ANHLIKOS Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Τέλεια! Ας πάμε στο βασικότερο ερώτημα, ποιανού ο Θεός είναι πιο δυνατός; Να γίνει άμεσα μάχη υπερατου για να ξέρουμε σε ποια μεριά θα πάμε. Μην είμαστε τίποτα κορόιδα και κολλήσουμε στους ηττημένους. Αλήθεια τα παιδιά και όσοι δεν έτυχε να τους μιλήσει κανείς για τον οποιοδήποτε Θεό ή τον αληθινό Θεό, όταν πεθάνουν θα πανε στη κόλαση; Τέτοια αδικία;
Anorymous Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δεν πρέπει να ψαξες και πολύ... κάποτε ειχε γινει χαμός με αυτήν εδώ την ταινία την ειχα δει και ειναι πτεσμα, θες το δογμα πχ και θα καταλαβεις Συγνώμη αλλά μπλοκάρω, δεν γίνεται να απαντήσω σοβαρά. οκ καληνυκτα
Nate Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 πολλα απο αυτα ομως τα εβαλαν αργοτερα οι ιερεις ή συνδιαστηκαν με διαφορα τοπικα εθυμα οποτε δεν ξερουμε αν τελικα ειναι μερος της θρησκειας η ετσι πιστευουμε εμεις Και στην καθαρή θρησκεία να πας, πάλι δεν έχεις τόσο ικανοποιητικές απαντήσεις.
Anorymous Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Eλλάδα, έτος 3500 σε ένα σχολείο της νέας Ελληνικής πρωτεύουσας (Μύκονος).Ακολουθεί διάλογος μαθητή με δάσκαλο -Κύριε,τι είναι χριστιανισμός? -Χμμ δεν ξέρω,θα κοιτάξω τις σημειώσεις μου κ θα επανέλθω αύριο. Plot twist Eλλάδα, έτος 3500 σε ένα σχολείο της νέας Ελληνικής πρωτεύουσας (Μύκονος).Ακολουθεί διάλογος μαθητή με δάσκαλο -Κύριε,αληθεύει ότι το νησί κάποτε ήταν ο νούμερο ένας προορισμός για γκέι, αλήθεια κύριε τι είναι γκέι ? -Χμμ δεν ξέρω,θα κοιτάξω τις σημειώσεις μου κ θα επανέλθω αύριο. Και στην καθαρή θρησκεία να πας, πάλι δεν έχεις τόσο ικανοποιητικές απαντήσεις. οπως ? 1
8elwADSL Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Στατιστικά στοιχεία για το πια θρησκεία έχει δεχτεί την περισσότερη σάτιρα δεν έχω αν έχεις παράθεσε τα να τα δούμε κ εμείς. Τώρα λίγο με τη λογική να το πάρεις είσαι πολύ πιο ασφαλής αν σατιρίσεις τον χριστιανισμό σε σύγκριση με το ισλαμ καθώς εκεί μπορεί να μην ξημερώσει η επόμενη μέρα για σένα μόνο και μόνο για αυτό ίσως ο χριστιανισμός να έχει δεχτεί περισσότερη σάτιρα.
Anorymous Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Τέλεια! Ας πάμε στο βασικότερο ερώτημα, ποιανού ο Θεός είναι πιο δυνατός; Να γίνει άμεσα μάχη υπερατου για να ξέρουμε σε ποια μεριά θα πάμε. Μην είμαστε τίποτα κορόιδα και κολλήσουμε στους ηττημένους. Αλήθεια τα παιδιά και όσοι δεν έτυχε να τους μιλήσει κανείς για τον οποιοδήποτε Θεό ή τον αληθινό Θεό, όταν πεθάνουν θα πανε στη κόλαση; Τέτοια αδικία; εξαρταται τι summon skill εχεις Συμφωνα με τον χριστιανισμο οσοι δεν μαθουν ποτε για το χριστο θα πανε στον παραδεισο
Nate Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 οπως ? Στα θρησκευτικά δεν θυμάμαι καμιά απόδειξη για τα διδάγματα του Χριστού. Μόνο θα πάτε στον παράδεισο και τα θαύματα μου έρχονται, που θα μπορούσε να το ισχυριστεί ο οποιοσδήποτε.
Anorymous Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Στατιστικά στοιχεία για το πια θρησκεία έχει δεχτεί την περισσότερη σάτιρα δεν έχω αν έχεις παράθεσε τα να τα δούμε κ εμείς. Τώρα λίγο με τη λογική να το πάρεις είσαι πολύ πιο ασφαλής αν σατιρίσεις τον χριστιανισμό σε σύγκριση με το ισλαμ καθώς εκεί μπορεί να μην ξημερώσει η επόμενη μέρα για σένα μόνο και μόνο για αυτό ίσως ο χριστιανισμός να έχει δεχτεί περισσότερη σάτιρα. μιλαω παντα υποκειμενικα απο προσωπικη εμπειρια πχ ποιο πολλες φορες εχω δει στο 9gag και στο Facebook να κραζουν το χριστο απο οτι τον μωαμεθ. τουλαχιστον συμφωνεις οτι πιο πολυ φοβουνται να κραξουν τον μωαμεθ απο οτι τον χριστο. Μιας και το αναφεραμε ας κανει ενας αθεος ενα πειραμα ας παει στην Ιερουσαλήμ και να πει σας @#@ το χριστο και μετα ας παει στην μεκα να πει σας @#@ τον μωαμεθ να δουμε τα αποτελεσματα....
