Καρχαρίαςςς Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Εγώ είμαι Die Hard κρεατοφάγος και αθεος. Νομίζω το βασικό είναι να σέβεται ο ένας τα πιστεύω του άλλου. Αν δεν υπάρχει αυτό... Εγω δεν μπορώ να μου πετάνε τα πιστεύω τους σαν πρέπει στην μούρη,εκει γίνομαι Κωλοπαιδο. Νομίζω πως η θρησκεία είναι το μόνο θέμα που μπορείς να πετάξεις ένα "επειδή έτσι πιστεύω" και να φύγεις από τη συζήτηση. Αυτό. 7
Anorymous Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 1) υπαρχουν τροφες για σιδηρο χορτοφαγικες οπως πχ οι φακες και το σπανακι 2) πες μου λιγο πως τρως το κρεας σου μαζι με τυρακι το οποιο βοηθαει στο να μην αφομιωσει ο οργανισμος σου το σιδηρο που περιεχει η τροφη, οπως και το οτι δεν το τρως με βιταμινη C -πχ λεμονι- για να βοηθησει στην καλυτερη αφομιωσει. 3) Και μονο απο το οτι λες οτι δεν υπαρχει αλλη πηγη περα τον σκευασματων δειχνει την αγνοια σου επι του θεματος ο "φαρος" μπορει να ειναι το σχολειο, η οικογενεια, οι φιλοι κτλ και πανω απο ολα εσυ! αμα δεν εισαι χαζος δεν χρειαζεται πολυ για να κταλαβεις οτι δεν ειναι καλο να σκοτωνεις! οσο πιο πολλοι φαροι τοσο το καλητερο, το οτι δεν ειναι κακο να σκοτωνεις το λες εσυ σε μια φιλη καπου στην αφρικη μπορει και να ειναι σωστο θελω να πω το σωστο και το λαθος ειναι πολλες φορες υποκειμενικο. Δεν υπάρχουν αλλα, εκτός κι αν εννοείς αντι για 200 γραμμάρια μοσχαρίσια να τρώω 6 κιλά φακές... Σε ενα γεύμα. ή κανεις μια σωστη διατροφη που εχει αυτα http://www.clickatlife.gr/diatrofi/story/8064
whodatinsomniaK Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 ξερεις ποσοι πιστοι και κληρικοι βοηθησαν στην αναπτυξη της επιστημες αρκετοι θα ελεγα. ναι μπορει ο θεος να μην με κανει εν τελη καλα ( δεν λεω οτι δεν υπαρχει η υπαρχει θεος αυτο δεν το ξερω ) αλλα η πιστη μου σε αυτον με βοηθαει πχ στο καρκινο γιατι που δινει θετικες σκεψεις που παιζουν ρολο σε τετοιες περιπτωσεις. Έκαψαν ζωντανό το Γαλιλαίο. 2
Anorymous Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Πάντως σιγά σιγά λε πουλ οι ΧΟ του Ελλαδιστάν.Απο 97% το 2006 σε 81% τώρα κ από 2% οι άθεοι φτάσαμε στο 15% * αισίως.Άντε κ σε μια γενιά η καρκινάρα των θρησκειών να αφήνει την τελευταία της πνοή. Να βλέπεις θρησκευόμενο στην Ελλάδα του 2045 κ ο κόσμος να τρέχει να βγάζει φώτο εν είδη μουσιακού εκθέματος.Αίσθηση ανεκτίμητη. * Κάπα Research 26 Μαρτίου ως 2 Απριλίου 2015 σε σύνολο 1.400 ατόμων. γιατι να μην υπαρχει θρησκεία αυτο δειχνει λιγο κακια ας γινει διαχωρισμος κρατους εκκλησιας και τελος αυτο θα ηταν το πιο σωστο.
Pankar95 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Ψάξε το λίγο, οι μουσουλμάνοι παίρνουν πιλάφι και ουρί στον παράδεισο, αδικείστε με το χριστιανισμό... Και inb4 ο μόνος πραγματικός θεός είναι αυτός που πιστεύει κάποια φυλή της ζούγκλας και θα πάμε όλοι στην κόλαση τους.
