Moderators Spect~ Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 συμφωνω! εγω δοκιμασα χριστιανισμο και αθεοια και το δευτερο με κερδισε. εχεις δοκιμασει μονο χριστιανισμο αρα δεν τα εχεις δοκιμασει ολα και κρινεις
Nate Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 ξερεις ποσοι πιστοι και κληρικοι βοηθησαν στην αναπτυξη της επιστημες αρκετοι θα ελεγα. ναι μπορει ο θεος να μην με κανει εν τελη καλα ( δεν λεω οτι δεν υπαρχει η υπαρχει θεος αυτο δεν το ξερω ) αλλα η πιστη μου σε αυτον με βοηθαει πχ στο καρκινο γιατι που δινει θετικες σκεψεις που παιζουν ρολο σε τετοιες περιπτωσεις. Δεν ξέρω. Ξέρω όμως για τον σκοταδισμό, που ίσχυε και στις επιστήμες. Όσο γι' αυτό που λες για την πίστη, εγώ προτιμώ την αλήθεια, κι ας πεθάνω πιο νωρίς. Τουλάχιστον θα έχω ζήσει με ηθική δομημένη πάνω σε καλύτερα επιχειρήματα από τα επιχειρήματα των θρησκειών.
Anorymous Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Τρολάρεις; Το λινκ δίνει συκώτι, χαβιάρι, στρείδια... Χορτοφαγία στο μάξιμουμ. Αποξηραμένα βερίκοκα Αποξηραμένα βότανα Πασατέμπος Ταχίνι και σουσάμι Ηλιόσπορος Λιαστή ντομάτα
Moderators Spect~ Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 να κανω μια ερωτηση στους πιστους. Οσοι πιστευετε και λετε οτι ο θεος κανει καλα τους αρρωστους κτλ γιατι πατε στα νοσοκομεια και σε γιατρους και δεν προσευχεσται απλα να γινετε καλα? 3
Anorymous Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 συμφωνω! εγω δοκιμασα χριστιανισμο και αθεοια και το δευτερο με κερδισε. εχεις δοκιμασει μονο χριστιανισμο αρα δεν τα εχεις δοκιμασει ολα και κρινεις εχω δοκιμασει αλλα τις δυσκολες στιγμες απο τον θεο βρηκα δυναμη για αυτο επιλεξα αυτο
8elwADSL Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Η χορτοφαγία και το αθεϊλίκι είναι κατά μεγάλο ποσοστό μόδα/επανάσταση, κάποιοι νομίζουν ότι αν το παίξουν χορτοφάγοι/άθεοι είναι έξυπνοι, καλύτεροι άνθρωποι που και καλά έχουν ξεφύγει από τη μάζα. Μαγκιά και κατά τα άλλα κοινή βλακεία. Γενικά υπάρχει αυτή η τάση στις μέρες μας βέβαια εγώ έγινα άθεος συνηδειτά και ύστερα από πολύ ψάξιμο και σκέψη δεν με επηρέασε κανένα "ρεύμα".
slipknot Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 συμφωνω! εγω δοκιμασα χριστιανισμο και αθεοια και το δευτερο με κερδισε. Υπάρχουν πολύ καλύτερα distros, μην σπαταλάτε τον χρόνο σας έτσι. 1
Anorymous Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δεν ξέρω. Ξέρω όμως για τον σκοταδισμό, που ίσχυε και στις επιστήμες. Όσο γι' αυτό που λες για την πίστη, εγώ προτιμώ την αλήθεια, κι ας πεθάνω πιο νωρίς. Τουλάχιστον θα έχω ζήσει με ηθική δομημένη πάνω σε καλύτερα επιχειρήματα από τα επιχειρήματα των θρησκειών. Ας μην σου τυχει να εχεις καρκινοπαθη στο κοντινο σου περιβαλλον ειλικρινα στο ευχομαι να μην το περασεις αυτο. Εγω που το περασα προτιμησα να πω στην μανα μου οτι ολα θα πανε καλα και οτι ο θεος θα σε βοηθησει απο να της πω ξερεις δεν υπαρχει θεος και σε 6 μηνες θα πεθανεις.
zio10 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 συμφωνω! εγω δοκιμασα χριστιανισμο και αθεοια και το δευτερο με κερδισε. εχεις δοκιμασει μονο χριστιανισμο αρα δεν τα εχεις δοκιμασει ολα και κρινεις Δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς είναι η αθεΐα! Σοβαρά το λέω όχι ειρωνικά! Αν είναι αυτό που έγραψα (να πιστεύεις ότι δεν υπάρχει τίποτα ανώτερο από τον άνθρωπο) δεν μπορώ να το δοκιμάσω....δεν μου στέκει! 2
Anorymous Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 να κανω μια ερωτηση στους πιστους. Οσοι πιστευετε και λετε οτι ο θεος κανει καλα τους αρρωστους κτλ γιατι πατε στα νοσοκομεια και σε γιατρους και δεν προσευχεσται απλα να γινετε καλα? Συν Αθηνά και χείρα κίνει φιλτατε.
redhotstef Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Αν δεν λυθει πρωτα η απορια Καθολοκοι vs Oρθοδοξοι, πιστευω η απαντηση θα ειναι αιωνια. Προτιμαω προσωπικα τους καθολικους επειδη καθονται σε καρεκλες συνεχεια ενω η δικια μας θρησκεια επιβαλει να εισαι ορθιος και να κουραζεσαι. 1
Gtr34 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Οι χορτοφάγος επιτρέπεται να φάει γαλακτοκομικά;
zio10 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Οι χορτοφάγος επιτρέπεται να φάει γαλακτοκομικά; Ανάλογα, κάποιοι ναι κάποιοι όχι (οι vegetarian τρώνε, οι vegan όχι) 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Αθεια ηθελα να γραψω! Η θρησκεια βασιζεται στην πιστη! Η πιστη ειναι κατι προσωπικο του καθενος! Δεν θα σε πεισω δεν θα με πεισεις! (οχι οτι αυτος ειναι ο σκοπος της συζητησς). Εγω προσωπικα θεωρω αδιανοητο εν ετη 2015 ακομη να πιστευει ο ανθρωπος σε "παραμυθια" και επισης εστω οτι ισχυαν οτι γραφτηκαν. Εχουν γραφτει εδω και 2000 χρονια εχουν αλλαξει οι εποχες δεν μπορουμε να συνεχιζουμε με οτι γραφτηκε εκεινη την εποχη! Αλλα δεδομενα τοτ αλλα τωρα! 2
Τοξοβόλος_U_K Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Eπίσης χρειαζόμαστε έναν κινηματικό ηγέτη της anti-religious αθειας.Ένα νέο ακτιβιστικό είδωλο να προσκυνήσουμε.Αυτά για τον σεβασμό στα πιστεύω που απανθρωποποιούν ολόκληρα γκρουπ ανθρώπων ή μεμονωμένους στη βάση αφηρημένων μοραλιστικών παπάτζων μου κάνουν για πολύ κουλαμάρα. Head on anti-religious παγκόσμιο movement θέλουμε.Αβροσύνες κ λοιπά βαρετά με τα δόγματα/θρησκείες για μεσοβέζικες λύσεις που παρατείνουν τον επιθανάτιο ρόγχο τους μου κάνουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις