό που θέλουν να γίνει. Δηλαδή τίποτα. Να μείνουν τα πράγματα ως έχουν. Βαφτίζουν μια ομάδα ανθρώπων που έχουν διαφορετική άποψη, έστω και το ίδιο απόλυτη μερικές φορές με αυτούς, άθεους, απαιτούν, στο όνομα της παράδοσης και μόνο, να πληρώνουν όλοι φόρους για τα δικά τους πιστεύω, να ανέχονται όλοι, αδιαμαρτύρητα, τις ιδιορρυθμίες της θρησκείας τους, από μικρά πράγματα όπως το, εκνευριστικό, χτύπημα της καμπάνας, ως το κλείσιμο δρόμων, ως την πολιτική επιρροή που ασκεί, και την ίδια στιγμή, αν κάποιος χλευάσει ή πει κάτι αντίθετο, μαύρο φίδι που τον έφαγε. Απλά με το να εξασκήσει ένα θεμελιώδες δικαίωμα - αυτό της ελευθερίας του λόγου. Αυτό θεωρούν ισότητα οι θεϊστές. Να ζουν εις βάρος όλων και όποιος ενοχλείται να μένει σπίτι του ή να αλλάζει χώρα. 6
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Απαντησα στο ποστ 377, και επισης δεν με νοιαζει τι κανουν αυτοι αλλα εγω και εγω εχω πει 3 φορες τουλαχιστον διαχωρισμο κρατους εκκλησιας και ο καθενας να κοιταει την καμπουρα του. δεν σε νοιάζει τι κάνουν οι υπόλοιποι που μπορούν να αποφασίσουν για κάποια αλλαγή, οπότε τι νόημα έχει ο διάλογος?
Anorymous Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 δεν σε νοιάζει τι κάνουν οι υπόλοιποι που μπορούν να αποφασίσουν για κάποια αλλαγή, οπότε τι νόημα έχει ο διάλογος? οταν ο διαλογος βγαζει σε αδιεξοδο ποιος ο λογος να τον κανουμε ?
ghostman13 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 ηθοποιοσ σημαινει φως ο θεοσ ειναι της αληθειας το φως αρα ο θεος ειναι ηθοποιοσ
RottenLungs Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 ghostman13 για να βγεί το ζουμί του όλου thread στο post σου, βάλε στο τέλος ".....αρα ο θεός είναι κατα 50% ηθοποιόσ"
Προτεινόμενες αναρτήσεις