Τοξοβόλος_U_K Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Plot twist Eλλάδα, έτος 3500 σε ένα σχολείο της νέας Ελληνικής πρωτεύουσας (Μύκονος).Ακολουθεί διάλογος μαθητή με δάσκαλο -Κύριε,αληθεύει ότι το νησί κάποτε ήταν ο νούμερο ένας προορισμός για γκέι, αλήθεια κύριε τι είναι γκέι ? -Χμμ δεν ξέρω,θα κοιτάξω τις σημειώσεις μου κ θα επανέλθω αύριο. Aυτό θα ήταν αληθινή πρόοδος.Τόσο που να μην θυμάται κανείς τι σημαίνει γκέι/στρέητ αφού ο σεξουαλικός προσανατολισμός θα είναι non-issue.
Gtr34 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Πιστεύω ότι ακόμα και αν δεν υπήρχαν θρησκείες, ο κόσμος θα ήταν το ίδιο σάπιος.Στον βωμό του χρήματος και της εξουσίας γίνονται καθημερινά εγκλήματα. 3
shini.gami Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 http://www.imdb.com/title/tt2395695/?ref_=nv_sr_1 Καλο βράδυ
Anorymous Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Στα θρησκευτικά δεν θυμάμαι καμιά απόδειξη για τα διδάγματα του Χριστού. Μόνο θα πάτε στον παράδεισο και τα θαύματα μου έρχονται, που θα μπορούσε να το ισχυριστεί ο οποιοσδήποτε. υπαρχει απλα εσυ δεν τις βλεπεις σαν αποδηξεις Aυτό θα ήταν αληθινή πρόοδος.Τόσο που να μην θυμάται κανείς τι σημαίνει γκέι/στρέητ αφού ο σεξουαλικός προσανατολισμός θα είναι non-issue. η απλα δε θα υπαρχουν γκει 1
Τοξοβόλος_U_K Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Πιστεύω ότι ακόμα και αν δεν υπήρχαν θρησκείες, ο κόσμος θα ήταν το ίδιο σάπιος.Στον βωμό του χρήματος και της εξουσίας γίνονται καθημερινά εγκλήματα. Μετά θα την πηδήξουμε την καπιτάλα.Πεθαίνει πιο δύσκολα αυτή η πουτάνα.
Anorymous Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Πιστεύω ότι ακόμα και αν δεν υπήρχαν θρησκείες, ο κόσμος θα ήταν το ίδιο σάπιος.Στον βωμό του χρήματος και της εξουσίας γίνονται καθημερινά εγκλήματα. αυτο ειναι αυτονοητο δες ας πουμε πως εφαρμοζεται η δημοκρατια πχ
AntiCambeR Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Το παραλογο θα ηταν να συμφωνουσαμε μεταξυ μας.Τοτε μαλλον θα μας ειχαν κανει πλυση εγκεφαλου η λοβοτομη. Θα μπορουσαμε να πουμε οτι "Συμφωνουμε οτι διαφωνουμε". Το προβλημα δεν ειναι οτι υπαρχει διαφωνια μεταξυ πιστων και απιστων αλλα το οτι υπαρχει εκμεταλευση των πιστων απο την εκκλησια(παππαδες) καθαρα για οικονομικους λογους. Πιστη και λογικη δεν συμβαδιζουν.Η λογικη και η επιστημη υποστηριζουν οτι ο κοσμος δημιουργηθηκε απο το Bing Bang.Οτι εξελιχθηκε απο μικροοργανισμους κλπ. Ο Χριστιανισμος υποστηριζει οτι ο κοσμος δημιουργηθηκε απο τον Θεο.Φυσηξε,επλασε τον κοσμο κλπ,καμια σχεση με την οποιαδηποτε λογικη. Οποτε νομιζω οτι αν καποιος ψαχτει με βαση την λογικη ειναι πιθανον να μην πιστεψει,ακομα και αν πιστευε πιο πριν.Για τον λογο οτι η λογικη ερχεται σε αντιθεση με τον Χριστιανισμο. Ο Χριστιανισμος υποστηριζει επισης οτι ο Θεος ειναι το καλο,η αγαπη,η ειλικρινεια,ο σεβασμος κλπ,δηλαδη ολα τα καλα στοιχεια που πρεπει να εχει ο καλος ανθρωπος. Τελικα τι ειναι ο Θεος,γνωριζουμε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις