Τοξοβόλος_U_K Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 η απλα δε θα υπαρχουν γκει Χριστιανός διαλέγεις/μαθαίνεις να γίνεσαι.Μάντεψε ποιοι δεν θα υπάρχουν σε έναν πεφωτισμένο πολιτισμό.
Nate Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 υπαρχει απλα εσυ δεν τις βλεπεις σαν αποδηξεις Ποιες είναι οι αποδείξεις που δεν τις βλέπω έτσι;
8elwADSL Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Μιας και το αναφεραμε ας κανει ενας αθεος ενα πειραμα ας παει στην Ιερουσαλήμ και να πει σας @#@ το χριστο και μετα ας παει στην μεκα να πει σας @#@ τον μωαμεθ να δουμε τα αποτελεσματα.... Γνωστό ότι οι πρώτοι θα σε λιντσάρουν ενώ οι άλλοι θα σου κόψουν το κεφάλι και θα το περιφέρουν σε δημόσια θέα βέβαια μη ξεχνάς ότι κάποτε και ο χριστιανισμός τα ίδια έκανε (και μην μου πεις οι καθολικοί τα έκαναν μόνο γιατί και αυτοί χριστιανοί είναι) απλά ο μεσαίωνας τον μουσουλμάνων έχει κρατήσει πιο πολύ.
Τοξοβόλος_U_K Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Κάτω οι ντειστικές προπαγάνδες.Ζήτω η χειραφέτηση του ανθρώπου.Επίσης τον παίρνουν οι γαύροι. 1
Anorymous Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Το παραλογο θα ηταν να συμφωνουσαμε μεταξυ μας.Τοτε μαλλον θα μας ειχαν κανει πλυση εγκεφαλου η λοβοτομη. Θα μπορουσαμε να πουμε οτι "Συμφωνουμε οτι διαφωνουμε". Το προβλημα δεν ειναι οτι υπαρχει διαφωνια μεταξυ πιστων και απιστων αλλα το οτι υπαρχει εκμεταλευση των πιστων απο την εκκλησια(παππαδες) καθαρα για οικονομικους λογους. Πιστη και λογικη δεν συμβαδιζουν.Η λογικη και η επιστημη υποστηριζουν οτι ο κοσμος δημιουργηθηκε απο το Bing Bang.Οτι εξελιχθηκε απο μικροοργανισμους κλπ. Ο Χριστιανισμος υποστηριζει οτι ο κοσμος δημιουργηθηκε απο τον Θεο.Φυσηξε,επλασε τον κοσμο κλπ,καμια σχεση με την οποιαδηποτε λογικη. Οποτε νομιζω οτι αν καποιος ψαχτει με βαση την λογικη ειναι πιθανον να μην πιστεψει,ακομα και αν πιστευε πιο πριν.Για τον λογο οτι η λογικη ερχεται σε αντιθεση με τον Χριστιανισμο. Ο Χριστιανισμος υποστηριζει επισης οτι ο Θεος ειναι το καλο,η αγαπη,η ειλικρινεια,ο σεβασμος κλπ,δηλαδη ολα τα καλα στοιχεια που πρεπει να εχει ο καλος ανθρωπος. Τελικα τι ειναι ο Θεος,γνωριζουμε? Συμφωνω Κανουμε ομως μια πολυ ωραια κουβεντουλα οχι απο ολους εγω πιστευω αλλα θελω να φορολογηθει η εκκλησια και κραζω τους παπαδες που παιρνουν λεφτα για τα μυστηρια που θα επρεπε να ειναι δωρεαν. Αυτη ειναι η πιο γνωστη θεωρια και οπως ειπαμε πιο πανω δεν εχει αποδειχθει 100% Αυτο ειναι ενα παραμυθοι για να πουμε οτι ο θεος μας εφτιαξε κατι εικονα του οπως ειπα πριν πολυ επιστημονες που χρησιμοποιουσαν την λογικη πιστευαν οχι ακομα δεν γνωριζουμε οπως πχ δεν ξερουμε τι ακριβως λεμε ζωη. Χριστιανός διαλέγεις/μαθαίνεις να γίνεσαι.