Anorymous Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Έκαψαν ζωντανό το Γαλιλαίο. ναι υπηρχαν και ακραιοι γιατι ολοι οι επιστημονες ειναι τα καλυτερα παιδια ? πχ Μένγκελε
zio10 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Όσοι λέτε ότι είστε άθεοι εννοείτε ότι δεν πιστεύετε σε τίποτα ανώτερο από τον άνθρωπο; Πως φτάσατε σε αυτό; Δεν είναι κάπως "βιαστική" επιλογή από τη στιγμή που είναι τόσα που δεν ξέρουμε; 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δεν υπάρχουν αλλα, εκτός κι αν εννοείς αντι για 200 γραμμάρια μοσχαρίσια να τρώω 6 κιλά φακές... Σε ενα γεύμα. κατσε διαβασε λιγο ποσο χρειαζεσαι και ψαξε για πηγες σιδηρου και ξανασυζηταμε! οσο πιο πολλοι φαροι τοσο το καλητερο, το οτι δεν ειναι κακο να σκοτωνεις το λες εσυ σε μια φιλη καπου στην αφρικη μπορει και να ειναι σωστο θελω να πω το σωστο και το λαθος ειναι πολλες φορες υποκειμενικο. 1) οχι δεν ειναι τοσο το καλυτερο γιατι μετα απο ακαποια στιγμη οι πολλοι φαροι ερχονται σσε συγκρουση και σε μπερδευουν 2) Όσοι λέτε ότι είστε άθεοι εννοείτε ότι δεν πιστεύετε σε τίποτα ανώτερο από τον άνθρωπο; Πως φτάσατε σε αυτό; Δεν είναι κάπως "βιαστική" επιλογή από τη στιγμή που είναι τόσα που δεν ξέρουμε; αφου ειναι τοσα που δεν ξερεις δεν ειναι βιαστικη η αποφαση σου να πιστεψεις? 3
whodatinsomniaK Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 οσο πιο πολλοι φαροι τοσο το καλητερο, το οτι δεν ειναι κακο να σκοτωνεις το λες εσυ σε μια φιλη καπου στην αφρικη μπορει και να ειναι σωστο θελω να πω το σωστο και το λαθος ειναι πολλες φορες υποκειμενικο. ή κανεις μια σωστη διατροφη που εχει αυτα http://www.clickatlife.gr/diatrofi/story/8064 Τρολάρεις; Το λινκ δίνει συκώτι, χαβιάρι, στρείδια... Χορτοφαγία στο μάξιμουμ.
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 αν δεν ήταν πίστη θα ήταν δεδομένο. αν ήταν δεδομένο δεν θα ήταν πίστη.
Moderators Spect~ Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Τρολάρεις; Το λινκ δίνει συκώτι, χαβιάρι, στρείδια... Χορτοφαγία στο μάξιμουμ. http://www.care2.com/greenliving/12-top-vegan-iron-sources.html http://www.nomeatathlete.com/iron-for-vegetarians/ http://bembu.com/iron-rich-foods-for-vegetarians-and-vegans
Τοξοβόλος_U_K Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 γιατι να μην υπαρχει θρησκεία αυτο δειχνει λιγο κακια ας γινει διαχωρισμος κρατους εκκλησιας και τελος αυτο θα ηταν το πιο σωστο. Αφενός είμαι κακίστρω αφετέρου όσο υπάρχουν θρησκείες/δόγματα τόσο θα πέφτουν θυματάρες τους κόσμος κ κοσμάκης.Ένα όπλο φόβου,ελέγχου των μαζών κ ακραίου κοινωνικού συντηρητισμού με τον φερετζέ-παραμύθα της αγάπης/ελπίδας κ λοιπά αιθεροβατικά κουλά είναι οι θρησκείες.Καρκινάρες του έλεους,ψηνόμαστε ο ανθρώπινος πολιτισμός να τις καταδικάσει στα κατάστιχα της ιστορίας.Κ κάτι μου λέει πως θα το κάνει.
whodatinsomniaK Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Θα κάτσω να διαβάσω τι; Αν η μια μοσχαρίσια αντιστοιχεί σε 6 ή 6.2 κιλά φακές για σίδηρο;;; Έλεος, φάτε οτι θετε, τρόπους αυτοκτονίας να μην προτείνετε...
zio10 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 αφου ειναι τοσα που δεν ξερεις δεν ειναι βιαστικη η αποφαση σου να πιστεψεις? Όχι, το αντίθετο! Αλλά είναι πως το βλέπει ο καθένας μάλλον... (Δεν μιλάω απαραίτητα για τον Θεό της ορθοδοξίας ή όποιας θρησκείας, μιλάω γενικά για την πίστη σε κάτι "ανώτερο" ή τουλάχιστον το να μην το αποκλείεις! Μου φαίνεται πολύ εγωιστικό το ανάποδο! )
Anorymous Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 κατσε διαβασε λιγο ποσο χρειαζεσαι και ψαξε για πηγες σιδηρου και ξανασυζηταμε! 1) οχι δεν ειναι τοσο το καλυτερο γιατι μετα απο ακαποια στιγμη οι πολλοι φαροι ερχονται σσε συγκρουση και σε μπερδευουν 2) αφου ειναι τοσα που δεν ξερεις δεν ειναι βιαστικη η αποφαση σου να πιστεψεις? εκει διαλεγης εσυ πιον θα διαλεξεις μετα απο συγκριση και αποριψη καποιου, αλλα πως θα ξερεις οτι εχεις παρει το καλυτερο αποτελεσμα αν δεν τα δοκιμασεις ολα η εσθω μαθεις καποια πραγματα για αυτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις