Anorymous Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Στα δόγματα θα κάνει επίθεση ένα ιδανικό anti-religious κίνημα όχι στα άτομα.Μια προσπάθεια να αφυπνίσει για την καρκινάρα της θρησκευτικής προπαγάνδας. και ο αθεϊσμός δογμα ειναι στην ουσια ειναι ας πουμε η ¨"αναρχια" των θρησκειων, η διαφορα ειναι οτι εγω δεν λεω να μπιμπ οι αθεοι και τα σχετικα αντιθετα οι αθεοι βριζουν συνεχεια και προσβαλουν αυτο που πιστευω. Επισης που κανει τρομερη εντυποση οτι το 99% που ειναι αθεοι τα βαζουν με τον χριστο, και μολις το υπολοιπο 1% κραζει βουδα, μωαμεθ, θεα καλι, δια, οσιρι και τα σχετικα 1
ANHLIKOS Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 εχεις ενα point αλλα οπως εχω πει οταν βρεθει ενας επιστημονας να μου πει τι εγινε στο 0 sec απο την δημιουργια του κοσμο 100% τεκμιριομενα τοτε θα παψω να πιστευω. Φαντάζομαι λύνεται το ίδιο εύκολα ή αν θες έχει την ίδια απάντηση με το ποιος έφτιαξε τον Θεό πριν το Θεό; 2
Anorymous Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Φαντάζομαι λύνεται το ίδιο εύκολα ή αν θες έχει την ίδια απάντηση με το ποιος έφτιαξε τον Θεό πριν το Θεό; ο θεος μπορω να σου πω η οτι ο θεος προυπηρχε κλπ οπως και εσυ μου οριζεις το μηδεν η το +απειρο ας πουμε ή μου λες οτι χ/0 δεν λυνεται.
8elwADSL Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Επισης που κανει τρομερη εντυποση οτι το 99% που ειναι αθεοι τα βαζουν με τον χριστο, και μολις το υπολοιπο 1% κραζει βουδα, μωαμεθ, θεα καλι, δια, οσιρι και τα σχετικα Αυτά ακούς επειδή ζούμε σε μια χώρα που επικρατούσα θρησκειά είναι ο χριστιανισμός για αυτό ένα ποσοστό των άθεων βάλουν κατά αυτού. Αν ζούσαν σε μια μουσουλμανική χώρα θα φερόντουσαν κατά του ισλαμ (όσο το δυνατόν εφικτό είναι να γίνει κάτι τέτοιο) 1
pappous_soulis Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Α και εννοούσα το 90% των άθεων ή χορτοφάγων. Όχι και τα δύο στο ίδιο άτομο αναγκαστικά. Απ' όσους έχω γνωρίσει, πραγματικά, 9/10 είναι ενοχλητικοί, πρήχτες, κλειστόμυαλοι και κολλημένοι. Συνολικά στη ζωή μου ζήτημα να 'χω γνωρίσει 4-5 cool χορτοφάγους, που ξέρουν τι κάνουν, γιατί, και δε πρήζουν μπάλες. Οι υπόλοιποι το λιγότερο που θα κάνουν, θα είναι να προσπαθήσουν να σε προσυλητίσουν. Προφανώς και είναι 90% γιατί όσοι είμαστε chill και δε διατυμπανίζουμε τα περι της αθεΐας μας δεν προσμετρόμαστε στις στατιστικές σας. Όσοι λέτε ότι είστε άθεοι εννοείτε ότι δεν πιστεύετε σε τίποτα ανώτερο από τον άνθρωπο; Πως φτάσατε σε αυτό; Δεν είναι κάπως "βιαστική" επιλογή από τη στιγμή που είναι τόσα που δεν ξέρουμε; Άθεος δε γίνεσαι απ'τη μια μέρα στην άλλη. Είναι προσωπική υπόθεση, για κάποιους μπορεί να πάρει χρόνια ολόκληρα και δεν είναι το ίδιο εύκολο για όλους. Για όσα δε ξέρουμε η απάντηση είναι πως δεν έχουμε απάντηση. Ο θεός είναι δημιούργημα του ανθρώπου για να δώσει, χωρίς κόπο, απάντηση σε δυσεπίλυτα ερωτήματα. Κάποτε ο κεραυνός ήταν οργή θεού. Σήμερα ξέρουμε πως είναι ηλεκτρική εκκένωση. Μόνο η επιστήμη μπορεί να μας πει την αλήθεια, είτε μας αρέσει είτε όχι. Κι ένα ενδιαφέρον άρθρο μιας που μου δόθηκε η ευκαιρία. http://www.slate.com/articles/health_and_science/science/2015/03/teaching_human_evolution_at_the_university_of_kentucky_there_are_some_students.single.html 5
ANHLIKOS Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 ο θεος μπορω να σου πω η οτι ο θεος προυπηρχε κλπ οπως και εσυ μου οριζεις το μηδεν η το +απειρο ας πουμε ή μου λες οτι χ/0 δεν λυνεται. Οπότε πήρες την απάντησή σου. Πριν από το μιλισεκοντ υπήρχε το μηδέν. Το τίποτα. Προμπλεμ σολβντ. Και τώρα χορός!
Τοξοβόλος_U_K Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 και ο αθεϊσμός δογμα ειναι στην ουσια ειναι ας πουμε η ¨"αναρχια" των θρησκειων, η διαφορα ειναι οτι εγω δεν λεω να μπιμπ οι αθεοι και τα σχετικα αντιθετα οι αθεοι βριζουν συνεχεια και προσβαλουν αυτο που πιστευω. Επισης που κανει τρομερη εντυποση οτι το 99% που ειναι αθεοι τα βαζουν με τον χριστο, και μολις το υπολοιπο 1% κραζει βουδα, μωαμεθ, θεα καλι, δια, οσιρι και τα σχετικα Βασικά η αθεια είναι πολύ σοφτ προσέγγιση και διαφέρει από ότι προτείνω .Εγώ πχ είμαι πρώτα anti-religious κ μετά άθεος.Για μένα πρέπει με εξίσου δογματικό κ πολωτικό τρόπο να χτυπηθεί το σάπιο κουφάρι των δογμάτων.Αυτό ενέχει κ κατα μέτωπο επίθεση στις δογματικές αρχές κ ιερά κ όσια της κάθε μιας θρησκείας ως ένα βαθμό.
liopyr Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Μετά τους φανατικούς άθεους, μάθαμε ότι: και ο αθεϊσμός δογμα ειναι Γράφει ιστορία το thread. 11
Anorymous Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Αυτά ακούς επειδή ζούμε σε μια χώρα που επικρατούσα θρησκειά είναι ο χριστιανισμός για αυτό ένα ποσοστό των άθεων βάλουν κατά αυτού. Αν ζούσαν σε μια μουσουλμανική χώρα θα φερόντουσαν κατά του ισλαμ (όσο το δυνατόν εφικτό είναι να γίνει κάτι τέτοιο) μπα και γενικα στο ιντερνετ τον χριστο κραζουν πιο πολυ τουλαχιστον απο οτι εχω δει , πχ εχω δει την ταινια δογμα http://www.imdb.com/title/tt0120655/ δεν ειδα να κανουν κατι αντιστοιχο πχ με τον μωαμεθ. Οπότε πήρες την απάντησή σου. Πριν από το μιλισεκοντ υπήρχε το μηδέν. Το τίποτα. Προμπλεμ σολβντ. Και τώρα χορός! πριν το 0 υπηρχε το -1.....stop the dance right now Μετά τους φανατικούς άθεους, μάθαμε ότι: Γράφει ιστορία το thread. Ο όρος δόγμα σημαίνει «γνώμη, φρόνημα», ενώ στην αρχαιότητα σήμαινε επίσης «απόφαση, κρίση», «έννοια» και «εντολή, διαταγή». Είναι δυνατόν να αφορά μια θεμελιώδη αρχή ενός φιλοσοφικού ή θρησκευτικού συστήματος ή να περιγράφει το σύνολο των δοξασιών μιας θρησκευτικής πίστης, το οποίο οι οπαδοί της αποδέχονται ως αληθινό και αναμφισβήτητο. Στην πολιτική, περιγράφει τη θεμελιώδη καταστατική αρχή ενός πολιτικού κόμματος ή παράταξης.[1] Στον εκκλησιαστικό χώρο, δόγμα είναι η απόφαση που λαμβάνεται σε θέματα πίστης και η οποία γίνεται γενικά παραδεκτή από το σύνολο των πιστών. Στην αρχαιότητα, ο όρος περιέγραφε τη νομοθετική απόφαση τής ρωμαϊκής συγκλήτου, τις εντολές τού ιουδαϊκού νόμου και μεταγενέστερα τις αποφάσεις της ιεράς συνόδου. Η θεμελιωδης αρχη του αθεου ειναι οτι δεν υπαρχει θεος αρα μια χαρα δογμα μπορει να θεωρηθει.
8elwADSL Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Και πόσα ξένα σατιρικά περιοδικά βγάζουν γελοιογραφίες και σατιρίζουν τον μωάμεθ και το ισλαμ δεν γίνεται μόνο με τον χριστό και τον χριστιανισμό αυτό απλά βολεύει τους χριστιανούς να το βλέπουν έτσι.
pitogiro Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 μπα και γενικα στο ιντερνετ τον χριστο κραζουν πιο πολυ τουλαχιστον απο οτι εχω δει , πχ εχω δει την ταινια δογμα http://www.imdb.com/title/tt0120655/ δεν ειδα να κανουν κατι αντιστοιχο πχ με τον μωαμεθ. πριν το 0 υπηρχε το -1.....stop the dance right now Δεν πρέπει να ψαξες και πολύ... κάποτε ειχε γινει χαμός με αυτήν εδώ την ταινία
liopyr Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Η θεμελιωδης αρχη του αθεου ειναι οτι δεν υπαρχει θεος αρα μια χαρα δογμα μπορει να θεωρηθει. Συγνώμη αλλά μπλοκάρω, δεν γίνεται να απαντήσω σοβαρά.
Τοξοβόλος_U_K Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Eλλάδα, έτος 3500 σε ένα σχολείο της νέας Ελληνικής πρωτεύουσας (Μύκονος).Ακολουθεί διάλογος μαθητή με δάσκαλο -Κύριε,τι είναι χριστιανισμός? -Χμμ δεν ξέρω,θα κοιτάξω τις σημειώσεις μου κ θα επανέλθω αύριο.
Basilhs23___ Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Απολαύστε βιντεάκια τώρα και αφήστε τις γκρίνιες για τις θρησκείες. https://www.youtube.com/watch?v=7442twxAirM
Anorymous Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Και πόσα ξένα σατιρικά περιοδικά βγάζουν γελοιογραφίες και σατιρίζουν τον μωάμεθ και το ισλαμ δεν γίνεται μόνο με τον χριστό και τον χριστιανισμό αυτό απλά βολεύει τους χριστιανούς να το βλέπουν έτσι. την σατυρα που εχει φαει ο χριστιανισμος δεν την εχει φαει αλλη θρησκια αν καναν τα μισα στους μουσουλμανους θα ειχα σφαξει το μισο πλυθησμο της γης για αντιποινα
Προτεινόμενες αναρτήσεις