Μάντεψε ποιοι δεν θα υπάρχουν σε έναν πεφωτισμένο πολιτισμό. ξανα plot twist μπορει η να μειωθει τοσο ο πλυθησμος της γης που απο τον κινδυνο να εξαφανιστει ο πεφωτισμενος κοσμος να φτιαχνει γονιαδιακα μονο στρειτ που μπορουν να πολλαπλασιαστουν οποτε πανε οι γκει. Κάτω οι ντειστικές προπαγάνδες.Ζήτω η χειραφέτηση του ανθρώπου.Επίσης τον παίρνουν οι γαύροι. Συμφωνω και θελω επισης να προσθεσω κατω η μπουρζουαζία και η νομενκλατούρα βαζελακι εισαι λοιπον τωρα εξηγουνται ολα χαχαχαχα
AntiCambeR Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 @Anorymus Οποτε πως γινεται να πιστεψει καποιος στον Θεο εφοσον δεν ξερει τι ειναι? Για τον Χριστο γνωριζουμε οτι ηταν φυσικο προσωπο. Και εγω μπορω να δημιουργησω 5 εικονικους Θεους με οτι ονομα θελω.
Anorymous Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 @Anorymus Οποτε πως γινεται να πιστεψει καποιος στον Θεο εφοσον δεν ξερει τι ειναι? Για τον Χριστο γνωριζουμε οτι ηταν φυσικο προσωπο. Και εγω μπορω να δημιουργησω 5 εικονικους Θεους με οτι ονομα θελω. για αυτο πιστευουμε αν ξεραμε τι ειναι θα ειμασταν οι ολοι αθεοι η ολοι χριστιανοι
Τοξοβόλος_U_K Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 ξανα plot twist μπορει η να μειωθει τοσο ο πλυθησμος της γης που απο τον κινδυνο να εξαφανιστει ο πεφωτισμενος κοσμος να φτιαχνει γονιαδιακα μονο στρειτ που μπορουν να πολλαπλασιαστουν οποτε πανε οι γκει. Η ομοφυλοφιλία δεν αποτελεί απειλή για την ανθρωπότητα.Τα δόγματα όμως?.Δεν θα υπάρχετε ρε συ.Είναι ζήτημα χρόνου να έχουμε το αντίστοιχο great leap forward της πνευματικής σκέψης.Ήδη τα πιο αξιόπιστα projections μας λένε πως το 2035-2040 το 51% των Αμερικανών θα είναι άθεοι.
Anorymous Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Η ομοφυλοφιλία δεν αποτελεί απειλή για την ανθρωπότητα.Τα δόγματα όμως?.Δεν θα υπάρχεται ρε συ.Είναι ζήτημα χρόνου να έχουμε το αντίστοιχο great leap forward της πνευματικής σκέψης.Ήδη τα πιο αξιόπιστα projections μας λένε πως το 2035-2040 το 51% των Αμερικανών θα είναι άθεοι. δεν θελω να σε στεναχωρησω αλλα αν δεν κανουν σεξ αντρες με γυναικες πως θα γινουν παιδια ? Αν ολοι γινουμε γκει πιος θα κανει την αναπαραγωγη σε αυτον τον πλανητη ? ενταξει οι αμερικανοι ειναι λιγο οτι νανε στο θεμα πιστη.
Linus_Lost Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Μιας και το αναφεραμε ας κανει ενας αθεος ενα πειραμα ας παει στην Ιερουσαλήμ και να πει σας @#@ το χριστο και μετα ας παει στην μεκα να πει σας @#@ τον μωαμεθ να δουμε τα αποτελεσματα.... Γνωστό ότι οι πρώτοι θα σε λιντσάρουν ενώ οι άλλοι θα σου κόψουν το κεφάλι και θα το περιφέρουν σε δημόσια θέα βέβαια μη ξεχνάς ότι κάποτε και ο χριστιανισμός τα ίδια έκανε (και μην μου πεις οι καθολικοί τα έκαναν μόνο γιατί και αυτοί χριστιανοί είναι) απλά ο μεσαίωνας τον μουσουλμάνων έχει κρατήσει πιο πολύ. Νομίζω το πιο σωστό είναι ότι ο μεσαίωνας των μουσουλμάνων ήρθε αργότερα από των χριστιανών!
Anorymous Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Γνωστό ότι οι πρώτοι θα σε λιντσάρουν ενώ οι άλλοι θα σου κόψουν το κεφάλι και θα το περιφέρουν σε δημόσια θέα βέβαια μη ξεχνάς ότι κάποτε και ο χριστιανισμός τα ίδια έκανε (και μην μου πεις οι καθολικοί τα έκαναν μόνο γιατί και αυτοί χριστιανοί είναι) απλά ο μεσαίωνας τον μουσουλμάνων έχει κρατήσει πιο πολύ. αλλο ο ενας και αλλο ο αλλος ειναι σαν να μου λες πχ οτι επειδη ο αδερφος σου ειναι κωλοπαιδο εισαι και εσυ επειδη εχετε την ιδια μανα Νομίζω το πιο σωστό είναι ότι ο μεσαίωνας των μουσουλμάνων ήρθε αργότερα από των χριστιανών! γιατι οταν υπηρχε ο χριστιανισμος δεν υπηρχαν μουσουλμανοι ?
Τοξοβόλος_U_K Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Νομίζω το πιο σωστό είναι ότι ο μεσαίωνας των μουσουλμάνων ήρθε αργότερα από των χριστιανών! Πάντως τα τζιχάντια ήδη προκαλούν τρελό rift ανάμεσα στους μουσουλμάνους.Αρχίζουν σιγά σιγά οι μουσουλμάνοι να γίνονται οι χειρότεροι πολέμιοι τους.
8elwADSL Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 αλλο ο ενας και αλλο ο αλλος ειναι σαν να μου λες πχ οτι επειδη ο αδερφος σου ειναι κωλοπαιδο εισαι και εσυ επειδη εχετε την ιδια μανα γιατι οταν υπηρχε ο χριστιανισμος δεν υπηρχαν μουσουλμανοι ? Δεν κατάλαβα τι θες να πεις απλά όπως σου είπα και πριν τα ίδια έκαναν κάποτε και οι χριστιανοί με αυτά που κάνουν οι μουσουλμάνοι τώρα. Το ισλαμ το "εφτιαξε" ο Μωάμεθ στις αρχές του 7ου αιώνα ο χριστιανισμός υπήρχε ήδη τότε.
AntiCambeR Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Εδω δεν βγαζουμε ακρη στο Ios VS Android,περιμενετε να βγαλουμε ακρη στο Χριστιανοι VS αθεοι?Κουβεντα να γινεται... 2
Anorymous Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δεν κατάλαβα τι θες να πεις απλά όπως σου είπα και πριν τα ίδια έκαναν κάποτε και οι χριστιανοί με αυτά που κάνουν οι μουσουλμάνοι τώρα. Το ισλαμ το "εφτιαξε" ο Μωάμεθ στις αρχές του 7ου αιώνα ο χριστιανισμός υπήρχε ήδη τότε. αυτο σου λεω οτι ολοι οι χριστιανοι δεν ειναι ιδιοι υπαρχουν κοπτες, ορθοδοξοι, καθολικοι, προτεσταντες και αυτο γιατι εχουν διαφορες μεταξη τους οποτε δεν μπορεις να λες οτι ολοι οι χριστιανοι εσφαζαν η εκανα ιερη εξεταση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις